ממצבבבבבבבבבבב?

ממצבבבבבבבבבבב?

ממצב יפ!ת?? זו הוברמן! תכתבו איתי משעמם פה באטרף של האטרףףףף

GlitterKitten

New member
../images/Emo6.gif

שלום בובה

חחחחח

ירדנההההההה מה קורה כפרה שלי? אני זזתי לאסיפת הורים.... ניפגשים שם כל החבר'ה... יאללה ביי נשים! ירדנה כפרוני עליך! נושה האישה הכי כוסית אחרי קסטרו(חחח)

אטומיק+חמסה אה?!

חחחח...קלטתי שהוברמן היתה פה מה?! כלבונה..ככה היא פורצת?! ממש ממש לאאא! אטומיק המגעילותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וחמסה השוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יאללה באמת ביי! יש לי עם המורה לערבית+היסטוריה+מתמט'+אנגלית+מחנכת!! אז ביייייייייי מוואה על אתי!

GlitterKitten

New member
אטומיק מגעילות?

תנוחי ומיד
ואין שום טיפת פיקפוק בעובדה שחמסה שוות!! דהה!!!

שמעו משהו מגניב...........

למה אסור להכין ש.ב? ש.ב. זה בצפר בצפר זה בניין בניין זה פועלים פועלים זה ערבים ערבים זה פיגועים ופיגועים גורמים למוות!!!!!!! מסכנה: אסור להכין ש.ב!!!!!!!

קרן!!

מה את משאירה לי הודעה "מגעילה" מה עשיתי לך הפעם!!:? חוץ מזה מסקנה כותבים ככה ולא מסכנה..

זו לא הייתי אני שהשארתי לך ת'הודעה!

זו הייתה ילדה מהכיתה שלי שהשאירה לך ת'הודעה ואני צרחתי עלייה!!!!!!!!!! על כל אופן גם עם ירדן זה קרה!!!!!!! והילדה הזאת פשוט זוועה!!!!!!!!!!! היא כועסת על זה שאני מדברת איתך רושמת אלייך היא פשוט קנאית אז לכן היא התקשרה אלייך דרך הפאלא שלי בכדי לבשר לך שאת מגעילה מבחינתה!!!!!!!! אני באמת אוהבת אותך ולכן אני נתקתי איתה ת'קשר!!!!! סליחה סליחה סליחה!!!!!!!! נ.ב. מה זה כ"כ משנה השגיאות כתיב שלי? על כל אופן לי זה לא משנה!!

למעלה