מ'מצב כולם?

מ'מצב כולם?

אני מלי, בת 15 מבת ים והייתי במסיבה ועיפרתי אותי כולם הביאו לי קומפלימנטים חבל לכם על הזמן אמרו שזה פצצה עשיתי עיפור עם כסף על העיניים ומבריק על הפה ופן בשיער רציתי לדעת מה אתם חושבים אני זאתי עם השער החלק

זה לא כזה איפור הורס..

א. איפור, לא עיפור(ראי את שם הפורום, אני מניח שזה יכול לעזור) ב. מה עשית כבר? מרחת קצת צללית כסופה? זה עשה משהו? זה מחק לך לגמרי את העפעפיים ונתן אשליה שיש לך עיניים קטנות.. סך הכל איפור(לא עיפור) חביב, לא יותר..

little peach

New member
יוווווווו תלמדי עברית לפני שאת

משרשרת הודעות מלאות בשגיאות כתיב איפור כותבים בא'!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים מה קרה אז היא טעתה בכתיב

מה אתם תוקפים אותה? זה לא פורום לשון עברית כולה פורום איפור וציור גוף...תירגעו קצת...באה מישהי חדשה לפורום וככה מדברים אליה? איזה מין צורה זאת? אז היא רשמה עיפור ולא איפור ויי זמיר מה יקרה עכשיו???? תתגברו קצת כאילו לכם אין טעויות כתיב..

RutyTuti

New member
ראסמי הגזמת אנשים!

טעות כתיב אחת וכמעט הרגתם את המסכנה! בקשר לאיפור שלך , זה נראה דיי איפור רגיל , כאילו , צללית וליפגלוס אני חושבת.. אבל זה נראה עלייך באמת דיי חמוד :)!

חח עוז ונירית לא כל כך מחבבים

אחד ת'שניה
ולא רואים ממש את האיפור אבל זה נראה נחמד ביותר שמת רק צללית כסופה על כל העפעף??אם כן ניתן לגוון עם עוד כמה גוונים

Glamouress

New member
"מטרפת ומשגעת" יקרה...

עם כל החינניות שיש במראה שלך אני לא חושב שלמה שעשית לעצמך באותו ערב אפשר לקרוא איפור. למרות כל ה"קומפלימנטים" שטענת שקיבלת הדבר היחיד שעיני רואות הוא איזה הבזקון אפור כזה על העפעף! לא יודע, יכול להיות שהתמונה מטעה...

נירית, מה את רוצה מחיי???מה?????

האיפור שהיא עשתה לעצמה חביב, לא משהו היסטרי.. אני אישית לא אוהב צללית אחת, כמו שאמרתי זה מחק לה לגמרי את העפעפיים ונתן אשליה שהעיניים שלה קטנות.. המלצה שלי, המראה המבריק.. שכולל צלליות בגוונים של ורוד ואפרסק..

למעלה