ממר"מ

Oren_L

New member
ממר"מ - שיריון

מה אתם חושבים שעדיף...? ללכת לממר"מ ואולי ליפול ולהיתקע בסוף בתור איזה פקיד, או ללכת לשיריון?

Oren_L

New member
זה לא כזה פשוט

אני רוצה להיות חייל, אני רוצה להרגיש מה זה.... בממר"מ אני אשב כל היום ואני יכול להיתקע באיזה חור...

veredvered

New member
אבל...

אבל ממר"ם יסדר אותך לכל החיים.. קודם כל תרוויח הרבה מאוד כסף.. יהיה לך מקצוע לעתיד.. וחברות ההי טק רודפות אחרי הצבא שישחרר להם מתכנתים וכאלה מממר"ם... זה אחלה תפקיד בצבא.. מאתגר ומסדר לך כסף טוב :)

profil45

New member
אם....

אם יש לך פרופיל קרבי אז זה קרוב לוודאי לא נתון לבחירתך

nimnet

New member
אין תאריך מסוים , תלוי לאיזה קורס

אתה מיועד .. ודר"כ , אם למישהו יש פרופיל קרבי , סיכוייו להיות בממר"ם , הם קלושים..

Dune

New member
נכון...

יש קורס כל חצי שנה. אני הפסדתי ואני צריך לחכות חצי שנה לעשות אותו (בינואר) כי כעת אני מעט מיתחת לגיל 18.

one1

New member
ההכרעה בין ממר"ם לשיריון

היא מידיי אישית מכדי לשאול עליה בפורום... פשוט שני עולמות שונים לגמרי. אני אישית הייתי הולך לממר"ם רק אם הייתי בטוח ב 110 אחוז שאני רוצה לעסוק במחשבים כל החיים. אחרת- לא; תחשוב על זה שאתה יוצא בן 27 ואפילו בלי תואר ראשון... אז אם אתה לא הולך לחברת הייטק- חבל לך על הזמן.

Dune

New member
אני יודע...

הייתה לי התלבטות קשה בין הקד"ץ לעתודה האקדמאית בסוף ויתרתי על האקדמאית כי בה משתחררים בגיל 30. היא אומנם נותנת לך תואר אבל בשביל חברת מחשבים אדם שמסיים בצבא תכניתן זה כמו אדם שלמד באוניברסיטה מחשבים

למעלה