ממצב???? -שאלה-

ממצב???? -שאלה-

אהה.... האם יש קלטות או DVD של העונות של השבט? זתומרת אפשר לקנות נגיד את עונה אחת בקלטת? אההה מקווה שהסברתי נכון!@! אם לא תגידו ואני אסביר שוב פעםםם.... האב א נייס דיי!

YaRoN Tribe

New member
יש אפשרות לקנות את זה בDVD

אבל לא בארץ! ולפי מה שידוע לי עדיין לא יצא DVD לכל העונות

אפשר לקנות דרך האינטרנט

באתר www.amazon.co.uk בינתיים יצאו שלושת העונות הראשונות והרביעית תצא בקרוב. הבעייה היא שזה יקר מאוד, לפי מה שזכור לי כול עונה עולה בערך 25 ליש"ט, לא כולל מכס...

כן, יקר מאוד...

ולמי שכתב למטה, יצאו 3, ואם אני לא טועה אפשר להזמין עכשיו את השתיים הבאות אבל עוד אי אפשר לקבל או משהו כזה...

אהההה הקטע הוא שאני גרה בחו"ל אז

אני יכולה לקנות!!! יש לכם מושג באיזה חנות??? ואיפה?? תודה רבהה!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאממ לא באינטרנט../images/Emo35.gif אני ראיתי בHMV ובVIRGIN מגהסטור. אבל זה רק בלונדון../images/Emo99.gif. וזה עלה שם איזה 35 פאונד../images/Emo7.gif. אם את ממקום אחר בחו"ל, אז אני לא יודעת../images/Emo4.gif

תשובה....

אז ככה...ערוץ 1 בזמנו חילק כפרס את כל חמשת העעונות..כולל פספוסים למינהם ומאחורי הקלעים וקליפים ועוד חארטה בארטה.... אין לי מושג אם יש להם עדיין... אבל אפשר לנסות..... צרו איתם קשר....באי מייל..תכתבו להם מה אתם רוצים ואולי אם יש להם הם ימכרו לכם... [email protected] <[email protected]> זה האימייל של "זאפ"....

למעלה