ממצב?!

ממצב?!

יש לי כמה שאלות ... אז ככה.. TC עכשיו בסיבוב הופעות ?.. ואם לא אז הם עושים משהו מיוחד? ואיפה אלכס גר / איפה יש לו בתים (אם בכלל יש לו כמה ) ? <סליחה על הבורות..ותודה !
>

crazy4tc

New member
תשובה חלקית

למיטב ידיעתי הם לא נמצאים בשום סיבוב הופעות כרגע אבל הם מופיעים בתוכניות אירוח. אהה וגם היתה להם הופעה אקוסטית ב-Napster איפה הוא גר? אממ... לו ולג'ניפר יש בית איפשהו ליד הים
(שמישהו יזכיר לי את השם של המקום
) חוץ מזה אין לו עוד בתים, אבל למשפחה שלו יש טירה באיטליה

TCgirl

New member
ש לו בית בלוס אנג'לס ../images/Emo187.gif

וגם בית בפלורידה. וזהו, למיטב ידיעתי.

SnoocK

New member
נצל"ש מרוגש.....

המממ תשמעו מה קרה לי... אני יושבת לי לתומי ורואה סאמרלנד, יושבת ורואה... עד שלפתע תפאום, מה אני שומעת
Could it be
is it possible..
היה את OL בסוף
ואני בשוק מטוקף ככה יושבת
........ וזה נקלט ואני כזה מה
..... מוזאאאאאאר.......
נמממממ וזהו..... אני פשוט נורא נורא משועממת *יושבת בציפייה ומחכב שיתחיל זהות בדויה* אז החלטתי שאתם צריכים לדעת
.........
אבל הם עשו לזה עריכה גרועה....
שמו כל הזמן רק את הפזמון
בלע.

crazy4tc

New member
חחח יפה יפה...

שמו את הפזמונים (תמיד שמים רק פזמון
) שלהם כבר בדי הרבה סדרות. ולא רק זה, נחשו איפה WYWG מככב? בסרט שלי!!
(WYWG LIVE, שיר 12 בקאמינו ליתר דיוק) חחחחחחחחחחחחח האמת שאני חשבתי שוואראבר לא מתאים לסרט, העורך התווכח איתי שכן אז שמנו
אה ולא, לא שמתי את הפזמון

SnoocK

New member
אממ כן איזה סרט../images/Emo35.gif...

אוי אני אוהבת
את זה ככה בלייב (או וואטאבאר) כמו בשיר 12....

ואם כבר מדברים על WYWG

אז שמעתם הגירסה האוקסטית? <בטח הרוב פה שמעו ...> אהבתם את הגירסה האוקסטית?... מה אתם מעדיפים את הגירסה האוקסטית או הרגילה? אני שמעתי ומאוד אהבתי, קצת קשה לי להחליט איזה גירסה יותר אהבתי- האוקסטית או הרגילה..שתיהם יפות..!

SnoocK

New member
כן את מדברת על הגרסה שמופיעה

בקאמינו
כי אם כן אז אהבתייייי מאוד (במקרה שיש פה מישו שפספס אתזה....
)

אממממ...

אין לי את קאמינו
... <התחלתי ממש ממש לאהוב את TC הרבה אחרי שהוא יצא ואז כבר קניתי את טו..- אבל אני בדרך לקניה> אז אני לא יודעת אם זה זה... חחח... אבל יש מצב...!

crazy4tc

New member
../images/Emo9.gif

אממ... סתם סצנה שהיינו צריכים לעשות במגמת קולנוע. צירפתי תסריט אם יש לך כוח לקרא...

crazy4tc

New member
אהה ו...

שומעים את וואראבר בסוף, כשערן מחפש את שרון...

למעלה