ממרידו מרקו מחשב

• פותח הנושא etica
  • פורסם בתאריך

etica

New member
ממרידו מרקו מחשב

דה לאורה כממרידו מרקו אל מחשב מאפגי בואנו. סטו סוליקה לוס קריוס דה שרון לאקזה, יו אי אל מחשב אבלמוס אי ראימוס. סוף סוף יש לי מחשב נסיון אין לי אבל שואלת ומתעניינת ובתי עוזרת לי מדי פעם כשיש לה זמן וסובלנות. ואם הקושי אני מתכננת לי את הטיול לתאילנד כמובן עם המחשב, נכנסת לאתרים הקשורים לתאילנד בודקת המלצות ועוד. זאת הפעם השנייה שאנו מתכננים לנסוע, נשאר לנו טעם טוב ונקווה שנענה גם הפעם.

Sarika

New member
אטיקה, ספיסיאל פרה טי .....

לה "לה אוראסיון דל קומפיוטאר" לו דב'ס די דיזיר קאדה דיאה אנטיס די אנטראר אל קומפיוטאר, פרה קי טנאה "וירוס" קי מאל מוס קירי
יהי רצון ה` אלוקנו ואלוקי אבותינו שתחברנו בשלום,ותגלשנו לשלום ותגיענו לאתר חפצנו בשלום ותנתקנו בשלום ובזול ותצילנו מכף כל וירוס ונפילה בדרך ומכל מיני אתרי זבל ופריצות ומכל המתרגשים ובאים בעולם הוירטואלי ותשלח ברכה בכל מעשי עכברנו ותתננו לחן ולרחמים בעני כל מסך ותשמע קול ארנקנו כי אתה שומע תפילה ותחנון ומגיננו מביטול זמן ברוך אתה ה` שומע תפילה! א מ ן !!!!!!

angelici

New member
אתיקה בואנה וינידה קרידה../images/Emo9.gif

אבאגר אבגאר יטבאס האמבזאר סוברה טיימפו טבאס הרסנטאר, אי לו קסקריביו שריקה יא אס ז'וסטו אי ווזאזס כאל פורטוקאל=
טיינה סו לוקורה קאלה אונה ברכה אנטאס דסיאנדאר אל מחשב אי אונה פרה אנטראר על פורום כמו דיגו יו: אין אסטה קאזה נו בנגה חזינוראס אין אסטה פורום נו בנגה אנגוסייאס אין אסטה קלאז'ה נו בנגה מאל אי פסיונס אין אסטה לוגאר נו בנגה ספנטו אי גראס אין אסטה קאזה כבנגה פאס אי אמור הזלחה אי ברכה אנטראדה הרזוולדה קון טודוס ג'וסטוס אמן אי אל דיו סאג'ידיאה אי מלואזה לצ'ה אי מיאל

רותי ב.

New member
ברכות על המחשב

וגם על הטיול שאת מתכננת בעזרתו. אני זוכרת שבתכנון הנסיעה ליוון גם נעזרתי המון במחשב, אפילו מצאתי אז בזמנו איזה אתר שיש בו מעין שיחון שבו ניתן לשמוע איך מבטאים משפטים חיוניים בנסיעות. כבר לא מדברת על חיפוש מלונות וכו'. תהנו מהמחשב ובטיול עצמו. למתי מתוכננת הנסיעה??

למעלה