ממפיס לפירוק?

88nothing

Active member
ממפיס לפירוק?

מסתכל על הטבלה, ורואה את ממפיס עם המאזןהשני הגרוע במערב.
קונלי בן 30 עם 4 שנים בחוזה.
גאסול בן 32 עם 3 שנים ואחרונה אופציית שחקן.
לטייריק חוזה לעונה 1, אחרי העונה הזאת בטח ידרוש הרבה יותר.
ומאחורייהם אין כלום.
יצא לי לראות אותם משחקים לפני כמה ימים, פשוט חושך.
אחת הבעיות היא הבחירה שהם חייבים לבוסטון(אייג' הזה), בחירת סיבוב ראשון מוגנת טופ 8 שנה הבאה, טופ 6 עוד שנתיים ולא מוגנת ב 2020.

האם ממפיס צריכה לכת לפירוק או לקוות לבחור גבוהה העונה, ובשנה הבאה להשתפר?

לממפיס אחד החוזים הרעים בליגה, צ'נדלר פארסונס, ואין מסגל אף שחקן שיכול להתפתח לשחקן מוביל.

לכן אני מציע לפרק.
משהו בסגנון הזה:
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y7cona4n
ממפיס יקבלו בחירת סיבוב 1 ו2(שיקאגו) מהניקס השנה
ומוושינגטון בחירת סיבוב 2 השנה ובחירת סיבוב 1 בשנה הבאה.

ממפיס:
1.יעלו את הסיכוי לבחור מאוד גבוה השנה.
2. יקבלו 3 שחקנים על חוזי רוקיס טובים- הרנגומס, אוברה ג'וניור וניטילירינה.
3. יעבירו את קנלי וגאסול לפני שהערך שלהם ירד.
4. יחסכו הרבה כסף.

ניקס:
1.יקבלו רכז נורמלי
2.יקבלו סקורר איכותי נוסף, שיוכל להוביל את החמישיה השנייה.
3.יגדילו את הסיכוי לפלייאוף השנה
4. יעבירו את החוזה הנורא של נועה.

ושינגטון:
1. מהימי שנותן השנה 3.8 נק עם 3.7 ריב ממש לא שווה 16M ל3 שנים, והוא עובר.
2.מארק יחזק מאוד את ההגנה של הוויזארדס ויהיה מנהל המשחק בדקות שוול נח.
3.יאפשר להעביר את גורטט בטרייד עתידי.
4.וושינגטון עם מארק לא נופלת מקליבלנד ובוסטון.

rapgamer4ever

New member
אהבתי מאוד

במיוחד את חצי הטרייד של ממפיס-וושינגטון. אם ממפיס רואה בקלי אוברה פרוספקט טוב זה יכול להשתלם לשני הצדדים.
&nbsp
החצי של הניקס יותר טריקי. אני חושב שהטרייד הוגן, השאלה האם הניקס רוצים להאיץ ככה את תהליך הבנייה שלהם ולמעשה לכוון לכאן ועכשיו.

Cade Foster

New member
לא מסכים במקום ממפיס

לניקס ולוויזארדס זה כמובן נו בריינר באופן קיצוני ומטבע הדברים כשלשני צדדים זה משתלם באופן קיצוני לצד השלישי זה לא משתלם באופן קיצוני.

בגדול ממפיס מקבלת ערימה של כלום מומתקת בבחירות דראפט באזור 10-20 (ומשדרגת את הבחירה של עצמה, אבל כפי שזה נראה כרגע זה יקרה כך או כך). מהרננגומז, נילינקינה ואוברה אולי (אולי!) ייצא שחקן משמעותי אחד ועוד איזה רול פלייר חביב.

מצטער אבל קונלי וגאסול שווים כל כך הרבה יותר מזה, אפילו שהראשון חתום על חוזה לא הכי אטרקטיבי והשני כבר די מבוגר וחתום רק לשנה וחצי. אני בכיף רואה את קליבלנד נותנת את תומאס + בחירת דראפט עתידית + פילרים עבור קונלי לקראת הטרייד דדליין אם היא תראה שתומאס פוגע בה עד כדי כך הגנתית (או שיחזור לא כל כך טוב מהפציעה) או את בוסטון מוותרת על אחד מסוללת שחקני הכנף שלה/בחירות הדראפט שלה תמורת גאסול. זה נשמע לי פי מאה יותר אטרקטיבי ממה שממפיס מקבלת פה, וזה רק בnutshell ומינימום מחשבה בעניין.

אבל הכיוון נחמד, בכלל כיף להשתעשע עם הרעיון לפרק את ממפיס ולמצוא לה סידור לעתיד

rapgamer4ever

New member
מה יתן לממפיס להחליף את קונלי באייזיאה?

אם הם הולכים לכיוון של בנייה מחדש הם צריכים לחפש שחקנים צעירים ובחירות דראפט.
&nbsp
לדעתי אתה מעריך ביתר את ה-trade value של הצמד הזה. שניהם בחצי השני של הקריירה שלהם, על חוזים כבדים מאוד, בשתי העמדות הכי עמוסות בליגה. השוק בשבילם מוגבל.
אין סיכוי שבוסטון תוותר על היוורד/טייטום/בראון תמורת גאסול.
&nbsp

Cade Foster

New member
חשבתי יותר בכיוון של אחד המרכוסים

השוק בשבילם אכן מוגבל אבל לקבוצות שרוצות להתחמש בטווח הקצר במטרה לקרוא תיגר על הטבעת (קליבלנד ובוסטון למשל) אין יותר מידי מקומות אחרים לחפש בהם (אולי פול ג'ורג' אם השמועות על עזיבה יתחזקו).
&nbsp
שחקנים צעירים ובחירות דראפט זה מעולה אבל השאלה היא אילו שחקנים צעירים ואילו בחירות דראפט. לא כל שחקן צעיר מ24 הוא פוטנציאל להיות כוכב או אפילו שחקן ליגה סביר ולא על כל בחירה בעשירייה השנייה צריך לומר אוטומטית כן. ווילי ואוברה בני 22-23 ועוד לא הראו עד היום שום דבר, שום אינדיקציה שהם הולכים להיות שחקנים שיביאו את ממפיס חזרה אל הפלייאוף במהירות. נילינקינה עוד צעיר ואי אפשר לדעת לגביו אבל הוא לא אחד מהרוקיז המרשימים בליגה בינתיים, זה צריך להתבטא איכשהו בערך הטרייד ולהמיר אותו ואת ווילי במייק קונלי זה קצת גדול עליהם. מדובר בשחקן שעד לפני חודשים ספורים דירגנו באזור הטופ 20 בליגה.
&nbsp
גם היה את הטרייד עם אינדיאנה שהצעתי כאן לא מזמן (מאז אני אפילו עוד יותר רוצה להביא את גאסול בתמורה לטרנר) ואני בטוח ששעה עם הטרייד מאשין אפשר למצוא לממפיס חבילות הרבה יותר אטרקטיביות מערימה של עלומי שם, חוזים בלתי רצויים ובחירות אמצע סיבוב ראשון. אולי מאוחר יותר אנסה גם.

Cade Foster

New member
הנה כמה הצעות שלי

קודם כל הטרייד עם אינדיאנה עדיין רלוונטי:
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yap2lg3q

בנוסף גם הלייקרס אופציה טובה:
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yap2lg3q
+ בחירת סיבוב ראשון ב2020 מהלייקרס לממפיס (הלייקרס גם ככה מתכוונים להתחזק דרך השוק החופשי ככה שהבחירה הזאת כנראה לא תיפול בלוטרי), בתמורה הם גם מקבלים את גאסול וגם נפטרים מהחוזה המעיק של דנג ועל הדרך חוסכים את כאב הראש סביב החוזה הנגמר של ראנדל. ממפיס מקבלת שני שחקנים צעירים ופרודקטיבים ובחירת סיבוב ראשון (כנראה בין 15 ל25).

את הטרייד קונלי-טיג+וויגינס שידרגתי עבורך ועכשיו אתה מקבל גם את טייריק אוונס (ואת דילון ברוקס כמובן, לא שכחתי
):
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y6wlul6j
בתמורה ממפיס מקבלת בנוסף בחירת סיבוב שני כלשהי ממינסוטה. ברוקלין מקבלת בחינם את אניס על מנת שהטרייד יעבור.

rapgamer4ever

New member
תגובה מאוחדת

לגבי המרכוסים- אני לא חושב שהם אטרקטיביים לקבוצה שרק תתחיל בבנייה. בנוסף מבחינת משכורות יהיה בעייתי למצוא איזון.
&nbsp
קלי אוברה לדעתי מראה דברים יפים השנה. הוא התחיל לקלוע שלשות, לשמור על מגוון עמדות ואני יכול לראות אותו מתפתח לשחקן 3&D מבוקש. הוא לא יסחוב את ממפיס לפלייאוף אבל יש בו פוטנציאל לשחקן אטרקטיבי ונכס מצוין.
בנוסף עושה רושם שבחירת הדראפט של וושינגטון תהיה לא רעה.
&nbsp
אתה צודק שממפיס לא תוכל לקבל עבור קונלי או גאסול שחקנים שיחזירו אותה לפלייאוף במהירות. השווי שלהם בשוק החופשי לא משתווה לפרוספקטים מהשורה הראשונה.
&nbsp
על הטרייד עם אינדיאנה ומינסוטה כבר דיברנו, אני חושב שוויגינס+טרנר שווים יותר מכל הנכסים שיש לגריזליס (מבלי לדבר על בחירות דראפט).
הלינק שלך לטרייד עם הלייקרס לא עובד, אתה מוזמן לשלוח מחדש.

Cade Foster

New member
מה רע בסמארט?

סך הכל שחקן צעיר שיכול בסיטואציה טובה לפרוח. נראה לי דווקא מסוג השחקנים שכן יעניינו את הגריזליז.
&nbsp
אני לא כל כך מאמין באוברה. מאוד חד גוני, בשביל D&3 הוא יצטרך להשתפר גם בD וגם ב3 ובנוסף אני חושב שאינטיליגנציית המשחק שלו נמוכה.
&nbsp
הטרייד עם הלייקרס:
דנג, קלארקסון ורנדל <==> גאסול ומקלמור.

rapgamer4ever

New member
מרגיש לי כמו שחקן שקרוב לתקרה שלו

סמארט יותר טוב מאוברה כרגע אבל האפסייד של אוברה גבוה יותר לטעמי.
אגב סמארט בינתיים מדיח את ריקי רוביו מתואר "שחקן ה-NBA הלגיטימי עם אחוזי הקליעה הכי מזעזעים".
בנוסף אפשר לציין שסמארט מסיים חוזה העונה ויהיה RFA.
&nbsp
אם אתה לא מאמין באוברה באמת אין סיבה לממפיס לעשות את זה... אבל אם הם מאמינים בו, ואני רואה סיבות למה אפשר להאמין בו, זו הצעת טרייד טובה בעיני.
&nbsp
הטרייד עם הלייקרס נראה לי מאוזן במידה וממפיס מאמינה בג'וליוס רנדל. אני לא מעריץ של להביא שחקנים חצי שנה לפני שהם נהיים RFA אבל המניות שלו נמוכות כרגע ויש סיכוי שיוכלו להחתים אותו במחיר סביר. מצד שני אם קבוצה אחרת תציע לו חוזה מוגזם וממפיס תאבד אותו עוד הקיץ זה די מבאס.

88nothing

Active member
לא חושב שבוסטון\קליבלנד רלוונטיות

בוסטון צריכה לתת יותר מידי עבור החוזה של גאסול.
מבלי לוותר על 1 מבין קיירי, הייווד והורפורד, הם יצטרכו לתת 4 שחקני הרכב כדי לאן משכורות, זה לא יקרה.

בטרייד עם קליבלנד כדי לתת את גם את TT כדי לאזן משכורות.
לא חושב שממפיס שרוצה בנייה ילחו על אייזאה אחרי פציעה ובעונת חוזה.

Cade Foster

New member
האתגר הגדול הוא באמת לאזן את המשכורות

כי שחקנים צעירים בדרך כלל חתומים על חוזים נמוכים וגאסול/קונלי חתומים על למעלה מ20 מיליון לעונה.
&nbsp
אפשר אולי דרך קבוצה שלישית

fatnoam

Active member
עוד יתרון בטרייד כזה משולש

זה שאתה מעביר את קונלי וגאסול ביחד, כך אתה ממקסם את הערך של כל אחד מהם. אם אתה נגיד עושה טרייד על גאסול, אז הערך של קונלי ישר יורד, כי כולם יודעים שאתה מנסה להיפטר ממנו וללכת לריבילד. כנ״ל ההיפך אם עושים טרייד על קונלי קודם.
&nbsp
אני אהבתי את הטרייד. אני חושב שכסף הוא שיקול חשוב בשוק קטן כמו ממפיס, וכרגע הם באמת לא הולכים לשום מקום. אגב זה מאוד עצוב לראות את וינס וזיבו מצליחים במקומות אחרים, כאשר אין לי ספק שאם היו נשארים בממפיס היו יכולים מאוד לעזור לפרנצ׳ייז החביב הזה להישאר רלוונטי.

Cade Foster

New member
עוד אחד משלי, ספרס-פייסרס-קינגס

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y76rqowd
&nbsp
למה זה טוב לסן אנטוניו?
לרובינסון יש תקרה יותר גבוהה מאנדרסון, הוא נותן הרבה האסל מהספסל, הוא מגה אתלט והקליעה שלו משתפרת בהדרגה - בדיוק פרופיל של שחקן שיכול לפרוץ בגדול תחת פופוביץ'. בנוסף הוא 2-3 (בניגוד לאנדרסון שהוא 3-4) ככה שהוא יוכל להיכנס למשבצת של ג'ינובילי אחרי שזה יפרוש. אני מאוד מאמין בו והחלק הזה של הטרייד קצת לא משתלם לאינדיאנה אבל קשה לי לראות אותו נותן את הפריצה כשהוא חוזר מפציעה ומאחורי אולדיפו ובוגדנוביץ' שנותנים עונות קריירה.
&nbsp
למה זה טוב לסקרמנטו?
היל מתברר כbad deal עבורם. חוזה יקר על שחקן שפצוע חלק ניכר מהזמן ובלי קשר, הוא משחק על המשבצת של רכז העתיד שלהם. הם מקבלים את ג'וזף שישמש כגיבוי לפוקס ועל הדרך ינסו להוציא משהו מטיג'יי ליף. ג'פרסון חוזה קצר יותר מזה של היל ולכן זה גם חוסך להם הרבה כסף.
&nbsp
למה זה טוב לאינדיאנה?
קודם כל, הקבוצה פשוט *חייבת* שחקן בפרופיל של אנדרסון שיכול לתת דקות גם כSF מחליף וגם כ4 בהרכבי סמול בול. אין לנו אף אחד אחר כזה (ליף לא נחשב בינתיים) וכל פציעה (לא רק של אולדיפו) יכולה להרוס לנו את העונה. הרוטציה שלנו בנויה כרגע מ8 שחקנים, זו רוטציה של פלייאוף ומתחילים להרגיש את העייפות כבר בנקודת האמצע. להמר על רובינסון שרק חוזר מפציעה זה קצת מסוכן, אמרו שהוא יחזור בדצמבר - בדצמבר זה כבר לא יהיה וגם ככה הקבוצה צריכה יותר 3-4 מאשר 2-3 (לכן מתבקש להחליף עם סן אנטוניו שצריכה את ההיפך).
היל הוא עוד שחקן שלא מוצא את עצמו וחזרה הביתה יכולה לעשות לו טוב. לקהל זה בטוח יעשה טוב. אם נקבל את היל של לפני העונה הנוכחית אז גם ניצחנו את הטרייד.

rapgamer4ever

New member
אוהב את הצדדים של אינדיאנה וסאן אנטוניו

מרגיש שסקראמנטו לא מקבלת מספיק עבור ג'ורג' היל. הוא שחקן שיכול לעזור להרבה קבוצות והייתי מצפה לקבל עבורו בחירת דראפט בטווח 10-20 בסיבוב הראשון.
טיג'יי ליף נבחר באיזור הזה אבל הוא לא מספיק אטרקטיבי כדי לעמוד במרכז הטרייד מבחינת סקראמנטו.

Cade Foster

New member
העניין שהמניות של היל ברצפה

זו העונה הכי חלשה שלו מאז 2012, מה שלא מתבטא בשכר שלו. אני לא יודע אם ערך הטרייד שלו חיובי בכלל כרגע. אין לי ספק אגב שזה בגלל המערכת המסורטנת של סקרמנטו, נראה שאין שחקן שהם לא יכולים להוציא ממנו את הגרסה הכי גרועה של עצמו.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שהן ברצפה

המספרים שלו נמוכים כי היוסאג' נמוך אבל זה אותו ג'ורג' היל. כל קבוצת פלייאוף תשמח לצרף אותו, והרבה יהיו מוכנות לשלם יותר מאשר טיג'יי ליף והשלמת משכורות.

88nothing

Active member
עוד הצעה, שאהבתי אפילו יותר מהקודמת

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=y8metx6o&nbsp;

ממפיס מקבלת את הבחירות סיבוב 1 של פיניקס והניקס השנה.

ממפיס:
1.יעלו את הסיכוי לבחור מאוד גבוה השנה.
2. יקבלו 3 שחקנים על חוזי רוקיס טובים- הרנגומס, אוברה ג'וניור וניטילירינה.
3. יעבירו את קנלי וגאסול לפני שהערך שלהם ירד.
4. יחסכו הרבה כסף.

ניקס:
1.יקבלו רכז נורמלי
2.יקבלו סקורר איכותי נוסף, שיוכל להוביל את החמישיה השנייה.
3.יגדילו את הסיכוי לפלייאוף השנה
4. יעבירו את החוזה הנורא של נועה

פיניקס:
1.יורידו שכר השנה
2.יקבלו השחקן הכי טוב בטרייד על חוזה ל2-3 עונות(גאסול)
3. יקבלו חצי רכז ליד בוקר, מודאי לא כלכך גרוע כמו שהוא נראה בדנבר, ואם כן הוא על חוזה מאד נוח
4.פאריד יכול לתת להם אנרגיות מהספסל, ומקסימום עוד חצי שנה הוא חוזה נגמר, ככה שלא כלכך קשה יהיה להעביר אותו.
5.מחזקים את הניקס, לפיניקס בחירת סיבוב 1 של מילווקי ומיאמי השנה,אם אחת מהן טיפול מחוץ לפלייאוף בגלל החיזוק של הניקס, פיניקס ירוויחו מזה.
6.שנה הבאה עם סגל כזה+תוספת קטנה אפשר גם לעשות פלייאוף
7.השנה פיניקס לא מספיק גרוע וממש רחוקה מלהיות טובה, שוב בחירה 10 בדראפט בלי יותר מידי אפסייד

דנבר:
1.מורידים את הלחץ של מודאי ופאריד מהחדר הלבשה.
2.מונרו חוזה נגמר, ושנה הבאה אפשר להוריד אותו בשכר.
3.דנבר תעשה פלייאוף, מונרו שחקן שיכול לעשות הרבה נקודות במאט דקות, יכול להיות מאוד מועיל.

Cade Foster

New member
הטרייד לא עולה. כנראה שיש בעיה עם הטרייד מאשין

תוכל לכתוב את הטרייד בטקסט בפורמט של מה כל אחת נותנת ומה כל אחת מקבלת? זה די מאתגר לנסות להבין איך הולך טרייד בין 4 קבוצות רק על סמך מה יוצא לכל אחת ממנו

rapgamer4ever

New member
זה לא נכון להסתכל על בחירת הדראפט של פיניקס כמקום 10

כרגע היא באמת רק עשירית אבל נמצאת במרחק 2.5 משחקים מהמקום ה-29 בליגה.
אני חושב ששארלוט ודאלאס טובות ממנה ואולי גם קבוצות נוספות כמו ברוקלין או שיקאגו אם תמשיך לשחק כמו בחודש האחרון.
בקיצור הסאנס לדעתי לא יסיימו עשירי מהסוף אלא יותר קרוב לתחתית, ומאזור המקום ה-7 כבר יש אחוזים לא מבוטלים לזכות בלוטרי בבחירה מהטופ 3.
&nbsp
לכן אני חושב ש:
1. גאסול לא שווה את הבחירה של פיניקס.
2. הסאנס בתהליך בנייה והם צריכים את הבחירה הזאת יותר מאשר שחקן כמו גאסול.

למעלה