ממש'ו נחממד תנסו =]

ממש'ו נחממד תנסו =]

רשמו שמות של 20 אנשים שאתם מכירים אם אתם לא רוצים פה רשמו על דף בנפרד 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. כמה זמן אתם מכירים את 13? עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? מה לדעתכם הכי מייחד את 19? אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? כמה זמן אתם מכירים את 12? איזה מוזיקה 8 שומע? מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? האם הייתם יוצאים עם 20? האם ל6 יש פירסינג כלשהו? איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? האם 3 יותר גבוה מכם? מהו שם המשפחה של 15? האם אי פעם נמשכתם ל2? האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? האם 18 בנאדם מצחיק? מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזרים שבא לחקור את כדור הארץ? איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? איך הכרתם את 9? מה משותף בינכם לבין 2? האם 6 רווק? מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? מה אתם הכי אוהבים ב1? האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? האם ל20 יש חיות מחמד? מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?

אניי

כמה זמן אתם מכירים את 13? 11 שנה בערך וואי אמאמ חחחח עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? אממממ 5 איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? מצחיק האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? עם אחותי?
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? ממזממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואני מתגעעעגעעתתת מה לדעתכם הכי מייחד את 19? שהוא כזה חתיךך אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? בעיה.. 14 זאת בת 5 הוא כמו אח שלי אז אי אפשר כמה זמן אתם מכירים את 12? יותר מידי לא סובלת אותה.. בערך 3 שנים איזה מוזיקה 8 שומע? אנגלית אני חושבת מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? אין לי מושג האם הייתם יוצאים עם 20? יואווו אממאא גם 20 זאת אחותי
האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? הככללללללללללללללללללללללללללללללל מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לדבר איתי חחח סתם לא יודעת האם 3 יותר גבוה מכם? אתם אל רוצים לדעת בכממה
מהו שם המשפחה של 15? אדרי האם אי פעם נמשכתם ל2? דיי זה מפחיידד.. זאת גם אחותי
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? חחח עצבנית אבל לא עד כדי כך מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? אין סיכוי מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? ענננק חחחח סתםם אין האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? אם הוא מרגל של ה FBI אני לא צריכה לדעת על זה מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? עררכת קסמים.. כן יש לי בנדוד ילדותי חחח האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? לא חחחח האם 18 בנאדם מצחיק? אין לי מושג אבל נראלי שכן מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזרים שבא לחקור את כדור הארץ? אני גם חושבת = O חחחחחח איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? מעצצבבנתת אותיייייייייייייייייייייייייייי איך הכרתם את 9? כשהיא נולדה אמא שלי אמרה לי היי אורפזו'ש תכירי את אחותך
מה משותף בינכם לבין 2? לשנינו יש אותה אמא אותו אבא ואותם אחיות חחחחחחחחחח האם 6 רווק? כן מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? בדואי
מה אתם הכי אוהבים ב1? הכל חוץ מזה שהיא מעצבנת האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? תזכירו לי לשאול אותו.. חחח סתם לא נראללי מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? הוא היה חמוד אליי ברמות שאתם צריכים לקנא
האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? ברווורררררררררררררררררררר האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? לא וטוב שכך מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? יכול לעשות בורות כי היא חופפרתתתתתתתתתתתתתתת האם ל20 יש חיות מחמד? לא מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? נראלי שהיא עברה ניתוח להשתם כליה
חחח סתם מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? בדיוק הסיכוי כמו שהוא בנדוד שלי

למעלה