ממציאה שאלון XD

I R i T 94

New member
ממציאה שאלון XD ../images/Emo217.gif

כי עברתי את גבול השעמום, אז.. למה לא? אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? ואיך הם באמת קוראים לכם? איך החברים קוראים לכם? רוצה להחליף שם? עונה אהובה? למה אתה אוהב אותה? נולדת בעונה הזו? מתגעגע לילדות? למה? יש שיר שאתה מתחבר אליו? איזה? איזה להקות אתה הכי שומע? מה הסגנון שלך? ממתי יש לך את הסגנון הזה? אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא? אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב? מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו? מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים? מנגן על משהו? כמה זמן? איך זה? מתחרט? או: על מה אתה רוצה לנגן? תופים? גיטרה? פסנתר? חליל? כמה אנשים יש לך במסנג'ר? וכמה באייסיקיו? יש לך אימייל? איפה? כמה חשבונות פתחת? וכמה כרטיסים אישיים בתפוז? ממתי אתם בתפוז? ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם? או שהוא לא?
מה השעה? מתי הצטרפתם לפורום? מה אתם שומעים עכשיו? יש לך חדר לבד? למה? כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו? מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'? מהו הצבע האהוב עליך? למה אתה אוהב אותו? מה מיוחד בו ולא בשאר? יש חבר/ה? ממתי? כמה זמן? ואקסים? איך היה? כמה? מה היה הדבר האחרון שאכלת? מתגעגע לזה? רוצה.. שוקולד? איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו? מה השעה? האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות? אוהב את השכבה שלך? יש לך הרבה חברים בכיתה? מתגעגע ללימודים? או לחברים? תנועת נוער - יש? ואיזה מחוז? כמה זמן? היית בתנועות נוער אחרות? איך קוראים לקבוצה שלך? למה? ושמות קודמים, היו? יש ילדים שאתם ממש שונאים? למה? מה הם עשו? או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: להלהלה. משעמם לי. גם לך? מה השעה? ומה ברקע? מהי ההתמכרות האחרונה שלך? עדיין? מתי התעוררת היום? מתי הלכת לישון אתמול? האדם האחרון שדיבר איתכם? על מה? למי אתם הכי מתגעגעים? רוצים מפגש פורום? מתי? איפה? מרשים לכם? איך היה השאלון?
שלהלהלהלה. אין לי עוד רעיונות._. תהנו ^_^

ותגיד לאלוהים אנחנו לא צעצועים.

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם?מירב. ואיך הם באמת קוראים לכם?מירב. או מאמי וכו' איך החברים קוראים לכם?מירבי רוצה להחליף שם?לא. עונה אהובה?סתיו. למה אתה אוהב אותה?כי קריר אבל לא יותר מידי. נולדת בעונה הזו?לא. מתגעגע לילדות?כן ולא. למה?כי לא הבנתי כלום והכל היה טוב ויפה. יש שיר שאתה מתחבר אליו?מלא. איזה?לא יודעת כרגע. איזה להקות אתה הכי שומע?שייגעצ מוניקה סקס ישראלים\פעולה\סקס פיקסיז מה הסגנון שלך?סגנון? :O ממתי יש לך את הסגנון הזה? אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא?כן. אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב?אגיד שאני שונאת אותו :p מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו?אתמול בלילה מלאאאאא שירים ב24. מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים?שניהם. מנגן על משהו?גיטרה. כמה זמן?כמה חודשרים. איך זה?כיףכיףכיף. מתחרט?לא.. וגם אם כן אפשר להפסיק... :\ או: על מה אתה רוצה לנגן?מממ באס? תופים? גיטרה? פסנתר? חליל? כמה אנשים יש לך במסנג'ר?לא יודעת. וכמה באייסיקיו?אין. יש לך אימייל?כן. איפה?ג'ימייל. כמה חשבונות פתחת?חח מלא. וכמה כרטיסים אישיים בתפוז?2 ממתי אתם בתפוז?לא זוכררת. ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם? או שהוא לא? שהייתי קטנה. מה השעה?20:31 מתי הצטרפתם לפורום?מזמן. מה אתם שומעים עכשיו?את הטלויזיה. יש לך חדר לבד?כן. למה?כי אני צריכה פרטיות... כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו?2 ניראה לי מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?ארטיק. מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?עט. מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'?סטיגמה. מהו הצבע האהוב עליך?משתנה. אבל אולי אפור. למה אתה אוהב אותו?כינ הוא יפה. מה מיוחד בו ולא בשאר?חחח לא יודעת. יש חבר/ה?לא ממתי? כמה זמן? ואקסים?לא ממש. איך היה? כמה? מה היה הדבר האחרון שאכלת?עכשיו ארטיקון. מתגעגע לזה? רוצה.. שוקולד?כן! איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו?עלים. מה השעה?2 דקות אחרי. האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות?שקטה. אוהב את השכבה שלך?לאאאאא. יש לך הרבה חברים בכיתה?לאאאאאאאאא מתגעגע ללימודים?לאאאאאאא או לחברים?כןןןןן תנועת נוער - יש?לא ואיזה מחוז? כמה זמן? היית בתנועות נוער אחרות?לא איך קוראים לקבוצה שלך? למה? ושמות קודמים, היו? יש ילדים שאתם ממש שונאים?כן. למה?כי הם טיפשים ווצבועים ופוזאיסטים. מה הם עשו? או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: להלהלה. משעמם לי. גם לך?לא ממש. מה השעה? דקה אחרי. ומה ברקע?אותו דבר. מהי ההתמכרות האחרונה שלך?מממ לא יודעת. עדיין? מתי התעוררת היום?12, כי איזה ערבי העיקר אותי כשפק על הדלת. מתי הלכת לישון אתמול?6 בבוקר. האדם האחרון שדיבר איתכם?אמא. על מה?"אני הולכת לתלות כביסה" למי אתם הכי מתגעגעים?נועההההה אבל אני באה אליה וללוי ולהרן ולתמר כמובן רוצים מפגש פורום?בכיף מתי?מממ איפה? מרשים לכם?חחח אניא גיד שאני נוסעת לת"א איך היה השאלון?כיףףף

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifDDDDDDDDDD:

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם?אריאל ואיך הם באמת קוראים לכם?אריאלה XD איך החברים קוראים לכם?ארי, בריל רוצה להחליף שם?לא עונה אהובה?חורף למה אתה אוהב אותה?כי היא מגניבה D: נולדת בעונה הזו?לא מתגעגע לילדות?לא למה?ככה יש שיר שאתה מתחבר אליו?יותר מדי איזה?מלאמלאמלא איזה להקות אתה הכי שומע?מקפליי
,באסטד, מכ"ר, ביטלס
,סימפל פלאן, דה אול אמריקן רג'קטס, סאם 41, בלינק182
מה הסגנון שלך?פאנק-רוק-פופ ממתי יש לך את הסגנון הזה?כיתה ו' ככה אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא?כן אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב?אסתום ת'אוזניים XD מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו?עכשיו :) מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים?גם וגם מנגן על משהו?אפקורס D: גיטרה ותופים כמה זמן?גיטרה-3 שנים, תופים-קרוב ל7 חודשים איך זה?הכי כיף בעולם ((:) מתחרט?חס וחלילה או: על מה אתה רוצה לנגן? תופים?מנגנת כבר
גיטרה?כנ"ל פסנתר?כן, ניראה לי מגניב חליל?לא כמה אנשים יש לך במסנג'ר?268 וכמה באייסיקיו?איןלי כח להתחבר ולבדוק יש לך אימייל?כן איפה?וואלה כמה חשבונות פתחת?1 וכמה כרטיסים אישיים בתפוז?2 ממתי אתם בתפוז?אוגוסט 2004 ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם?הוא לא שולט על חיי XD או שהוא לא? ^ מה השעה?20:51 מתי הצטרפתם לפורום?לפני שנה ניראה לי מה אתם שומעים עכשיו?Why-Busted
יש לך חדר לבד?כן למה?ככה ^^ כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו?4 מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?שעון מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?קופסה של עטים מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך?ספר הנדסה
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?פתק מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?קלמר מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?השלט של המזגן והקופסא של הצ'יינה טאוןD: מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'?נמנעת D: מהו הצבע האהוב עליך?שחור ותכלת למה אתה אוהב אותו?כי הם יפים מה מיוחד בו ולא בשאר?כלום XD יש חבר/ה?לא ממתי?-- כמה זמן?-- ואקסים?כן איך היה?נחמד כמה?1 מה היה הדבר האחרון שאכלת?אוכלת עכשיו נודלס מתגעגע לזה?לא רוצה.. שוקולד?כן איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו?אני אוכלת עכשיו מה השעה?20:52 האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות?אני רגילה.. לא הכי פופולרית ולא מעפנה אוהב את השכבה שלך?חלק מהם מאוד ואת החלק השני ממש לא יש לך הרבה חברים בכיתה?כן מתגעגע ללימודים?לא או לחברים?כן תנועת נוער - יש?לא ואיזה מחוז?-- כמה זמן?-- היית בתנועות נוער אחרות?לא איך קוראים לקבוצה שלך?-- למה?-- ושמות קודמים, היו? -- יש ילדים שאתם ממש שונאים?כן למה?כי הם מעצבנים אררר מה הם עשו?הרבה דברים או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: עשו הכל להלהלה. משעמם לי. גם לך?לא DD: מה השעה? 20:53 ומה ברקע?Over Now-Busted מהי ההתמכרות האחרונה שלך?התופים שלי D: עדיין?כן מתי התעוררת היום?12 מתי הלכת לישון אתמול?6 האדם האחרון שדיבר איתכם?אבא על מה?שאל מה השעה XD למי אתם הכי מתגעגעים?לשריל, לנועה, לדוד שלי רוצים מפגש פורום?כןןןןןןן מתי?אררררר לאיודעת איפה?עזריאלי מרשים לכם?כן איך היה השאלון?כיפי DD:

../images/Emo222.gif אוללה.

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? נוגה. ואיך הם באמת קוראים לכם? נוגה. איך החברים קוראים לכם? נוגה. רוצה להחליף שם? למה לא ? :) עונה אהובה? קיץ. למה אתה אוהב אותה? כי חם, אפשר ללבוש מה שבא, ללכת לאן שבא ולא להתקע באיזשו מקום בגלל ששכחת מיטריה, יש בריכה וים, וענבים
נולדת בעונה הזו? אה כן, גם זה. מתגעגע לילדות? כן למה? כי... "אחחח התמימות..." יש שיר שאתה מתחבר אליו? לפעמים. זה מתחלף שכזה. איזה? כרגע ? "מה שעובר עליי" (איפה הילד) איזה להקות אתה הכי שומע?מכ"ר, שייגעצ, איפה הילד. מה הסגנון שלך? רוק, כמובן. ממתי יש לך את הסגנון הזה? מאמצע כתה ח'.. אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא? כן אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב? אני לא אאזין לזה ואשיר שיר שאני אוהבת בראש. מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו? עכשיו
מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים? גם וגם. בעיקר המילים. מנגן על משהו? לא כמה זמן? איך זה? מתחרט? או: על מה אתה רוצה לנגן? גיטרה תופים? גם יכול להיות נחמד גיטרה? כן פסנתר? יכול להיות נחמד חליל? לא כמה אנשים יש לך במסנג'ר? שניה אני בודקת.. 125. קצת, אני יודעת. וכמה באייסיקיו? לא נכנסת לשם. יש לך אימייל? כן איפה? ג'ימייל. וואלה. (הג'ימייל בדר"כ.) כמה חשבונות פתחת? הרבההה וכמה כרטיסים אישיים בתפוז? 3 ממתי אתם בתפוז? כיתה ה'. ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם? כיתה ז'. או שהוא לא? הוא כן.. מה השעה? 21:08 מתי הצטרפתם לפורום? לפני חודשיים וחצי מה אתם שומעים עכשיו? טינאייג'רס- מכ"ר יש לך חדר לבד? כן למה? כי כשאחותי נולדה, פינינו לה את חדר העבודה שלא השתמשנו בו בכל מקרה. כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו? 7 (שלי, אחותי, הורים, אמבטיה, שירותים, שירותים, מטבח.) מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? כרית מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? מנורה :/ מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך? *אין דברים סגולים בחדרי שלי* תודה לאל. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? תיק מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? חולצה מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? רמקולים מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'? דבר רע. אבל עדיין משתמשים בזה ביוםיום כי זה כבר חלק מהחיים. מהו הצבע האהוב עליך? אדום.. למה אתה אוהב אותו? כי...... לא יודעת. הוא פשוט צבע יפה. מה מיוחד בו ולא בשאר? שכמעט כל הגוונים בו יפים. בכל השאר, הם לא תמיד. יש חבר/ה? לא ממתי? כמה זמן? ואקסים? כן איך היה? :/ כמה? 1 מה היה הדבר האחרון שאכלת? חביתה. מתגעגע לזה? לא רוצה.. שוקולד? כן איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו? פופקורן D: מה השעה? 21:12 האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות? מהשקטים. אבל לפעמים ממציאים שטויות :/ אוהב את השכבה שלך? רק חלק קטן ממנה. יש לך הרבה חברים בכיתה? אכן. מתגעגע ללימודים? לא או לחברים? כן, אבל בכל מקרה נפגשים כל יום. תנועת נוער - יש? לא.. אני בסיירות, שזה לא נחשב כ"כ תנועת נוער.. אבל ייתכן שאעבור לנוע"ל :] ואיזה מחוז? ת"א כמה זמן? שנה היית בתנועות נוער אחרות? כן איך קוראים לקבוצה שלך? אין לה שם.. בהתחלה קראנו לה 'ברביות' אבל אז הצטרפו הבנים XD למה? כי אנחנו הכי מושיות שאפשר XD ושמות קודמים, היו? לא. יש ילדים שאתם ממש שונאים? כן למה? כי הם צבועים ודוחים. מה הם עשו? הם מנצלים ילדים ש'מעריצים' אותם (הופכים אותם לשפוטים שלהם), וצוחקים עליהם תוך-כדיי. או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: בדיוק ! להלהלה. משעמם לי. גם לך? כע מה השעה? 21:15 (את צריכה שעון דחוף. אבל יש לך את השעון של המחשב כרגע !) ומה ברקע? מכיר אותו- יוני בלוך. מהי ההתמכרות האחרונה שלך? מחשב עדיין? כן מתי התעוררת היום? 8:47 מתי הלכת לישון אתמול? 01:52 (כן, אני זוכרת דברים כאלה משום-מה Oם) האדם האחרון שדיבר איתכם? יסמין על מה? על זה שמחר הולכים לסימפסונס D: למי אתם הכי מתגעגעים? לא דעת רוצים מפגש פורום?כןכן מתי? לא משנה לי. רק בבקשה לא ב26 D: איפה? עזריאלי. מרשים לכם? לא, אבל ההורים לא יודעים. יש לי אליבי
איך היה השאלון? חביב ביותר ! מוחעחעחעחעחע

יו הנה פטיש! לא זה מסמר, זה בכלל אוגר.

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? אייל, איתמר, אריאל [הכל בא']. ואיך הם באמת קוראים לכם? אריאל וחרצואל. איך החברים קוראים לכם? אלפקה, סלייד, ארי, הארי, וכו'. רוצה להחליף שם? לא ממש. עונה אהובה? חורף. למה אתה אוהב אותה? כי זה גשם וישלי אובססיה לגשם. נולדת בעונה הזו? נואפ, נולדתי בסתיו ~ זה גם. מתגעגע לילדות? מאוד, אתם לא מבינים כמה! למה? כי הכל היה יותר קל בילדות, לא יודע. יש שיר שאתה מתחבר אליו? יש המון. איזה? למעלה. איזה להקות אתה הכי שומע? וואו יש מלא. מה הסגנון שלך? רוק, פאנק, מטאל, אימו. ממתי יש לך את הסגנון הזה? המ, חצי שנה. אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא? המ בערך. אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב? סתם אעשה פרצוף. מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו? היום. מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים? גםוגם. מנגן על משהו? נואפ. כמה זמן? איקס. איך זה? איקס. מתחרט? איקס. או: על מה אתה רוצה לנגן? איקס. תופים? גיטרה? פסנתר? חליל? כמה אנשים יש לך במסנג'ר? 308. וכמה באייסיקיו? 130 נראלי. יש לך אימייל? יאפ. איפה? וואלה, ונענע. כמה חשבונות פתחת? המון! אבל לא משתמש ברובם. וכמה כרטיסים אישיים בתפוז? 3-4. ממתי אתם בתפוז? המ, האמת הכרתי את האתר ממש לפני שנה שנתיים אבל התחלתי להגיב פה לפני חודשיים. חרוז
ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם? ;__; סוף ה'. או שהוא לא?
מה השעה? 21:21 ~ מישהו חושב עליי *משאלה* *ביקשתי*. מתי הצטרפתם לפורום? המ אני ממש חדש פה, שבוע שבועיים בערך. מה אתם שומעים עכשיו? סינרגיה XD יש לך חדר לבד? כן. למה? ככה.
כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו? אין קומה, בית רגיל. [דירה] ו..5-6 חדרים נראלי. מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? עיפרון? מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? עט מרקר. מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך? ספר. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דף. מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? מן לב כזה מהמפגש [סוג של לב] ששארון הביאה
מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? עט. מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'? המ, כל אחד וחבריו
אם באלך לצבוע תשיער בשחור ולשמוע רוק תשמע, אם באלך לירוק כל היום ולשים כובע לצד תשים, זה לא מעניין ככ אפאחד. מהו הצבע האהוב עליך? שחור. למה אתה אוהב אותו? כי זה צבע יפה:) מה מיוחד בו ולא בשאר? המ, כל השאר עליזיםXDDDDDDDDDDDDDDDג סתם נו. יש חבר/ה? נואפ. ממתי? ;; כמה זמן? ;; ואקסים? יאפ. איך היה? סתם. כמה? 2. מה היה הדבר האחרון שאכלת? הממממממ אכלתי שוקולד. מתגעגע לזה? כן. רוצה.. שוקולד? XDD אכלתי הרגע. איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו? באלי צ'יפס חם או משהוOO מה השעה? 21:25. האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות? המ, לא יודע. גם וגם. אוהב את השכבה שלך? בערך יש לך הרבה חברים בכיתה? כן מתגעגע ללימודים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDDDג או לחברים? המ כן אפשר להגיד, אבל מנסים להיפגש. תנועת נוער - יש? נואפ. ואיזה מחוז? ~ כמה זמן? ~ היית בתנועות נוער אחרות? בערך, של השמוץ . איך קוראים לקבוצה שלך? קספר
למה? כי רצו הנקנקים וזה לא מתאים >< ושמות קודמים, היו? ~ יש ילדים שאתם ממש שונאים? בערך למה? כי הם ככה וככה. מה הם עשו? יותר מדי. או יותר נכון, מה הם לא עשו? O:
להלהלה. משעמם לי. גם לך? כן משעמם לי. הוו השיעמום. מה השעה? 21:27 לקנות לך שעון?
ומה ברקע? מכ"ר - אול איי וואנט פור קריסמס איז יור. מהי ההתמכרות האחרונה שלך? היום התמכרתי סופית לאגוזים. ?? עדיין?
מתי התעוררת היום? 11 נראלי. מתי הלכת לישון אתמול? 1 וחצי. האדם האחרון שדיבר איתכם? אמא. על מה? שאלה שאלה. למי אתם הכי מתגעגעים? לאפחד[?] רוצים מפגש פורום? אני חדש פה, אני אהיה ממש לאקשור ;; מתי? שו? איפה? עזריאלי.
מרשים לכם? המ איך היה השאלון? היה נחמד:) שלהלהלהלה. אין לי עוד רעיונות._. חבל. תהנו ^_^ TNX :) יואו אני רעב ובאלי שוקולד XD"

I R i T 94

New member
גם לי בא שוקולד ../images/Emo69.gif../images/Emo217.gif

אבל תבוא. אתה תשתלב XD

mafakit

New member
עונה!!D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? דרור ואיך הם באמת קוראים לכם?דרור איך החברים קוראים לכם?דרור רוצה להחליף שם?לא עונה אהובה?חורף.. למה אתה אוהב אותה?כי זה כיף ^_^ נולדת בעונה הזו?האמת שכן..
מתגעגע לילדות?לפעמים למה?כי היה אפשר לעשות דברים כאלה של ילדים..XD יש שיר שאתה מתחבר אליו?המ.. לא יודעת.. נראה לי שWTML של SP איזה?^^^^^^^^^^^^^^^^ איזה להקות אתה הכי שומע?SP,GNR,MCR,PANTERA,SUM41 יש עוד המון.. מה הסגנון שלך?המ.. בעיקר רוק..[יש גם מטאל ופאנק..] ממתי יש לך את הסגנון הזה?מכיתה ז' שהתחלתי לשמוע אבריל לאבין וסימפל פלאן.. אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא?כל כך!!! אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב?
בעעע... מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו?היום. דונט קריי של גאנס
מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים?גם וגם. מנגן על משהו?כן!!
גיטרה
כמה זמן?מכיתה ד' איך זה?כיףף!! D: מתחרט?לא! או: על מה אתה רוצה לנגן?אני רוצה גם תופים, פסנתר ובאס..XD תופים?הלוואייי גיטרה?כבר מנגנת..
פסנתר?אני מתה להתחיל ללמוד כבר!! חליל?לא.. S: כמה אנשים יש לך במסנג'ר?הרבה וכמה באייסיקיו?גם הרבה יש לך אימייל?כן איפה?וואלה כמה חשבונות פתחת?3 XDD וכמה כרטיסים אישיים בתפוז?גם 3 ממתי אתם בתפוז?המ.. מ2005 ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם?לא יודעת..XD נראה לי כיתה ו' או ז'.. או שהוא לא? חחח..
מה השעה?21:48 מתי הצטרפתם לפורום?לא זוכרת מה אתם שומעים עכשיו?כלום יש לך חדר לבד?כן למה?כי אח שלי עבר ממנו..XD כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו?כל הבית זה קומה אחת..
מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?תמונה מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?תמונה מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך?תמונה.. XD מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?על החולצה שלי[הסמל של גאנס
] מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?על החולצה [הורד..
] מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?החולצה עצמה..XD מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'?המ.. בעיקרון זה לא נחמד והכל.. אבל יש כאלה שמודים בזה.. אימואים למיניהם וערסים.. הם אוהבים את זה.. וזה סבבה
מהו הצבע האהוב עליך?כחול למה אתה אוהב אותו?כי הוא יפה..?! חחח..
מה מיוחד בו ולא בשאר?לא יודעת..בגלל שתמיד בנות אוהבות ורוד וסגול ואדום..
יש חבר/ה?לא
ממתי?-- כמה זמן?-- ואקסים?בערך..XD איך היה?נורא..
כמה?מה כמה? 1.. חחחח מה היה הדבר האחרון שאכלת?במבהה
מתגעגע לזה?לא.. רוצה.. שוקולד?לא איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו?לא רעבה מה השעה?21:52 האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות?המ.. מכירים אותי.. אבל אני שומרת על פרופיל נמוך
חחחחXDDD אוהב את השכבה שלך?לא כל כך..
שכבה של ילדים הרסניים.. יש לך הרבה חברים בכיתה?המ.. בכיתה יש חברים.. אבל יש יותר חברים מפוזרים בשכבה.. מתגעגע ללימודים?לא כל כך..XD או לחברים?לחבריםםם תנועת נוער - יש?המ.. בערך.. חח אני הולכת רק לטיולים..
ואיזה מחוז?אה.. הא? כמה זמן?
היית בתנועות נוער אחרות?היה לנו בית"ר אבל זה התפרק או משו איך קוראים לקבוצה שלך?אה.. אין לנו קבוצה..XD למה?לא יודעת.. אנחנו לא עושים פעילויות וזה.. אנחנו לקראת להיות מדריכים
ושמות קודמים, היו? אה.. לא זוכרת..XD יש ילדים שאתם ממש שונאים?לא כל כך.. כאילו.. כן.. אבל לא..XDD למה?כי הם מרגיזים וקרציות
מה הם עשו?נולדו!!!!
או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: חחח.. המ.. לא יודעת.. לא התאבדו..? חחחח להלהלה. משעמם לי. גם לך?מאוד..
מה השעה? 21:54 ומה ברקע?כלום מהי ההתמכרות האחרונה שלך?אה.. גולגלות..XD עדיין?כן מתי התעוררת היום?המ.. נראה לי 1.. או 2 מתי הלכת לישון אתמול?סביבות 3 האדם האחרון שדיבר איתכם?אבא על מה?אה.. על.. כלום..? חחח..XDD לא משו מעניין.. למי אתם הכי מתגעגעים?ממ... רוצים מפגש פורום?לא כל כך.. מתי?-- איפה?-- מרשים לכם?נראה לי שירשו לי.. איך היה השאלון?נחמד

cohenet91

New member
אני אוהבת אנשים שכותבים בעצמם את השאלונים :)

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? ענת. ואיך הם באמת קוראים לכם? פיצי >< איך החברים קוראים לכם? ענתי, נתי. רוצה להחליף שם? נופ
עונה אהובה? קיץ. למה אתה אוהב אותה? חופש, מכל הבחינות האפשריות
יומולדת... נולדת בעונה הזו? יאפ. מתגעגע לילדות? ממש לא. למה? כי הרבה יותר כיף להיות גדול. יש שיר שאתה מתחבר אליו? הממ, כן. איזה? אחד, של פרל ג'אם. איזה להקות אתה הכי שומע? pearl jam, oasis, הדורבנים.. אלה בעיקר, וכמובן שיש עוד. מה הסגנון שלך? בואו נגיד- יש לי סטייל
ממתי יש לך את הסגנון הזה? לי תמיד היה סטייל
אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא? אה סגנון כזה?
אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב? "איכ, זה האמן שאני הכי שונאת". מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו? באמת באמת? היום בצהריים. מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים? גם וגם, שיר מורכב משניהם. מנגן על משהו? נופ. כמה זמן? - איך זה? - מתחרט? על מה יש להתחרט בדיוק?:/ או: על מה אתה רוצה לנגן? חשבתי שאני רוצה, אבל ויתרתי. תופים? רציתי. גיטרה? רציתי. פסנתר? רציתי. חליל? חח לא רציתי. כמה אנשים יש לך במסנג'ר? 38. וכמה באייסיקיו? לא יודעת. יש לך אימייל? יאפ. איפה? ג'ימייל. כמה חשבונות פתחת? אינספור
וכמה כרטיסים אישיים בתפוז? אחד. ממתי אתם בתפוז? 2005, לא?
ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם? אהה, זה היה בתקופות. (חם לי) או שהוא לא? ... מה השעה? 21:49. מתי הצטרפתם לפורום? לפני קצת יותר משנה. מה אתם שומעים עכשיו? nirvana- in bloom. יש לך חדר לבד? כן. למה? ככה. כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו? כל הבית
מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? כדור כזה מוזר עם דובי צהוב בתוכו, שמצאתי פעם ברחוב. מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? מחזיק מפתחות בצורת לב, מוזר כזה, שמצאתי ברחוב (באמא שלי!). מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך? חח, המכנס שלי. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השמיכה. מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? השמיכה. מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? כרית כזאת של המקרופון, שהורדתי ממנו. מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'? שזה איכסה פיכסה, ואל תטפלו לפקאצות בפורום שלהן, כי זה גם איכסה פיכסה! מהו הצבע האהוב עליך? כחול :) למה אתה אוהב אותו? מה, לא יפה? מה מיוחד בו ולא בשאר? שהוא יפה
יש חבר/ה? נופ. ממתי?
כמה זמן? - ואקסים? אחד. איך היה? היה טוב וכ"כ טוב שנגמר. כמה? חודשיים. מה היה הדבר האחרון שאכלת? טוסט :) מתגעגע לזה? חחחח.. רוצה.. שוקולד? לא. איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו? כלום, אני מלאה מהטוסט. מה השעה? 21:53. האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות? נראה לי שאני מהשקטים. לפחות מבחינת שמועות. אוהב את השכבה שלך? את חלקה. יש לך הרבה חברים בכיתה? יש לי כמה, אבל אני לא מתה על הכיתה. מתגעגע ללימודים? לא. או לחברים? אהה.. תנועת נוער - יש? כןןןןן, הצופים! D: ואיזה מחוז? מה מחוז, הנהגה! הנ-ה-גת ה-חוף!
כמה זמן? שנה וחצי מדהימות. היית בתנועות נוער אחרות? כן, עירונית כזאת. איך קוראים לקבוצה שלך? אין קבוצות, זה שכב"ג אחד ומאוחד. למה? - ושמות קודמים, היו? קראו לנו פעם "השלפוחיות של קוריצל'ה השמנה" (אל תשאלו). יש ילדים שאתם ממש שונאים? המ.. לא. למה? - מה הם עשו? - או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: - להלהלה. משעמם לי. גם לך? היה. אבל עכשיו אני עונה על שאלון, אז לא. מה השעה? שוב?! ומה ברקע? sandi thom- i wish i was a punk rocker מהי ההתמכרות האחרונה שלך? לאדעת, אין כ"כ. עדיין? - מתי התעוררת היום? רבע ל9. מתי הלכת לישון אתמול? 1 וחצי. האדם האחרון שדיבר איתכם? אמא? על מה? לא זוכרת. למי אתם הכי מתגעגעים? תים תם שבג'מבורי!
רוצים מפגש פורום? כן. מתי? תקבעו תאריך, חח. איפה? עזריאלי. מרשים לכם? כמובן. איך היה השאלון? חביב למדיי :)

I R i T 94

New member
השלפוחיות של קוריצל'ה השמנה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo217.gif

זה אפילו מנצח את הפב"ש של מאיה
טוב, זה לא. אבל זה עדיין חזקXD תספרי לי. זה נשמע מצחיק XDDDDDDD

cohenet91

New member
חח הפב"ש של מאיה?!

סתם, הייתה לנו פעולה של לבחור שם לקבוצה. אז התחלקנו לקבוצות, וכל קבוצה הציעה שם והייתה צריכה לשווק אותו. השמות היו: השלפוחיות (אני המצאתי!), קוריצל'ה והשמנים. אח"כ היינו אמורים לעשות הצבעה על השם. אבל בגלל שההצבעה לא הלכה החלטנו לאחד את כל השמות ל"השלפוחיות של קוריצל'ה השמנה" :)

עברתי אליו ../images/Emo17.gif כי הוא ../images/Emo55.gif היה תפוס ^^

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? מורן ואיך הם באמת קוראים לכם? רני [מורני - רני] איך החברים קוראים לכם? מוריס, מורני, מור, מורי, מורנה וכל מיני :] רוצה להחליף שם? אולי.. עונה אהובה? חורף למה אתה אוהב אותה? כי ככה. נולדת בעונה הזו? כן מתגעגע לילדות? אני עדיין ילדה :] למה? -- יש שיר שאתה מתחבר אליו? כן, יש מלא. איזה? Avril Lavigne - Anything But Ordinary איזה להקות אתה הכי שומע? Billy Talent, Evanescence, Funeral For A Friend , MCR, Panic! At The Disco, The Enemy ועוד מלא
מה הסגנון שלך? כל סוגי הרוק. ממתי יש לך את הסגנון הזה? -- אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא? כן אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב? איכ.. מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו? כל הזמן :] מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים? שתיהם באותה מידה. מנגנת על משהו? כן.. כמה זמן? כמה חודשים איך זה? אחלה מתחרט? לא או: על מה אתה רוצה לנגן? -- תופים? -- גיטרה? -- פסנתר? -- חליל? -- כמה אנשים יש לך במסנג'ר? 34 וכמה באייסיקיו? 106 יש לך אימייל? כן איפה? בוואלה כמה חשבונות פתחת? מלאאאאאא וכמה כרטיסים אישיים בתפוז? 2 ממתי אתם בתפוז? מתחילת השנה בערך.. ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם? הוא לא השתלט. או שהוא לא? D: מה השעה? 21:48 מתי הצטרפתם לפורום? לא מזמן.. מה אתם שומעים עכשיו? חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה יש לך חדר לבד? כן למה? ככה כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו? 3 מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תיק מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? מגירות קטנות ^^ מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך? קופסה קטנה :] מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הכל, החדר מעוצב בצהוב D: מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? כרית. מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? המקלדת.. מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'? המ, לא יודעת. מהו הצבע האהוב עליך? אפור. למה אתה אוהב אותו? ככה. מה מיוחד בו ולא בשאר? זה שהוא שילוב של שחור ולבן. שזה לא גרוע ולא טוב. יש חבר/ה? כן ממתי? כמה ימים ^^ כמה זמן? כמה ימים :] ואקסים? יש.. איך היה? סבבה כמה? אני לא סופרת. מה היה הדבר האחרון שאכלת? סוכריה. מתגעגע לזה? לא רוצה.. שוקולד? מריר? בכיף ^^ איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו? כלום מה השעה? 21:53 האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות? אני מהשקטים.. אוהב את השכבה שלך? לא הכי. יש לך הרבה חברים בכיתה? כן מתגעגע ללימודים? לא או לחברים? אני נפגשת איתם כל יום ^^ תנועת נוער - יש? לא ואיזה מחוז? -- כמה זמן? -- היית בתנועות נוער אחרות? -- איך קוראים לקבוצה שלך? -- למה? -- ושמות קודמים, היו? -- יש ילדים שאתם ממש שונאים? כן למה? ככה מה הם עשו? משהו ^^ או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: בדיוק :] להלהלה. משעמם לי. גם לך? מאוד! מה השעה? 21:55 ומה ברקע?Sum 41 - Underclass Hero מהי ההתמכרות האחרונה שלך? Shakira - Las De La Intuicion עדיין? כן מתי התעוררת היום? 1:30 מתי הלכת לישון אתמול? 4:30 האדם האחרון שדיבר איתכם? לין ^^ על מה? על השטויות שלה :] למי אתם הכי מתגעגעים? ל...........................................לא יודעת. רוצים מפגש פורום? שיהיה מתי? -- איפה? -- מרשים לכם? -- איך היה השאלון? אחלה ^^

I R i T 94

New member
פעם הדו שיח היה שלי XD ../images/Emo217.gif

אבל עיצבן אותי שהוא ארוך O-O תתחדשי

SILVER LADY

New member
:|

כי עברתי את גבול השעמום, אז.. למה לא? אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם?מאיה ואיך הם באמת קוראים לכם?מאיה :-O איך החברים קוראים לכם?מאייקי מאיוצ'קע מאיוש מאי רוצה להחליף שם?למאי עונה אהובה?אביב למה אתה אוהב אותה?יומולדתת נולדת בעונה הזו?כה מתגעגע לילדות?כההההה למה?כי היה כייףף יש שיר שאתה מתחבר אליו?וונדרוול, דה ריזנ..כל שירי מימרי מסיקה וקרן פלס נכתבו עליי
איזה?^ איזה להקות אתה הכי שומע?לא קבוע מה הסגנון שלך?לא קבוע ממתי יש לך את הסגנון הזה? אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא?מממ כה אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב?איכס.יכבה מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו?כל שיר שאני שומעת מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים?שניהם מנגן על משהו?על העצבים של ההורים שלי חחח כמה זמן?אוהו איך זה?נהדר :p מתחרט?נאאא או: על מה אתה רוצה לנגן?גיטרה תופים?לא גיטרה?כההה פסנתר?לא חליל?לא כמה אנשים יש לך במסנג'ר?הרבה וכמה באייסיקיו?הרבה יש לך אימייל?כה איפה?בוואלה! כמה חשבונות פתחת?1... וכמה כרטיסים אישיים בתפוז?ממ 3 ממתי אתם בתפוז?לפני שנתיים נראלי ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם?לוזוכרת או שהוא לא? מה השעה?21:55 מתי הצטרפתם לפורום?חודש? מה אתם שומעים עכשיו?אמברלה יש לך חדר לבד?כה למה?ככה כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו?אין לי קומוץ מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?התיק הסקסי שלי מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?מגבת מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך?הפח מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הקיר של החדר מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?מחזור..חחחחח מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?רמקולים ..הפלא הסקסי שלי מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'?שיהנו..אני מהביצ'יות חחחח מהו הצבע האהוב עליך?כחול צהוב לבן חום כתום למה אתה אוהב אותו?ככה:] מה מיוחד בו ולא בשאר? יש חבר/ה?לא ממתי? כמה זמן? ואקסים? איך היה? כמה? מה היה הדבר האחרון שאכלת?פףף פתיתם בצהריים מתגעגע לזה?באלי אוכל רוצה.. שוקולד?כההההה איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו?את הפסטה שמחכה ל מה השעה?21:57 האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות?ממ מהאמצע חחח אוהב את השכבה שלך?כה יש לך הרבה חברים בכיתה?כה מתגעגע ללימודים?כה או לחברים?כה תנועת נוער - יש? ואיזה מחוז? כמה זמן? היית בתנועות נוער אחרות? איך קוראים לקבוצה שלך? למה? ושמות קודמים, היו? יש ילדים שאתם ממש שונאים?כה למה?ככה מה הם עשו?נולדו או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: להלהלה. משעמם לי. גם לך?כה מה השעה? 21:58..עודג כמה פעמים זה יישאל?חחחח ומה ברקע?אמברלה מהי ההתמכרות האחרונה שלך?פסטההה עדיין?כה מתי התעוררת היום?11 וחצי מתי הלכת לישון אתמול?1 האדם האחרון שדיבר איתכם?פופו על מה?על הזונההההה למי אתם הכי מתגעגעים?עמית בנצורר רוצים מפגש פורום?לא מתי?לא איפה?לא מרשים לכם?כה איך היה השאלון?סביר ;]] שלהלהלהלה. אין לי עוד רעיונות._. תהנו ^_^

עונה :)

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? מוריה ואיך הם באמת קוראים לכם? אבא-מוריה,אמא-מור. איך החברים קוראים לכם? מור רוצה להחליף שם? כן-לירון,אני מתה מתה מתה על השם הזה. עונה אהובה? חורף. למה אתה אוהב אותה? כי אני אוהבת גשם :) נולדת בעונה הזו? לא מתגעגע לילדות? חח אני בילדות. למה? כי אני עדיין קטנה חח לא ממש אבל בכל זאת.. יש שיר שאתה מתחבר אליו? כן איזה? "יש לך אותי" של שי גבסו איזה להקות אתה הכי שומע? סימפל פלאן מה הסגנון שלך? רוק ממתי יש לך את הסגנון הזה? חצי שנה בערך. אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא? כן אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב? יכבה ת'מוזיקה מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו? לפני כמה ימים מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים? המילים בעיקר מנגן על משהו? לא,עדיין לא חח :p כמה זמן? - איך זה? - מתחרט? - או: על מה אתה רוצה לנגן? תופים? לא גיטרה? כן כן כן :) פסנתר? לא חליל? לא כמה אנשים יש לך במסנג'ר? 20. וכמה באייסיקיו? 172 יש לך אימייל? כן איפה? בוואלה. כמה חשבונות פתחת? חח 4 בערך וכמה כרטיסים אישיים בתפוז? 1 ממתי אתם בתפוז? שנה וחצי בערך ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם? לפני שנה וחצי או שהוא לא? בטח שכן-רוב היום אני במחשב מה השעה? 22:24 מתי הצטרפתם לפורום? השבוע או שבוע שעבר חח מה אתם שומעים עכשיו? שיר מדהים של פול אאוט בוי יש לך חדר לבד? כן :) למה? כי אני ואחותי לא מסתדרות חח כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו? 3 וחצי מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? המחזיק של המגירה חחח מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? המגירה חח מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך? כובע מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מחברת מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? הקופסה של המשקפיים המכוערות שלי חחח מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?כובע מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'? שמפסיק כבר עם זה ושכל אחד יעשה מה שבאלו. מהו הצבע האהוב עליך? שחור ותכלת למה אתה אוהב אותו? כי הם יפים חח מה מיוחד בו ולא בשאר? הם יפים לא יודעת יש חבר/ה? לא \: ממתי? מאז שאני חייה חח כמה זמן? כנ"ל חח :p ואקסים? 0 איך היה? - כמה? 0 מה היה הדבר האחרון שאכלת? מלוואח מתגעגע לזה? חח לא רוצה.. שוקולד? לא0 איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו? כלום מה השעה? 22:28. האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות? שומעים הרבה חח אוהב את השכבה שלך? כן יש לך הרבה חברים בכיתה? יש לי 2 חברות הכי טובות,שהם הכל בשבילי מתגעגע ללימודים? לא או לחברים? כן תנועת נוער - יש? לא ואיזה מחוז? - כמה זמן? - היית בתנועות נוער אחרות? - איך קוראים לקבוצה שלך? - למה? - ושמות קודמים, היו? - יש ילדים שאתם ממש שונאים? יש ילדה אחת. למה? כי היא חשה מה הם עשו? הרבה או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: חח הרבה להלהלה. משעמם לי. גם לך? כן מה השעה? 22:30 ומה ברקע? שיר של סימפל פלאן מהי ההתמכרות האחרונה שלך? שיין עדיין? כן חח מתי התעוררת היום? 9 חחח הכי מוקדם בחופש הזה מתי הלכת לישון אתמול? 1 ומשו.. האדם האחרון שדיבר איתכם?אמא על מה? שהיא עפה לישון למי אתם הכי מתגעגעים? לדודה שלי \: רוצים מפגש פורום? ח בכייף מתי? עוד שבועיים זה סבבה. איפה? בעזריאלי נראלי הכי טוב מרשים לכם? מי שואל חח איך היה השאלון? אחלה :)

Temarius

New member
קבלי ח"ח ../images/Emo9.gif

אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? ואיך הם באמת קוראים לכם?קיקו איך החברים קוראים לכם? רוצה להחליף שם?יאפ. עונה אהובה?חורףחורףחורף
למה אתה אוהב אותה?כי נעים וקר, וזה מגניב D: נולדת בעונה הזו?נופ. מתגעגע לילדות?אמ כן ^^ למה?בגלל התמימות (פחות מודעות לדברים רעים) יש שיר שאתה מתחבר אליו?יאפ, יש המון
איזה?המון
איזה להקות אתה הכי שומע?הרבה. מה הסגנון שלך?פופ אנד רוק. ממתי יש לך את הסגנון הזה?מאז ומתמיד
(נראלי
) אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא?נופ. אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב?לויודעת, זה בטח סתם יהיה מעצבן... מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו?היום D= מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים?השילוב של שניהם
מנגן על משהו?נופ. כמה זמן?- איך זה?- מתחרט?- או: על מה אתה רוצה לנגן?גיטרה/פסנתר/תופים ^^ תופים?יאאאאפ!!!!!11111111 גיטרה?כןכןכן פסנתר?יאפ ^^ חליל?נופ. כמה אנשים יש לך במסנג'ר?וואלה לא זוכרת XD (צריך לבדוק!. אבל אני לא יכולה לבדוק עכשיו כי אני במחשב של אבא והוא לא מרשה להכנס ממנו למסנג'ר...): ) וכמה באייסיקיו?אין לי איסיקיו... יש לך אימייל?יאפ. איפה?וואלה
D: כמה חשבונות פתחת?בוואלה יש לי רק חשבון אחד, וזה החשבון שאני משתמשת בו. ויש לי עוד חשבונות בהוטמייל ובנענע לכל מיני דברים אחרים) וכמה כרטיסים אישיים בתפוז?20 +
ממתי אתם בתפוז?דצמבר 2005 ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם?בסביבות 2005. או שהוא לא?- מה השעה?22:44 מתי הצטרפתם לפורום?לוזוכרת... מה אתם שומעים עכשיו?שומדבר. יש לך חדר לבד?יאפ ^.^ למה?ככה? '.' כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו?בלי שרותים ומקלחת יש 7 ועם 10. מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?עלון של המקום שאני גרה בו XD מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?קלסר. מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך?קלסר. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?ספר. מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?לוח שנה. מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?מקלדת/עכבר. מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'?*אין דעה* מהו הצבע האהוב עליך?שחור, לבן ואדום D:
למה אתה אוהב אותו?כי הם יפים D: מה מיוחד בו ולא בשאר?לויודעת. יש חבר/ה?נופ. ממתי?- כמה זמן?- ואקסים?נופ. איך היה?- כמה?- מה היה הדבר האחרון שאכלת?פרוסת לחם עם חומוס. מתגעגע לזה?לפרוסה עם החומוס?
רוצה.. שוקולד?עכשיו, לא ממש. איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו?אני לא רעבה. מה השעה?22:51 האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויותאני מהשקטים אבל בסוף שנה שעברה התחלתי להתחבר יותר לכל מיני אנשים חדשיםכי כבר נימאס לי מהאנשים שהייתי מסתובבת איתם כל יום XP; אוהב את השכבה שלך?ככה ככה... יש לך הרבה חברים בכיתה?אין לי חברים בכיתה, כל החברים שלי נמצאים בכיתות אחרות ובשכבות אחרות. מתגעגע ללימודים?נופ. או לחברים?יאפ D: תנועת נוער - יש?הייתי פעם בנוער העובד
ואיזה מחוז?צפון. XP; כמה זמן?- היית בתנועות נוער אחרות?נופ. איך קוראים לקבוצה שלך?- למה?- ושמות קודמים, היו?- יש ילדים שאתם ממש שונאיםיאפ. למה?סיפור ארוך... מה הם עשו?- או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: הם דווקא כן עשו!!!, אם לא לא ניראה לי שהייתי שונאת אותם (או שכן?
) להלהלה. משעמם לי. גם לך?יאפ. מה השעה?22:58 XD ומה ברקע?שומכלום. מהי ההתמכרות האחרונה שלך?ג'וני
עדיין?יאפ! מתי התעוררת היום?רבע לעשר. מתי הלכת לישון אתמול?3:15 בלילה ס= האדם האחרון שדיבר איתכם?אבא. על מה?הוא רצה שאני אלך להוריד את הכלב XP; למי אתם הכי מתגעגעים?- רוצים מפגש פורום?לויודעת אני לא מכירה פה אפאחת XD מתי? איפה? מרשים לכם? איך היה השאלון?חביביישן למדי ^.^

התרגלתם לניק החדש או לא??

אם עדיין לא, זו מאיה, צשטש >< אוקיי, איזה שם ההורים נתנו לכם? מאיה ואיך הם באמת קוראים לכם? מאיה/מם אלף איך החברים קוראים לכם? מאיה/מאיצ'/חניו/לועל/מיה רוצה להחליף שם? לא עונה אהובה? חורף למה אתה אוהב אותה? כי הכל קודר ואפל. גורם לי אושר D: נולדת בעונה הזו? לא מתגעגע לילדות? אני בילדות למה? כי אני קטנה? יש שיר שאתה מתחבר אליו? כן איזה? בורן דיס סיטי של קארטל איזה להקות אתה הכי שומע? קארטל ופאניק! ופוב ומכר וסימפלפלאן וגרין דיי. מה הסגנון שלך? פאנקרוק ופופאנק ממתי יש לך את הסגנון הזה? אמצע כתה ו' אתה לא מבין איך שמעת פעם משהו שעכשיו אתה שונא? כן חח אם ישמיעו לך את האומן שאתה הכי שונא, איך תגיב? אומייגאד תכבו את זהההההההההה מתי לאחרונה שמעת שיר ובאמת נהנת ממנו? הרגע מה חשוב לך במוזיקה, המנגינה או המילים? השילוב מנגן על משהו? בערך כמה זמן? 6 שנים איך זה? אני כבר לא כזה מנגנת מתחרט? כן דיי. היה לי נחמד או: על מה אתה רוצה לנגן? באס תופים? אולי גיטרה? אולי פסנתר? I AM חליל? I AM כמה אנשים יש לך במסנג'ר? 150 ומשהו וכמה באייסיקיו? איכסה יש לך אימייל? אכן איפה? ג'ימייל כמה חשבונות פתחת? 1 וכמה כרטיסים אישיים בתפוז? 2 ממתי אתם בתפוז? לא זוכרת ממתי עולם האינטרנט החל באמת להשתלט על חייכם? כתה ד' או שהוא לא? מה השעה?23:46 מתי הצטרפתם לפורום? 26.5.07 מה אתם שומעים עכשיו? משהו של דפש מוד בMTV יש לך חדר לבד? אכן למה? כי אני מספיק גדולה כדי לא להיות עם אחותי בחדר. כמה חדרים יש בקומה של החדר שאתה נמצא בו עכשיו? בית חד קומתי. אין לי כוח לספור מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הגופיה שלי מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הנעלי בית שלי מה הדבר הסגול הכי קרוב אליך? הכרית בסלון מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?אייכס צהוב. הטוויטי על הכרית הסגולה מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? כרית של הסלון מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? המחשב מהי דעתך בנושאים של סטיגמות כמו "פאקצות" "ערסים" "אימואים" וכו'? אני שונאת אותן, לא מאמינה בהן, לא משתמשת בהן ומטיפה נגדן. מהו הצבע האהוב עליך? שחור למה אתה אוהב אותו? הוא מרזה ומתאים לכל הצבעים והוא נורא אפל? מה מיוחד בו ולא בשאר? הוא מרזה ומתאים לכל הצבעים והוא נורא אפל? יש חבר/ה? לא ממתי? ---- כמה זמן? ---- ואקסים? אחד (אלא אם אתם מחשיבים את ההוא מכתה ג') איך היה? היה טוב וטוב שהיה כמה? 1 מה היה הדבר האחרון שאכלת? עוגיה מתגעגע לזה? מאוד רוצה.. שוקולד? כן איזו שאלה XD מה בא לך לאכול עכשיו? אבטיח מה השעה?23:54 האם שומעים עליך הרבה בשכבה, או שאתה מהשקטים, או שממציאים עלייך שטויות? אם תשאלו עליי הם יגידו משהו בסגנון "אה, הפריקית המוזרה ששומעת מוזיקה לבד בהפסקות" אוהב את השכבה שלך? כן בערך יש לך הרבה חברים בכיתה? חברים כזה של היי ביי מתגעגע ללימודים? לא ממש או לחברים? בערך תנועת נוער - יש? כן ואיזה מחוז? שרון!! כמה זמן? בעיקרון מאז שאני בת 5. אבל זה נהיה רשמי רק בסוף ג' היית בתנועות נוער אחרות? לא!!! איך קוראים לקבוצה שלך? קלא"כ. קיפודי למה אתה כתום. (עירית תפסיקי לצחוק ע כ ש י ו ! עכשיו! עכשיו גאדמט!!@@#$$%) למה? אין לי מושג, לא אחראית לזה.הצטרפתי אליהם אחרי שהקבוצה שלי מתה ושמות קודמים, היו? אכן. לא יפורטו על מנת למנוע את מותה של עירית מצחוק. יש ילדים שאתם ממש שונאים? כן למה? כי הם מפגרים מה הם עשו? כל מיני או יותר נכון, מה הם לא עשו? O: כל מיני להלהלה. משעמם לי. גם לך? אכן מה השעה? 00:02 ומה ברקע? משהו מוזר ב MTV2 מהי ההתמכרות האחרונה שלך?קראק עדיין? ברור מתי התעוררת היום? לא ישנתי מתי הלכת לישון אתמול? לא ישנתי האדם האחרון שדיבר איתכם? אבא על מה? על איך לחבר את האינטרנט בלפטופ למי אתם הכי מתגעגעים? כל מיני רוצים מפגש פורום?מאודדדדדד מתי? מתי שתקבעו איפה? ת"א? מרשים לכם? מה שההורים לא ידעו לא יפגע בהם. איך היה השאלון? מעולה

I R i T 94

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo217.gif

אני התרגלתי
והייתי חייבת את זה. קלא"כ. אבל הפב"ש שולט XD
*מתהמצחוק*

למעלה