ממר"ם וכאלה

IDKkipi

New member
ממר"ם וכאלה

אני די בדילמה רצינית. יש לי גיוס עוד מעט (סוף יולי) ואין לי מושג לאיפה אני אלך. אני רוצה לעסוק במחשבים (מי לא :p) בתכנות וכאלה. שמעתי על ממר"ם וחיל התקשוב וכאלה. אבל אין לי מושג מה בדיוק, מה עושים שמה, איך פונים וכאאלה.. יש רעיונות ?

יש מאמר..במאמרים

- מסמנים במנילה תוכניתן. - מדברים עם מדור קד"צ בלשכ"ג ומנסים להשיג זימונים למבחנים בבסמ"ח. בהצלחה

IDKkipi

New member
פשש. מאמרים טובים , אבל

יש לי פרופיל 97 :\ אז יש מצב שיקחו אותי למחשבים וכאלה ? אני ממש טוב בשפות תיכנות..

le shark

New member
כנס

אם יש לך ידע בתכנות (מעבר לימודי תיכון), ואני מדבר על תואר ראשון במדמ"ח (או משהו בסגנון) או בדרך לתואר כזה, או שסתם למדת מיליון ואחת שפות תכנות ואתה ממש בקיא בהן, אני מציע לך ללכת למבחנים של פרויקט גאמא של מודיעין.

לממר"מ/בסמ"ח לא

אבל אם יש לך ידע, יש מצב להגיע לכל מיני מקומות.. (להתחיל לנג'ס למודיעין)

oneiro

New member
המממ

אתה לא צריך ידע ב"מליון ואחת שפות תכנות" אתה צריך לדעת שפה או שתיים ממש טוב ובנוסף לכך לעשות לפחות 5 יחידות מחשבים או משהו בסגנון ואז את מתקשר ומטריד את האיתור בחמ"ן והם ישלחו לך זימונים לגמ"א (שזה יותר שווה לדעתי ממר"מ כי לממר"מ יש מלא קבע) בהצלחה

IDKkipi

New member
תודה לכולם :)

אמ.. יש לי הרבה ידע כללי במחשבים וכאלה. אני יודע VB וC# .. ועוד כל מיני שפות .. אני באמת לומד 5 יחל מדעי המחשב .. שמעתי על גמא.. ואחר אפילו נתן לי שאלות משמה ופתרתי אותם בשבילו :) של מזה גמא ? ומה זה ?

oneiro

New member
גמא זה פרוייקט של חמ"ן

זה פרוייקט הכולל כמה מסלולים שכולם קשורים במחשבים.

chat girl

New member
לא תמיד

זה עובד.. אני לומדת 15 יח"ל מחשבים, ואני יודעת את השפות: asp, #c, asp.net וזה לא בדיוק הזיז למישהו בממרמ או בגאמא..

misokna1

New member
יודעי שפות - תקשיבו

כשמדברים על שפות הכוונה לשפת תכנות "אמיתית": c/c++ Java C# זה נורא נחמד לדעת asp, php, vb, etc, אבל זה לא מעניין (כמעט) אף אחד. מצד שני יכול להיות שיש מקומות עם דרישות שונות/מיוחדות.

chat girl

New member
בכל זאת

אני יודעת C# אז מה? בכל זאת, אני לא בממרמ ולא בגאמא.. זה בכלל לא מעניין אותם ולא משאיר "רושם" אצלם...

misokna1

New member
יודעי שפות - תקשיבו

כשמדברים על שפות הכוונה לשפת תכנות "אמיתית": c/c++ Java C# זה נורא נחמד לדעת asp, php, vb, etc, אבל זה לא מעניין (כמעט) אף אחד. מצד שני יכול להיות שיש מקומות עם דרישות שונות/מיוחדות.

moshik12345

New member
ואם אני רוצה לממרם אבל יש לי 97

מה אני יכול לעשות ולנפלתי מגאמא? יש מצב שיקחו אותי או יעשו לי מיונים?

oneiro

New member
מכיר...

יש עוד כמה מקומות שיכולים לקחת אותך עם פרופיל 97 אבל אם לא... כנראה שהמשפט "קרבי זה הכי אחי" יהיה קרוב ללבך

le shark

New member
תבקש-

יש מבחנים מיוחדים לבעלי פרופיל קרבי רק יחידי סגולה ממה שאני יודע מקבלים זימונים למבחנים כאלה ועוד יותר יחידי סגולה עוברים אותם. חוצמזה, זה קורס קשה... תחשוב טוב טוב אם זה מה שאתה רוצה לעשות 6 שנים. (או כל החיים בעצם)

למעלה