ממצב חבר'ה?

Roi D 1

New member
ממצב חבר'ה?

הכל בסיידר?? אצלי חרא , תודה
שמעתי שיצא שפונגל מי שממש מתעקש לשלוח לי אני אהיה זמין באייסי

kundara

New member
איכס מה הם עשו שם

אני בתחילת הדיסק, מקווה להמשך טוב

lilou2

New member
חחחחחחחחחח

איך אתה לא מתבייש לא היית מעלה אפילו לא רצועה קטנה מהאלבום הזה בדימיון של הראש האטום שלך חמוד אז כדאי שתתחיל ללמוד להאזין למוסיקה איכותית מוסיקה מדהימה אלבום מושלם אליפות העולם

Roi D 1

New member
אם כבר

גמני לא ממש מתחבר לשירים הספרדיים האלו חחח. זה מעצבן אותי. כמו my head , וגם בדיסק הזה יש קטע כזה. התחנגלות לשמה

kundara

New member
כן, אהבתי את הקודמים

זה יותר מידי ממ שואף לכל הסיגנונות מה אני יגיד לכם. לא אהבתי את המקצבים

טוב לאחר יומיים של האזנה לאלבום הזה

אחד מאלבומי השנה ללא ספק במוזיקה האלקטרונית כל רצועה פשוט תפורה על השנייה במיקס מדהים יכולות ההלחנה של סיימון פשוט אדירות עירבוב הז'אנרים המוזיקלים פשוט מדהים אותי....... המקיצבים מעולים ונותנים אחלה גרוב אשכרה סיפור האלבום הזה....... החיסרון לדעתי באלבום הוא שסיימון ניתקע יותר מידיי איי שם בדרום אמריקה..... לסיכום-זוהי אומנות לשמה......גם מוזיקלית וגם טכנית יאללה שיגיע האלבום לארץ.....חובה בכל קייס יהודי!

goaguy

New member
דיסק טוב

אבל לא אחד הגדולים השנה. יותר מידי סיגנונות שמיתחברים לכלום. ויש לי הרגשה שאים זה לא היה סיימון לא היית בכלל מיתייחס לדיסק.

אחי

כמו שאתה מכיר אותי אני חובב אמביאנט ומוזיקה אלקטרונית לא קטן וכן הייתי מתחייס לאלבום בקיצור תפסיק לצאת אידיוט ולנסות לעקוץ לך שמע איזה אסטריקס או משהו ואני כבר צופה שתגיד ששמע אני מסטול.......חחחחחחחחח

goaguy

New member
יופי

אני רואה שלא התבגרת תגיד שוב אסטריקס ותנפח תחזה תרגיש גבר נו נ.ב: אני לא ניפגע מפגועים.............

כן זה המישפט שאומרים כל

אלה שיצאו טיפשים.....תירוץ עלוב קיצר מהיום והלאה -אל פנה אליי ואל תגיב להודעות שלי....... נימאס מימך אתה כבר סרח רציני.....

goaguy

New member
בואנה

ת'עומו ברמות קשות חחחחחחחחחחחח מי ביכלל מדבר איתך ופונה אליך .

Z R u b A V e L

New member
goagay

"מי ביכלל מדבר איתך ופונה אליך" כשאתה מגיב להודעה שלו אתה פונה אליו ופונה אליו...

Z R u b A V e L

New member
?

טעיתי כשהראתי לך שיש לך טעות לוגית בהודעה שלך? או שאני צריך להסביר לך את פירוש המושג טעות לוגית?

למעלה