ממרח צמחי

shmulik15

New member
ממרח צמחי

מישהו מכיר את המוצר ממרח צמחי (בטעם כבד) של תלמה? תמיד הייתי קונה אותו (קופסאת שימורים קטנה) והוא נעלם מהמדפים, יודעים למה ואם יש מוצרים דומים? אני ממש מתגעגע לזה
תודה !

erandb

New member
בגלל שלא ענו לך עד כה

אני יודע שבעבר הייה ממרח כבד של זוגלבק ,כמובן אבל מבשר . זה הייה בפרייזרים של הסופרים. במקרה הכי גרוע קונים במעדניות קישואים/חצילים בטעם כבד ומי שאוהב זה לא רע בכלל.

קישקשתא

New member
מכירה, גם לי הוא נעלם

באורך מוזר... יש את הממרח חצילים בטעם כבד בקירור - לטעמי לא ממש תחליף, אבל שיהיה.

גלי®

New member
יוווו, הנה עוד אחד מהמוזרים...:))))

גם אני חולה עליו וכולם צחקו עלי בגלל זה... אני מחפשת כבר הרבה זמן ולא מצאתי, לא אותו ולא מקבילה מתקבלת על הדעת אחרת... אם אתה מוצא היכנשהו, בחייאת, תזמין לי קרטון ... :))))

ססילי

New member
משונה ביותר. אז הפעם גם הכתובת:

לינק http://www.google.co.il/search?hl=iw&ie=UTF-8&q=%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F+%22%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%98%D7%A2%D7%9D+%D7%9B%D7%91%D7%93%22&meta=

ססילי

New member
מישהו יודע למה זה קורה?

(כלומר, למה הלינק בהודעה יוצא חלקי?)

shmulik15

New member
כי יש מגבלה על תווים בלינק

255 אאל"ט ושמחתי לגלות שאני לא הבן אנוש היחיד שמכיר את הדבר הזה
אני מתכנן לפנות לתלמה.. שיחזירו את זה

sagife

New member
מצאתי, מצאתי - כל המכורים להכנס!!

בבירת הנגב כנראה מוצרים יורדים לאט מהמדפים. תראו מה מצאתי במכולת השכונתית...

טרודי

New member
אמממ.... יש על זה תאריך ייצור?

אמנם שימורים אמורים להחזיק מעמד שנים רבות, אבל בכל זאת. אם אין תאריך פג-תוקף, כדאי להרים טלפון לחברה ולשאול לגבי תאריך הייצור או מספר האצווה המוטבע על הקופסה, עד מתי זה טוב.

sagife

New member
התוקף המוטבע הוא 0704

כך שניתן עוד לאכול מהעסק. מסתבר שיש לי פרטי לאספנים...

אביב ש

New member
בטיול השנתי חדר האוכל של ביה"ס דואג

לצייד אותנו בדיוק במוצר הזה, למורת רוחם של הילדים שלא ממש מתים עליו..

לפני כמה חודשים

עשיתי ספירת מלאי בהיפרנטו והייתי צריכה לספור מליון כאלה בערך..... ולא ידעתי שיש כל כך הרבה סוגים של טונה.

יש תחליף!

לא מזמן אכלתי כזה דבר שמיוצר ע"י חברת "מן" תחת השם טוב טעם ניתן להשיג את זה בכל צרכניה חרדית ממוצעת.

למעלה