ממצב ממצב לכל המפגרים שאוהבים סדרה מפגרת
א אביב זערור New member 25/5/05 #2 אה תירגע עד לסדרה הזו ילא כולם לעלות עליו יש פה רק מפגרת אחת וזו בר ציצי
ס סיונושש14 New member 25/5/05 #11 חחחחחח טמבל.. אל מי אתה חושב שאתה יכול לדדבר ככה? בואנה, ראסמי תתחיל לדבר יפה? כאפה.. אהה וואלה.. אנחנו מכירים בכלל? לא ידעתי.. טחחחח ראסמי תתחיל להרגיע, כי לפי מה שאני רואה שרלילה מי שעשתה אותך..
חחחחחח טמבל.. אל מי אתה חושב שאתה יכול לדדבר ככה? בואנה, ראסמי תתחיל לדבר יפה? כאפה.. אהה וואלה.. אנחנו מכירים בכלל? לא ידעתי.. טחחחח ראסמי תתחיל להרגיע, כי לפי מה שאני רואה שרלילה מי שעשתה אותך..
א אביב זערור New member 25/5/05 #17 אה להירגע עד דודה שלי מה קרה וינון גם אתה לא להגיד שרלילה הם ילדות קטנות לא כמוך הם לא מבינות כל כך בתחום
אה להירגע עד דודה שלי מה קרה וינון גם אתה לא להגיד שרלילה הם ילדות קטנות לא כמוך הם לא מבינות כל כך בתחום
ס סיונושש14 New member 25/5/05 #14 יאאאאאאק אני לא מאמינה שירדתי לרמה שלו ואמרתי את המילה שרלילה.. מתנצלת מראאש...
ס סיונושש14 New member 25/5/05 #16 חחחחח משום מה אני לא מבינה כ-ל-ו-ם בתפוז וקשה לי להבין על מה מדובר חחחחח