ממצבבבב? היי אני מצטרפת חדשה.....אז יהיה נחמד אם תכירו לי את עצמכם ותגיבו.....
ש שקשית 2006 New member 9/10/06 #1 ממצבבבב? היי אני מצטרפת חדשה.....אז יהיה נחמד אם תכירו לי את עצמכם ותגיבו... ..
E E R 4ever New member 11/10/06 #4 ברוכה הבאה... אני נופר. את מוזמנת לעיין בטאגליינס ובקישורי הפורום ולהתדכן במה שהולך פה. אני בינתיים כבר שבוע לא בבית ומחר אני שוב לא אהיה 3 ימים אז תכירי בינתיים את האנשים פה ותציגי את עצמך
ברוכה הבאה... אני נופר. את מוזמנת לעיין בטאגליינס ובקישורי הפורום ולהתדכן במה שהולך פה. אני בינתיים כבר שבוע לא בבית ומחר אני שוב לא אהיה 3 ימים אז תכירי בינתיים את האנשים פה ותציגי את עצמך
N nWkobi New member 11/10/06 #6 ברוכה הבאה דריה../images/Emo24.gif וואו איזה גל חדשים יש פה פתאום אני קובי,נעים מאד השתלבות נעימה
ש שקשית 2006 New member 11/10/06 #7 חח היי תודה נעים מאוד....אני רואה אתה אוהב את מכבי חיפה! תמשיך ככה !! חחחחחחחח
N nWkobi New member 11/10/06 #8 ../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif אין ספק שאמשיך...טוב לדעת שגם את ירוקה ...באה גם למשחקים?
ש שקשית 2006 New member 11/10/06 #9 ../images/Emo10.gif לצערי הרב לא..... סיבה => אמא... אבל אני רואה משחקים...