ממרח תמרים למעמול באיזה משתמשים ומה מוסיפים?
1 12רוניתי New member 16/11/06 #2 יש בסופר ממרח תמרים בקופסה עגולה תקני אותה ואם את מעוניינת את יכולה להוסיף אגוזי מלך קצוצים ומעט קינמון.
יש בסופר ממרח תמרים בקופסה עגולה תקני אותה ואם את מעוניינת את יכולה להוסיף אגוזי מלך קצוצים ומעט קינמון.
P pirge New member 16/11/06 #3 חשבתי שעניתי פה, ועניתי במתכונים. ר ראי תשובתי שם. סליחה. הגיל והתרגיל
P pirge New member 16/11/06 #5 זה מה שעניתי במתכונים בטעות....וג אני מבשלת אותם במים, קינמון,ועוד סוכר.ואפשר גם יין או ליקר לטעם. יש להזהר מחרצנים טועים. בוחשת עד שנהיה ממרח. אחרי הקירור הוא מתייצב ואפשר למלא. לתוספת, אגוזים ושקדים. בהצלחה.
זה מה שעניתי במתכונים בטעות....וג אני מבשלת אותם במים, קינמון,ועוד סוכר.ואפשר גם יין או ליקר לטעם. יש להזהר מחרצנים טועים. בוחשת עד שנהיה ממרח. אחרי הקירור הוא מתייצב ואפשר למלא. לתוספת, אגוזים ושקדים. בהצלחה.
ל לונה בלנקה New member 17/11/06 #6 פירגה לא חייבים לבשל. אני מוסיפה מעט חמאה מומסת ומי ורדים ולשה ותוך כדי מוציאה את החרצנים
P pirge New member 17/11/06 #7 שיטה מענינית לונה.אני את שלי הבאתי עוד מימי הסבתות. אני שמה מי ורדים רק בבצק ובמלית האגוזים. לא במלית תמרים.
שיטה מענינית לונה.אני את שלי הבאתי עוד מימי הסבתות. אני שמה מי ורדים רק בבצק ובמלית האגוזים. לא במלית תמרים.