אני אוהב את הקורס
New member
ממצב אנשושים!!!
התגעגעתי ברמות!!! מה נשמע? סוף סוף חזרתי הביתה והמחשב שלי כן פעל... ואני מפוצץ חוויות רק שלצערי רובן נמצאות ברמות סיווג שונות ואני לא יכול לספר כאן.. שבוע שעבר סיימתי את טירונות החי"ר והוסמכתי כרובאי 03 בסופה"ש האחרון ביקרנו בסוללת עמיעז, סוללת טילי הוק על יד ים המלח.. אחת מהסוללות אליהן הקורס שלי מיועד לשרת בהן. אוכל סבבה, היעלים מסתובבים שם חופשי חופשי ולועסים קרטונים בסיטונות והחתולים מתרוצצים איפה שלא תסתכלו.. הבעסה העיקרית היתה שלא רק שאיך שהיגענו שלחו אותי ל-10 שעות (!!!) תורנות מטבח בזמן שכולם הסתובבו ולמדו על הסוללה, עברו הרצאות ויצאו לננוהל שבת.. אלא שהמטבח מפוצץ שם בזבובים בכמויות שלא ראיתי בחיים!!! זה קורה חודשיים בשנה ונפלנו דווקא על התקופה הזו.. מה שכן ביקרתי שם בחדרי הבקרה ולמדתי איך הכל תכלס עובד.. מעניין
ביום רביעי האחרון היתה לי ההשבעה בכותל בטקס מרשים למדי
היה קצת מרגיז לעמוד דום מאות אנשים כשכל הגוף מתחיל לכאוב/לעקצץ/לגרד.. באסה קיבלתי תנך ונשק שאני מקווה לא להשתמש בו.. קיבלתי שעה ביציאה שהפכה לשואה ביציאה.. אחרי שנשארתי שעה בבסיס (כעונש) נאלצתי להישאר עם עוד כשליש מהקורס עוד שעתיים (!!!) רק כדי לתפוס אוטובוס ולגלות שהחמצנו את הרכבת האחרונה.. נאלצתי לנסוע באוטובוס בדרך ארוכה בהרבה ובמקום ב-11:00 הגעתי הביתה ב-14:00.. שעה אעלק
אבל מעבר לזה אני בסדר, האוכל שם סביר, הקורס מעניין.. עוד שלושה שבועות אני מסיים את הקורס עצמו ומתתחיל שבוע של אבט"שים (אבטחה שוטפת ביישובים על קו התפר - התנחלויות בשפה אזרחית) ואחרי זה שבוע אחרון של מבחנים מסכמים. ספרו לי חוויות מהשנים שלא הייתי פה?
התגעגעתי ברמות!!! מה נשמע? סוף סוף חזרתי הביתה והמחשב שלי כן פעל... ואני מפוצץ חוויות רק שלצערי רובן נמצאות ברמות סיווג שונות ואני לא יכול לספר כאן.. שבוע שעבר סיימתי את טירונות החי"ר והוסמכתי כרובאי 03 בסופה"ש האחרון ביקרנו בסוללת עמיעז, סוללת טילי הוק על יד ים המלח.. אחת מהסוללות אליהן הקורס שלי מיועד לשרת בהן. אוכל סבבה, היעלים מסתובבים שם חופשי חופשי ולועסים קרטונים בסיטונות והחתולים מתרוצצים איפה שלא תסתכלו.. הבעסה העיקרית היתה שלא רק שאיך שהיגענו שלחו אותי ל-10 שעות (!!!) תורנות מטבח בזמן שכולם הסתובבו ולמדו על הסוללה, עברו הרצאות ויצאו לננוהל שבת.. אלא שהמטבח מפוצץ שם בזבובים בכמויות שלא ראיתי בחיים!!! זה קורה חודשיים בשנה ונפלנו דווקא על התקופה הזו.. מה שכן ביקרתי שם בחדרי הבקרה ולמדתי איך הכל תכלס עובד.. מעניין