ממפיס לאן?

הייתי במקומם מנסה גניבה ב pg

וכמו עם שיקגו, גם כאן הייתי מביא מאמן התקפה נורמלי. אין להם מה להציע בהתקפה חוץ מכשרון. טונות של כשרון, אבל זה לא מספיק. לא מול מיאמי, אולי גם לא מול ס"א. פייר גם הקליפרס מסכנים אותם. ואין להם יותר כשרון.

לגבי רכז, זו אחת העמדות הנפוצות בליגה (גובה וזה). ווסטברוק לא מתאים לזה. קבלת ההחלטות שלו, במיוחד ברגעי האמת, גרועה. וזה לא שרכז שישחק עם ווסטברוק ודוראנט צריך יותר מדי כדי לייצר. בתכלס הוא בעיקר צריך לעבור את החצי, ולהתחיל לראות מי מתפנה טוב יותר. לאוקסי יש צוות סקאוטינג מעולה. הם יכולים למצוא רכז טוב מספיק גם ב 3, בוודאי ב 5.

קבוצות לקחו אליפות עם קובי בריאנט בתור רכז

(תעשו לי טובה, דרק פישר רק עמד שם) ועם טוני פארקר הסופמור שלפעמים איבד דקות לפאקינג ספידי קלקסטון בקלאץ'.

פשוט צריך את המערכת הנכונה ואת המאמן המתאים. להביא איזה קומבו גארד שיתחלק בהובלת הכדור ויהווה איום התקפי כלשהו (הארדן, מישו ?
), סנטר שמרווח את המשחק טיפה יותר מקנדריק פרקינס (פאו גאסול יכול להיות שילוב מעניין. לא נוביצקי אבל טווח לא רע לסנטר ושיפור משחק המסירה בצורה קיצונית) ותרגילי התקפה מלבד ISO BALL והכל ייראה אחרת. כמובן שזה גם יפגע בהגנה אז צריך למצוא איזשהו איזון, אבל אני לא חושב שצריך להפוך את כל הקבוצה למשהו אחר.

אני לא חושב שווסטברוק יצליח לשחק טוב אוף דה בול ואם זאת באמת ההחלטה, אולי באמת כדאי למצוא לו טרייד (אבל רק אחרי שמנסים את זה בכל זאת!!
)

מה כבר ביקשתי?

רכז סביר ב 3 לעונה? זה עד כדי כך מופרך?
תראה, בסך הכל אנחנו מסכימים שאוקסי עם צוות האימון הנוכחי רוחוקה מאד ממיצוי פוטנציאל.
אני כתבתי רכז, אתה כתבת קומבו - לא בדיוק הבדל ענק (אם כי, הארדן, או כל שחקן באיזור המשכורות שלו, לא בא בחשבון. צריך להיות זול).

נשארת רק השאלה איך ווסטברוק יהיה אוף דה בול. אני חושב שהוא יכול להיות מצויין, לפחות בסיטואציה שם.
,הוא יכול בקלות להגיע לבידודים שבהם הוא ביתרון גדול, כי תשומת הלב של ההגנה מופנית לדוראנט, ואם ההגנה לא מתעשתת ממש מהר, יש לו יתרון בהתקפה מול כמעט כל מי ששומר אותו בליגה. הוא גם לא טיפש (למרות הבעיות שדיברנו עליהן), ויש מצבים שבהם הוא גם יידע להוציא את המסירה הנכונה.
ואם הקבוצות ינסו לשמור חזק גם אותו וגם את דוראנט, אותו רכז (או קומבו, ווטאבר), יוכל בקלות לייצר משהו לעצמו או לאיבאקה.

כרגע, אם הכדור בידיים שלו, האפשרויות מוגבלות. דוראנט מנסה להתפנות. אם הוא לא מצליח, ראסל נשאר עם הראש בקיר. חבל...

אני די בטוח שאנחנו מסכימים,

וזה רק סמנטיקה. אולי הניסוח שלי בהודעה הקודמת לא יצא כל כך טוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אהבתי את הרעיון הכללי

אני מסכים עם אנפילד שקונלי ואלן זה מחיר נמוך מידי בשביל ווסטברוק (ועוד עם תוספת של ספלושה) אבל בגדול אני בהחלט חושב שהת'אנדר צריכים רכז קצת יותר סולידי מווסטברוק ודווקא ממפיס צריכים שחקן בדיוק כמו ווסטברוק.

אבל כפי שציינת, באוקלהומה יוותרו על ווסטברוק רק אם הפליאוף הזה שוב יהיה כישלון מבחינתם (כל דבר פחות מגמר הוא כישלון לדעתי) ולכן מוקדם מאוד כרגע להתעסק בהשערות לגביו

RingBearer

New member
טוב אז תוריד את פרינס

בכול זאת אתה שוכח שמייק קונלי הוא לא שחקן כול כך יציב, ומארק גאסול הוא שחקן עם הרבה חסרונות. בסך הכול ווסטברוק הוא אחד האתלטים הטובים בליגה ובלי ההכרח להזין את דוראנט יש סיכוי שיתפוצץ מבחינה סטטיסטית ויעביר את ממפיס סיבוב.

rapgamer4ever

New member
גאסול untouchable. לא סתם אמרתי טרייד משולש

כי אני לא רואה איזושהי חבילה נורמלית שאוקלהומה וממפיס יחליפו. ולא, קונלי+אלן זה לא שילוב אטרקטיבי לאוקלהומה. אנשים הגיבו לי בנושא אבל רק חשוב לי להבהיר שאני גם לא תומך בטרייד שכזה

Cade Foster

New member
כי אתה לא נותן משהו שעובד טוב

בשביל משהו שאולי יעבוד טוב

לא צריך להתרגש יותר מידי, בסופו של דבר,

הם סיימו מקום 7 במערב ועפו בסיבוב הראשון של הפלייאוף. אז נכון, יש נסיבות מקלות כמו הפציעה של מארק גאסול בקשר למאזן וההשעייה של זאק ראנדולף בקשר להדחה.

אבל יש להם באמת סיכוי להגיע רחוק יותר מקבוצת פלייאוף סבירה במערב במבנה הנוכחי? זיבו כבר בן 33 ומידרדר מעונה לעונה, מאז 2011, אין להם מקום מתחת לתקרה (מחוייבים ל64 מיל' לעונה הבאה, בלי מייק מילר או אף רכז מחליף) להשתפרות מיידית בשוק השחקנים החופשיים, הצורך העיקרי שלהם בהתקפה הוא סווינגמן שיודע לקלוע מבחוץ, אבל זה יגרור מיעוט דקות משמעותי יותר לטוני אלן וטיישון פרינס מה שייפגע בהגנה, מארק גאסול כבר יהיה בן 30 בפלייאוף הבא ונשאלת השאלה איך הם יכולים להקפיץ את עצמם רמה?

האמת שאני נוטה להסכים איתך שווסטברוק הוא לא בהכרח התשובה לסגל הזה, אבל טרייד כלשהו שיגרום לניצול התקפי טוב יותר של הסגל הוא הכרחי. רק לחשוב מה זאק ראנדולף ומארק גאסול יוכלו לעשות בצבע עם 3 קלעי שלשות בפרימטר.

Cade Foster

New member
אני רק לא מבין

למה זה חייב להיות או מועמדת לאליפות או כלום. ממפיס זה שוק קטן, עצם העובדה שהם הצליחו להקים קבוצה כל כך טובה זה כבר הישג. מי אמר שחייבים לשנות שם משהו? אם יצליחו לשים את הידיים שלהם על איזה FA טוב בקיץ 2015 שיגיע במקום זיבו, אחלה (מישהו אמר קווין לאב?). אם לא, הם יאלצו להתחזק נקודתית בכל הזדמנות שתינתן להם (כמו הטרייד המבריק של קורטני לי). זה מה יש, לא בכל מקום אתה יכול להרשות לעצמך לשלם קנסות.

rapgamer4ever

New member
זה לא חייב להיות אליפות או כלום

אבל ממפיס דועכת. אולי לא דועכת, במקרה הטוב עומדת במקום ופוזלת למטה. השנים הכי טובות של גאסול וקונלי קצת מתבזבזות, אני לא חושב שהמטרה של הגריזליס היא להיות קבוצת סיבוב ראשון, גג סיבוב שני. רק בשנה שעברה הם הגיעו לגמר האיזורי... הצלחה פותחת לך את התיאבון.

אני בטוח שאוהדי דאלאס היו מרוצים מהעונה החולפת כי הם מבינים שהקבוצה הגיעה למקסימום שלה, השחקנים זקנים וזה נחמד לתת עוד קמפיין יפה ולהיראות כמו קבוצה טובה. השאיפות של ממפיס צריכות להיות גבוהות יותר.

Cade Foster

New member
למה שממפיס תסכים לדבר כזה?

בכלל הטרייד הזה טוב רק לפליקנס. אני אוהב מאוד את הרעיון של ווסטברוק בניו אורלינס, נשמעת לי כמו קבוצה שהוא יכול לקחת מהלוטרי לצמרת המערב. ג׳רו הולידיי הוא אותו סוג של שחקן כמו ווסטברוק רק הרבה פחות טוב בהכל.

88nothing

Active member
כי לממפיס יש בעיה התקפית

ואם טייריק יחזור על עצמו, והוא נתן חלק שני של עונה לא רע בכלל, זה יתן להם צלע רביעית מאוד רצינית לקבוצה.
מה גם שהם לא נותנים משהו מיוחד עבורו אלא לוקחים את הסיכון על החוזה שלו.

הבעיה ההתקפית של ממפיס היא שהם לא

קולעים מבחוץ. לא שהם צריכים עוד מישהו שיעמיס גם ככה על הצבע איפה שראנדולף וגאסול חיים. ממפיס צריכים בוסט התקפי, אבל טייריק אוואנס הוא לא התשובה.

למעלה