ממשיך ..

מעבד

New member
ממשיך ..

שלום !

יום ועוד יום עובר ..

התחושה היא שהחיים כבדים יותר וזורמים פחות ,
מבחינתי , עצם קיומו של הפורום מחזק את המבט שמתעורר אצל כאלו שנפתחו להם העיניים עם הזמן .

באתי לכאן - אולי לא הזדהתי מספיק .
האופי שלי הוא רוחני , כן . יש מושג כזה . וזה לא בהכרח קשור לתורה ואמונה .
מאחר וכך נולדתי , אזי במצב של 'פתיחת עיניים' הבילבול קשה שבעתיים .
כאן צריך לחפש דרך שתנתב את התובנות המעודכנות - על פי התכונה הרוחנית .

מבלי לעיין בתוכן הפורום , קל מאוד לחשוב שמדובר בעוד כת של 'פושטקים' שמתנערים מהאמת לטובת החיים הכיפיים . ואצל אדם עם אופי רוחני זה ייראה זול ולא רלווטי .

אך כאן ..לא ברור אם כך נראים פני הדברים ... אנשים מתבטאים כאן בצורה הגיונית להפליא , ונראה כי אכן הגיעו למסקנות שלהם - מתוך חשיבה מעמיקה , ולא מתוך רצון לחמוק מהאמת .
רק לכן כל כך חשוב לי לקבל את התשובות על השאלות שלוקחות חלק בבילבול שעובר עלי .

תהנו :)

motii011

New member
לפעמים עצם הדיון זה התשובה...

קח לך זמן

אתה בתקופה רגישה ומבלבלת וכדאי לחשוב על הדברים שאתה רואה סביבך/קורא כאן.

מרבית הכותבים בפורום הם אכן אנשים חושבים, ממליצה לך לקרוא פוסטים קודמים ושרשורי שאלות להתרשמות.

המון הצלחה בדרך.

מעבד

New member
לא כל השאלות נשאלו בארכיון הפורום .

הנה לדוגמא עוד משהו הזוי אבל אולי גם מעניין .

יום אחד אני יוצא החוצה לאוויר הצח , בוהה בשמיים ותוהה :

מה קורה שם ?
במשך שנים מזריקים בנו שהכל נמצא שם , העולם הבא , הנשמות , המלאכים , וכמובן האלוהים .
למה דוקא שם ? אני שואל את עצמי .
הרי יש מספיק מקום ביקום , ימים ויבשות ענק , גם כוכבים בגדלים של כדור הארץ ויותר , למה דוקא בשמיים ?

התשובה שנענית לי מאליה היא , שככל הנראה מאחר ובאופן מוחשי אנו רואים ומודעים לכך שהשמיים הינם מקום שלא מגיע לשום קצה ואינו בר השגה . כמה שתטוס גבוה לא תגיע לשם ,
לכן העין האנושית מבינה שרק שם הכל ייתכן , כמו בחלום . מה גם שמלמעלה תמיד רואים טוב יותר המתרחש למטה .
אולי זוהי הסיבה בעצם שקל מאוד לייחס למקום הזה אמונות ואגדות .
ידוע גם על אותם אנשים שנטלו חלק בבניין מגדל בבל , וכל מה שהם רצו זה להגיע הכי גבוה שאפשר ולפגוע במי שנמצא שם .

אם כך , במובנים המדעיים על כיפת השמיים שבסה"כ עוטפת את כדור הארץ , המושג 'אבינו שבשמיים' לכאורה עשוי לדעוך .

תאמרו לי אם יש משהו בדבריי ..

למעלה