1. להחליף מאמןיוטה ג'אז
אתם קבוצה פח
איך אמר אחד הפרשנים
קבוצה שמפסידה לדאלאס בלי לוקה, לא ראויה להיות בפלייאוף.
ואת זה הוא אמר לפני המשחק שהיה הלילה.
לא הבנתי את ההערה. הרי הליינאפ הזה הוא הסיבה שהסדרה בכלל לא תחרותית, אני צופה שמול קבוצות אחרות הוא יראה פחות טוב.גולדן הלכה יחסית מוקדם לdeath lineup שלה גרסת 2022 (קרי-פול-קליי-וויגינס-גרין). במשחק הנוכחי זה הצליח באופן חלקי, מול קבוצות שאין להם מפלצת בדמות יוקיץ' זה יצליח אפילו
יותר.
חחחחחבמהלך המשחק חשבתי לעצמי מה הodds לFMVP של ג'ורדן פול. ובגלל שהמחשבה הזאת היא רק חצי בצחוק- הלכתי ובדקתי. יחס של 1/28. וגאס המניאקים האלה, הספיקו לחשוב על הכל.
מסכים, תחושה דומה. דווקא מפיניקס-ניו אורלינס אני מאוד נהנה עד עכשיו. אם הפציעות ימשיכו הפלייאוף יהיה מאכזב בראייה הכללית בדומה לעונה שעברה. אולי המשחקים יהיו טובים אבל נצא עם תחושה שלא קיבלנו את תשובות מלאות.עכשיו בהסתכלות רחבה על הסיבוב הראשון- זה רק אני או שיש הרבה סדרות מאכזבות? בוסטון-ברוקלין סדרה אדירה (וגם עלולה להיגמר מוקדם מהצפוי). ממפיס-מינסוטה כיפית, אם כי לי בתור אוהד הוולבס קצת פחות אחרי המשחק השלישי. שאר הסדרות נראות חד צדדיות (גולדן, פילי, אולי תכף מיאמי?), או שמושפעות מפציעות (פיניקס, מילווקי), או שברמה נמוכה מהמצופה (יוטה).
דיברתי ספציפית על המשחק הזה. אני בספק אם הוא ניצח את הדקות שלו (שים לב שהפלוס/מינוס של השחקנים המעורבים בליינאפ הזה הוא סביב 0).לא הבנתי את ההערה. הרי הליינאפ הזה הוא הסיבה שהסדרה בכלל לא תחרותית, אני צופה שמול קבוצות אחרות הוא יראה פחות טוב.
שמעתי בגולדן משבחים אותה חופשיחייב לשבח את האינטנסיביות ההגנתית של יוקיץ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.