ממר"ם

thebestdw

New member
ממר"ם

האם בשביל ממר"ם צריך ידע קודם? אני לא לומד מחשבים ואין לי כל ניסיון עם תכנות וכד', האם יכולים לקבל אותי לממר"ם?

hever2

New member
לא נדרש

לא נדרש שום ידע קודם בהתמיינות למקצועות המחשב בחיל התקשוב .

bitonano

New member
לוקחים לשם את אלה שיש להם ידע

קודם. יש לי את הנתונים ההתחלתיים ושלחתי להם את הטופס שהם שלחו לי אחרי שהם אישרו את הנתונים שלי וראו שהם מתאימים. עשיתי: מחשבים 5 מתמטיקה 5 טלא קיבלו אותי.

GuestOfHonor

New member
ממש לא. hever צודק.

ולראיה, איתי בקורס היו כמה אנשים שלא תכנתו בחיים שלהם עד שהם הגיעו לקורס. גם הקורס עצמו יוצא מהנחה שהקורסיסטים לא יודעים כלום בתכנות, ומתחיל ממש מאפס.

bitonano

New member
לראיה.... נראה לי התכוונת רעיה

בכל מקרה, יכול להיות שהם לא קיבלו את הפקס שלי. אבל אני שמח בסופו של דבר כי אני רוצה להתגייס לקרבי ויכול להיות שבגלל הפרופיל הקרבי שלי לא קבלתי זימון למיונים.

hever2

New member
נכון אבל יש להם העדפה אחרת

הצבא מעדיף שמי שהוא בעל פרופיל קרבי ישרת בקרבי , והאלה שפרופילם אינו מאפשר להם לשרת בקרבי ילכו למקומות כאלה שהצבא בטח ובטח נזקק להם לקיומו היום יומי וגם לא חסר כאלה שהם מאוד איכותיים והם בעלי פרופיל 64 ומטה .

bitonano

New member
כן... זה מילה שלא ידעתי איך כותבים

אז חשבתי שזה רעיה. הבנתי את הכוונה כמובן.

the calling

New member
הייתי ביום חיילות והחיילים שהרצו אמ

אמרו לנו שזה לא משנה ולא נדרש שום ידע קודם במחשבים - לומדים הכל מא' ועד ת' - מהדלקת המחשב ועד לתכנות ושימוש בכל מיני תוכנות וטכנולוגיות חדישות.

ףרמיוםFm

New member
לא נדרש

אם יש לך ידע קודם, זה יכול לקצר לך את הקד"צ, אבל זה לא סף קבלה

GuestOfHonor

New member
ידע קודם לא מקצר את הקורס

כולם עושים אותו מהתחלה עד הסוף. כמובן שלמי שיש יותר רקע יהיה יותר קל בהתחלה, אבל חצי שנה זה חצי שנה.

DrummerGal

New member
איפה מגישים מועמדות לממר"ם?

מישהו מוכן להגיד לי איפה אני יכול להגיש את מועמדותי לתוכנית? יש לי פרופיל 97, זה אומר שאין סיכוי?

bitonano

New member
כן... אין סיכוי

אני הגשתי מועמדות ולא טרחו לשלוח לי תשובה אפילו..

כימאי20

New member
בקשר לממר"ם

יש לי פרופיל 64 וקב"א 53 איך אני מבקש זימון להגיע למבחנים או משהו כזה....להגיש מועמדות או איך שהוא תודה.....

hever2

New member
מקבלים את זה כאפשרות במנילה

כמובן אם אתה מתאים לנתונים שלהם

bitonano

New member
יש מצב שזה 54+ אבל אולי תוכל

להתקבל כחריג. אם אני לא טועה צריך ליצור קשר עם חיל התקשוב ולבקש.

למעלה