ממרח נוגט (השחר העולה)?

• פותח הנושא mamy4
  • פורסם בתאריך

mamy4

New member
ממרח נוגט (השחר העולה)?

אשמח לשמוע רעיונות המלצות מה אפשר להכין עם הדבר הזה? קניתי בטעות ונתקעתי עם זה.

effyba

New member
גם אני מחפשת..קניתי ולא בטעות

ועדיין תוהה למה ישמש.

WiKi

New member
מצטרפת לבקשה

"תקועה" עם קופסא חדשה. לא אוכלים ככה כמו שזה כי לא הכי טעים לנו.

timiהאחת

New member
מנהל
השכנה שלי הביא לי מתכון לבצק

טעים ואז מקמחים את השיש מרדדים את הבצק ומורחים מה שרוצים,אבקת חרובים,ממרח נוגט,שוקולד לבן וכו... והמצרכים חבילה קמח תופח חבילה מחמאה כוס מים כוס שמן וזהו ללוש את הבצק טוב טוב ולמרוח מה שרוצים להניח בתבנית נייר אפייה ולאפות.

מאיה 72

New member
צריך לציין כמה קמח, יש 2 גדלים של

חבילות, לפי המתכון נראה לי שהכוונה לקילו קמח, לא?

העבריה

New member
נראה לי שמתאים לעשות את המוס שוקולד

מהיר של פירגה.זה עם הקצפת וליקר,קוקוס ובננות.רק להחליף את ממרח `השחר` בממרח נוגט.אין לי כרגע את המתכון,אבל בודאי יש למישהי כאן.

העבריה

New member
נראה לי שמתאים לעשות את המוס שוקולד

מהיר של פירגה.זה עם הקצפת וליקר,קוקוס ובננות.רק להחליף את ממרח `השחר` בממרח נוגט.אין לי כרגע את המתכון,אבל בודאי יש למישהי כאן.

דנייאלה

New member
אולי את המוס של אודטה?

2 שמנת מתוקה 1 שוקולד למריחה (בדר"כ נוטלה) אגוזים מסוכרים להקציף את השמנת המתוקה להבליע לקצף את השוקולד ולהוסיף האגוזים המסוכרים להקפיא מעדן.

עוגת מוס שוקולד עם קרם נוגט - ניקי

עוגת מוס שוקולד עם קרם נוגט - ניקי ב את הבסיס של העוגה לקחתי ממחברת המתכונים של חמתי מצרכים: 200 ג' שוקולד מריר (2 חבילות) 200 ג' חמאה (2 חבילות) 6 ביצים מופרדות 250 ג' סוכר (כוס ורבע) 1 כפית סוכר וניל 100 ג' שקדים טחונים 2 כפות קמח תופח 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 חבילות) 4 כפיות סוכר 3 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה) 2 כפיות ג'לטין 4 כפות חלב אופן ההכנה: להמיס במיקרו שוקולד , חמאה. לערבב לתערובת חלקה ולצנן. להוסיף חלמונים אחד, אחד לערבב במהירות. להקציף חלבונים סוכר , סוכר וניל. לקפל את הקצף לשוקולד. לחמם תנור לחום בינוני. להוריד שתי כוסות מתערובת השוקולד ולשמור במקרר. להוסיף לתערובת השוקולד שנותרה שקדים , קמח. להעביר לתבנית משומנת ,להכניס לתנור בסביבות 30 דקות , לקרר. מוס שוקולד: להעביר את שתי כוסות השוקולד שהשארנו בצד לקערה להמיס את הג'לטין, כפית ג'לטין בקערה +2 כפות חלב. 10 דקות להניח בצד, אחרי 10 דקות להכניס למיקרו ל 30 שניות. לערבב את הג'לטין המומס עם השוקולד. להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר. להוסיף את השוקולד לקצפת ולקפל לתערובת אחידה לשפוך על בסיס העוגה שהכנו. להכניס למקפיא לשעה. קרם נוגט: להמיס ג'לטין (כמתואר בסעיף הקודם) להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר. להוסיף את ממרח הנוגט והג'לטין המומס לקצפת ולקפל לתערובת אחידה. לשפוך על מוס השוקולד בתבנית. להקפיא ללילה הערות: תבנית 24. בשביל לקשט אפשר לגרד שוקולד על העוגה. העוגה מאוד פשוטה להכנה (למרות ההסברים הארוכים) מרשימה וטעימה מאוד. תהנו, ניקי ב *** הערות שלי רננות *** הכנתי את העוגה בתבנית 26 אחרי אפית הבסיס וצינונו הכנסתי שקף מס '6 ועל מנת לתת לעוגה עוד מעט גובה הקצפתי עוד שמנת מתוקה אחת עם 2 כפות ריבת חלב וזילפתי פרחי קצפת . כאן בתמונה לפני הוצאת השקף לפי ההוראות עברתי עליו עם מגבת לחה עם מים חמים . מקור המתכון- ניקי ב. פורום מתכונים חלבי

pirge

New member
תכיני שבלולי עוגיות.

בצק שקם או "קיש" (קמח+יוגורט+שמן) מורחים בממרח ומגלגלים לגלילה צמודה. פורסים לפרוסות. מניחים בצורת שבלול בשכיבה. על ניר אפיה. ניתן להוסיף אגוזים או צימוקים. בבקשה.

pirge

New member
מוס גלידה משגע

מקציפים את המיכל ביחד עם 2 או 3 שבמנת מתוקה. מוסיפים 2-3 כפות ליקר ומקפיאים. יאמי יאמי יאמי.

pirge

New member
מוס גלידה טעים לעוגה קרה

להקציף במיקסר: מיכל נוגט או אחר 2-3 שמנות מתוקות חבילה אינסטנט פודינג וניל או שוקולד 2-3 כפות ליקר לערבל לקרם יציב. למרוח בין שכבות של בישקוטים---- או עוגה לבנה---- או פתי בר. יש להרטיבם תחילה בנוזל כלשהו. העוגה קרה ללא פריזר.לא חובה. תהנו.

mamy4

New member
שאלה לפירגה, לגבי מוס גלידה

רשמת שני מתכונים ולא כל כך הבנתי מה הנכון למוס הגלידה 1. מוס גלידה משגע 2. מוס גלידה טעים לעוגה קרה אני רוצה להכין מוס גלידה כמו שצירפת תמונה.... זה מגרה... מה המתכון לזה? יצאתי קצת מבולבלת , אודה באם תעשי לי סדר

pirge

New member
ממי,מוס גלידה כמו בתמונה:ו"טיפ" למט

2-3מוס גלידה מאת:פירגה. 2-3 מיכלי שמנות מתוקות מוקצפות עם המיכל שבחרת. בתמונה המיכל הוא של ממרח אגוזים של אגוזית וקניתי במחלקת טבע בסופר.יש גם ממרח שקדים נהדר. מוסיפים 2 כפות ליקר שקדים או שוקולד. מקציפים במיקסר ה כ ל ביחד לקרם מוסי. הצבע החום הכהה,נשאר מעט בתחתית הקערה,שלא התאחד היטב עם הקצפות,ויצקתי אותו מעל. ניתן להכין במגוון טעמים. ממרח תמרים/ממרח חלבה/ממרח נוטלה/ממרח ריבת חלב וכ'..וכו'....... "טיפ" במידה ורוצים להכין את הקרם לעוגות קרות לאותם מרכיבים יש להוסיף אינסטנט פודינג וניל/שוקולד ואז הקרם יוצא סמיך ונוח למריחה על בישקוטים/בסקויטים/או למילוי עוגות טורט או אחר. השמיים הם הגבול. תמציאו תיצרו ותהנו. בבקשה.

r1 המקורי

New member
לpirge

שלום כתבת מקציפים את המיכל ביחד עם - איזה מיכל ? איך קוראים לליקר ? תודה

pirge

New member
המיכל כמו של מיכל שוקולד השחר אי

אין לי כרגע בבית,אני לא יודעת מה המשקל שלו. או כמו המיכל של ממרח תמרים או ממרח חלבה/ממרח אגוזים וכו.... והליקר יכול להיות כל ליקר.פירות או שוקולד..... או יין. או ברנדי... או רום.

פירגה ,איך זה יוצא ככה חום יפה ?

רק ביגלל הליקר??? או שמת קפה זהה נראה מעולה ומזה מגרה יאמייייייייייייייייי

למעלה