ממשחקי חמישי

Rapgamer

Well-known member
פילדלפיה- יוטה: היה משחק טוב. בפתיחה התקפות ברמה גבוהה משני הצדדים, תוצאה 17-17 תוך 5 דקות. אמביד הולך על השורט ג'אמפרס מהמיד פוסט,לתחושתי הוא עלה מדרגה מהטווחים האלה בהשוואה ללפני שנתיים. בנוסף two men game טוב שלו ושל קרי מוביל למבטים טובים, מזכיר קצת את הכימיה הטובה שהייתה לו עם רדיק בזמנו והייתה למעשה המהלך הכי טוב של פילדלפיה בסט אופנס.
סת' קרי בכללי שחקן שכנראה לא הערכתי מספיק, תמיד היה נראה לי שהוא משחק טוב אבל הנחתי שנפלתי במקרה על משחקים טובים שלו. גם הוא כמו אחיו הבכור לייט בלומר, העונה קולע 16 למשחק כמעט באחוזי 50-40-90. החיסרון שבהגנה קבוצות הולכות עליו.
בצד השני פילדלפיה פתחה עם מעבר מתחת לחסימות של קונלי ומיצ'ל שתפרו אותם עם שלשות מכדרור. בהמשך השומרים עברו מעל החסימה אבל drop coverage של אמביד אפשר להם גם לעלות לאותן זריקות כשהחסימה של גובר הייתה אפקטיבית, הם פשוט קלעים טובים מכדי לשמור עליהם ככה.
ברבע השני המסחטה של יוטה המשיכה לעבוד בעוד שההתקפה של פילדלפיה קרטעה, הג'אז עלו ליתרון אותו למעשה לא שמטו עד הסיום.
ברבע השלישי דוקא דקות טובות של פילדלפיה בפרט בהגנה אבל כשאמביד ירד לנוח העסק התפרק, קלארקסון-אינגלס-גיי-וויטסייד כולם קלעו דו ספרתי מהספסל, יוטה ברחה ל-20 הפרש ובול גיים.
אין הרבה נקודות אור בסיקסרס מעבר לקרי ואמביד.
טוביאס האריס אפילו שמשחק העונה בעמדה שלו, פשוט לא מספיק אקספלוסיבי בהתקפה. יכולת הקליעה שלו סביב הממוצע, הוא אמנם יכול לקחת גארדים בפוסט אבל לא חושב שזה מפחיד מישהו עם יכולת מסירה בינונית כזאת. הגנתית הוא סביר, לא יותר. מתחת לרדאר אחד החוזים הגרועים בליגה.
על דני גרין אין לי מה לומר, בלתי נתפש שהוא עדיין שלשיונר של 40% לאורך הקריירה. בכל מקרה קבוצות כבר לא מפחדות כל כך להשאיר אותו פנוי ובצדק, על כל שלשה שהולכת פנימה יש אחת שבקושי פוגעת בטבעת.
ניאנג נהיה שחקן ממש נחמד, תפור עליו לעלות שחקן שמיני בקונטנדרית. גם יש לו את אחד הכינויים הכי מוצלחים בליגה- the mini van.

סאן אנטוניו- דנבר: ראיתי רק רבע רביעי אז אין לי הרבה מה לספר. הגנת פרימטר חלשה של דנבר אפשרה לספרס להגיע ללייאפים בצבע, מתי שיוקיץ' בא לקונטסט היה ריב' התקפה מהצד השני. יש מצב שזה פשוט עייפות של בק טו בק.

Krit123

Well-known member
מדויק לגבי הכדורים החוזרים, הופתעתי לגלת שלמרות עונת שיא ג'וקר בריבאונד, אנחנו בתחתית הליגה בנושא. כשחושבים על זה, ההעדרות של MPJ (ריבאונדר טוב) ומורי (לעומת מונטה האנדרסייזד) משפיעה גם מהבחינה הזו.

עייפות של בק2בק לאחר הארכה, משחק 6 בדמדומים של מסע חוץ. אנחנו נפגשים איתם שוב באותו אולם, אם ננצח אז נחתום את המסע במאזן 4-3 יפה. מאז שיוקיץ חזר, בעצם מאז המפגש מול אורלנדו, כבר אין לו lift להגן על הצבע או פשוט אין לו מוטיבציה. וזה לא שלפני כן הוא היה אביר הverticality.
לפחות קיבלנו את גורדון אגרסיבי, הייתה שם שלשה של יובנקס מהפינה וסל של ווייט מקצה הלוח, קשה לנצח ככה בחצי כוח. הם הובילו wire to wire, יוק שיחק כמו אולסטאר (טריפ דאב 3 רצוף) ולא כמו MVP אז לא באמת היינו בעמדה לנצח.

Krit123

Well-known member
עוד חובה מאתמול: הרוקטס ממשיכים לדרוס עם ניצחון על יוסטון. הארדן חזר וקיבל מעט שריקות בוז, קיידי ואולדריג' נחו אז הוא קיבל דה ז'ה וו לסיטואציה ברוקטס אשתקד, נאלץ לסחוב קבוצה מוגבלת למדי.

יוסטון הפעילו לחץ על הכדור, גורדון היה מעולה עד שהורחק וגריסון מאת'יוס מאוד עזר להם בריווח/האסל. אין לי מושג איך אף קבוצה לא הרימה אותו, פתח לא מעט משחקים בוושיגנטון של העונה שעברה.
אבל עזבו שטויות, אני בעיקר נהניתי ממשחק הקריירה של ג'וש כריסטופר, הפרשנית של הנטס העירה שצריך לשים לב אליו כי אתה תמיד קולע טוב ביום ההולדת שלך, הוא אמר לא רק שאני לא אשבור לך את המילה אני גם אחזק את דברייך, סיים עם 18 נקודות ללא החטאה מהשדה (7-7) והגנה טובה. קינח עם האלי-הופ הבא

למעלה