ממרחים מטופו מחפשת מתכונים לגבינת טופו ולממרחי טופו
מ מ.ורה New member 21/1/03 #1 ממרחים מטופו ../images/Emo39.gif מחפשת מתכונים לגבינת טופו ולממרחי טופו
M mabsutit New member 22/1/03 #2 אני מצרפת קישור לעל השולחן, יש שם 3 מתכונים לממרחים ואולי לעוד מתכונים שיעניינו אותך עם טופו על השולחן
אני מצרפת קישור לעל השולחן, יש שם 3 מתכונים לממרחים ואולי לעוד מתכונים שיעניינו אותך עם טופו על השולחן
י יאירבר New member 22/1/03 #4 ../images/Emo52.gif../images/Emo92.gifחשוב הורדתי את המתכונים של הטופט אבל אולי מישהו יודע מה זה רוטב תמרי [אני גר בחו"ל אולי משהו דומה או שם אחר ?]ועוד דבר אחד בחלק מהמתכונים כתוב טופו גולמי מה זה טופו רגיל שקונים בגוש ? תודה
../images/Emo52.gif../images/Emo92.gifחשוב הורדתי את המתכונים של הטופט אבל אולי מישהו יודע מה זה רוטב תמרי [אני גר בחו"ל אולי משהו דומה או שם אחר ?]ועוד דבר אחד בחלק מהמתכונים כתוב טופו גולמי מה זה טופו רגיל שקונים בגוש ? תודה
מ מ.ורה New member 22/1/03 #7 רוטב תמרי ../images/Emo39.gif תמצא רוטב תמרי במדף רטבי הסויה לסוגם השונים. בחנויות טבע ובסופרמקטים. THAMARI SAUCE או TAMARI
רוטב תמרי ../images/Emo39.gif תמצא רוטב תמרי במדף רטבי הסויה לסוגם השונים. בחנויות טבע ובסופרמקטים. THAMARI SAUCE או TAMARI