ממפיס לאן?

GIOVANINI

New member
ממפיס לאן?

מה ממפיס צריכים לעשות בקיץ לקראת העונה הבאה?

יש להם המון חוזים נגמר בקיץ 2015, האם להשאיר את הסגל הקיים ולבנות הכל מחדש בקיץ 2015 שם יהיו הרבה שחקנים חופשיים טובים.

rapgamer4ever

New member
שינסו להביא את ראסל ווסטברוק

באיזה טרייד משולש יצירתי. אם אוקלהומה לא תיקח אליפות השנה היא תחפש לבצע שינויים ואני לא פוסל טרייד של קונלי ועוד קצת בתמורה לראסל.

ברור שחסר לממפיס סטאר קוואליטי. יוצר ברמה גבוהה. השלד הנוכחי לא יספיק להם כדי לנצח את המערב, אפילו שההחתמה של מייק מילר הייתה מושלמת.

Puskas

New member
קונלי וטוני אלן בשביל ראסל

הייתי קונה בלי למצמץ.. אולי שOKC תוסיף את ספולושה בשביל לתת לממפיס סטופר אחר.

Anfield

New member
קונלי ואלן על ווסטברוק?

לא מבין אתכם תאמינו לי. אני כבר מפסיק לנסות להסביר את החשיבות של ווסטברוק לאוקלהומה.

Cade Foster

New member
קונלי ואלן זה טרייד אדיר לאוקלהומה.

גם מקבלי מס' 2 קלאסי שיבין את מקומו וישחק בשביל דוראנט וגם מקבלים שחקני הגנה מצוינים שימלאו יופי את החלל שעזיבה של RW תיצור.

במקום ממפיס אני אומר לא... מה זה אומר, צועק לא.

88nothing

Active member
זה בהחלט אדיר לממפיס

ונוראי לOKC.

הבעיה העיקרית של OKC זה שיש להם רק 2.5 שחקנים שיכולים לעשות סל, אז להוריד 1 זה גם לא פותר את הבעיה האמיתית שלהם, משחק פנים אמתי?

ממפיס בלי ספק צריכים להביא סקורר יותר יציב\אמתי מבחוץ ובלי ספק ווסטברוק יהיה מושלם, אבל לא חושב שיש להם מספיק לתת תמורתו.
נניח ג'מאל קרופורד כשחקן 6 זה בדיוק מה שהם צריכים.

Puskas

New member
זה טרייד שטוב לשני הצדדים

מצד אחד אוקסי תקבל גם יציבות ושכל בקו האחורי וגם הגנה קטלנית ביותר ומצד שני ממפיס האפורה והמשעממת תקבל את הכוכב שהיא צריכה,
ובתאכלס, אולי השם של ווסטברוק יספיק בכדי למשוך כוכב נוסף בהמשך כשיתפנה מקום בקיץ 2015.

Cade Foster

New member
ווסטברוק זה לא הכוכב שהיא צריכה

שים אותו במקום קונלי ותקבל רכז שנותן מספרים הרבה יותר טובים אבל פתאום תתחיל לחפש למה אחוזי השדה צונחים, למה גאסול וזיבו לא מייצרים נקודות בצבע, למה הקבוצה מאבדת יותר כדורים וכו'. קונלי הוא מושלם בשביל קבוצה שהכוח שלה הוא בקבוצתיות ולא ביכולת האישית של השחקנים.

rapgamer4ever

New member
אחוזי השדה לא יצנחו, אין להם לאן לרדת

ראנדולף וגאסול קולעים ב-46 ו-47 אחוז מהשדה בהתאמה. ווסטברוק מפעיל לחץ על ההגנה, אני משוכנע שלכולם יהיה יותר קל כשהוא ישחק. ההתקפה של ממפיס היא אחת החלשות מבין כל העולות לפלייאוף... הם לא מספיק טובים כדי לצאת מהמערב.

לראנדולף נשארה עוד עונה אחת בחוזה ואני לא חושב שהוא ימשיך בממפיס. הם צריכים להתחיל לחשוב על שלד חדש לקבוצה ואני חושב ששלד של ווסטברוק וגאסול טוב יותר משלד של קונלי וגאסול.

Anfield

New member
מצחיק איך שסידרתם את ממפיס עם ווסטברוק

קבלו "לא" עם מגאפון מאוקלהומה סיטי.
אבל בסדר, הקבוצה תמשיך להצליח ובפורום הזה אני אמשיך לקרוא על שידוכים של ווסטברוק לכל יתר הליגה.
אני זוכר שנים שסיאטל לא הייתה בפלייאוף ובכיתי כמה שהקבוצה הזאת איומה, אבל אתם רצים עם האליפות לאוקלהומה, אליפות או כלום, כל זה בתנאים משמעותית פחות טובים מאלה של מיאמי, לייקרס, בוסטון וגם קליפרס או ברוקלין. אבל זה לא רק על אליפות, ואני נהנה עכשיו מכל רגע שיש לי קבוצה שתמיד מוזכרת בהקשר לטופ של הNBA. אתם תמשיכו לחפש מה לא בסדר ואיך מאפשרים לדוראנט לזרוק 40 פעם במשחק. ווסטברוק נכס, אסור לשחרר אותו לעולם. רוצים לצרף איזה רכז נחמד בנוסף למה שיש בסגל? אחלה, אני בעד. אבל ראינו כבר שבאוקלהומה לא ממהרים להכניס יד לכיס. ווסטברוק הולך = נגמר הסיפור שלנו.

בן הNלך

New member
שנאמר על ווסטברוק

"גם חמור קשור - אוכל"

אתה תמשיך עם האהדה העיוורת הזאת ואנחנו נמשיך לחגוג כשלא תקחו אליפות. אם יש משהו שאני מתעב זה פאנבויז עיוורים ולא אובייקטיבים.

Anfield

New member
לא הבנתי מה לא אובייקטיבי במה שרשמתי

אני לא חולם על אליפות של אוקלהומה כבר. הקבוצה הזאת הוכיחה שהיא לא רצינית כשויתרה על הארדן ואז גם על המחליף שלו. קשה מאוד ככה לקחת אליפויות. אני נהנה מהסיכוי הקטן שיש לנו, זה עדיף על כלום. קחו מאיתנו את ווסטברוק ובאמת יהיה כלום.

בן הNלך

New member
איזה שטויות אתה מדבר

כאילו שאם "יקחו את ווסטברוק" לא יקבלו עליו שום תמורה ...
לא חולם על אליפות? על מה אתה חולם? לעבור סיבוב ראשון? וואלה הצלחתם השנה - כל הכבוד!!!

עוד לא ראיתי אוהדים ובמיוחד בסדר גודל של קבוצה עם פאקינג דוראנט, שואפים כ"כ נמוך
מעניין מה דוראנט היה חושב על זה ..............

Puskas

New member
מזל שיש אותך

היחיד שעוד מאמין בווסטברוק ככוכב שיכול להביא אליפות.. נו מילא.

rapgamer4ever

New member
אוקלהומה לדעתי לא מספיק טובה לקחת אליפות

עם הסגל הנוכחי. אני אומר את זה כבר הרבה זמן. ולא, השיפור של ג'קסון/אדאמס/מי שלא יהיה זה גם לא מספיק.
ווסטברוק שחקן אדיר שתורם הרבה לאוקלהומה ויכול לתרום עוד יותר לקבוצה אחרת. אם איכשהו אפשר להשיג תמורתו חבילה כמו קונלי+גורטאט (לא אומר שזה ריאלי, לוושינגטון אין אינטרס כזה) פתאום אוקלהומה אולי כן נראית כמו אלופה.

חוץ מזה אני חושב שברוקס היה צריך ללכת הביתה כבר מזמן ואז אולי ההתקפה הייתה נראית יותר טוב.

Puskas

New member
זה לא הגיוני שהסגל הזה ייקח אליפות

הרי הם היו טובים יותר כשהארדן היה שם וזה לא הספיק כי הם היו חסרי ניסיון בלה בלה בלה.
אבל עכשיו את המקום של הארדן תפס ג'קסון ועם כל הכבוד לבחור המוכשר הזה, הוא במקרה הטוב 70% הארדן.
כל הניסיון שבעולם שאיבאקה-דוראנט-ווסט' יצברו לא יספיק להם בסגל הזה כשג'קסון הוא שחקן מרכזי.
הם חייבים שינוי משמעותי שזה אומר אחד משניים:
1. כוכב תמורת כוכב שזה לתת את ראסל תמורת כוכב בערך באותו סדר גודל אבל שמתאים להם יותר (נניח כריס פול).
2. כוכב תמורת שני שחקני משנה מצוינים שזה אומר ראסל תמורת שני שחקנים מצוינים אבל לא כוכבים שזה למשל כפי שהצעתי עם ממפיס.

הסגל הנוכחי לא מספיק טוב אבל גם לא משאיר גמישות מבחינת שכר בשביל להתחזק בצורה רצינית.
דראפט זה אחלה, לאסוף כל מיני קשישים על חוזה מינימום זה נחמד אבל זה לא מספיק.
האמת שהנוכחות של דוראנט גורמת לווסטברוק להיחשב ליותר ממה שהוא וזו הבעיה בתדמית שלו.
ווסטברוק הוא בליגה של הארדן ובסגנון שלו בערך ואם הארדן, שהוא שחקן אדיר, לא מספיק טוב בשביל לעבור סיבוב עם הווארד לידו וצוות מסייג טוב יותר מזה של OKC אז גם ווסטברוק לא היה מספיק בשביל להשלים עליית שלב לולא היה משחק ליד דוראנט.
אוקלהומה צריכה להביא שחקנים שיותר מתאימים למשחק ליד שחקן דוראנט.

rapgamer4ever

New member
טוני אלן הוא לא שחקן מצוין

הוא אחד האהובים עלי בליגה אבל שים אותו באוקלהומה ותקבל ספולושה טיפה משודרג. זה ממש לא מה שישפר את הקבוצה. אם אוקלהומה עושה טרייד שבבסיסו ווסטברוק-קונלי היא צריכה לקבל שחקן נוסף שיאזן קצת את הטרייד הזה מבחינת סקורינג. טוני אלן ממש לא תורם בתחום הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא בטוח שהם לא מספיק טובים

בסה"כ סגל שמכיל את דוראנט, ווסטברוק, איבקה ורג'י ג'קסון בכושרו הנוכחי, אמור לעשות הרבה מאוד רעש בליגה הזאת (לצורך העניין, הם לא נופלים מלברון, וויד ובוש העונה)

אבל כפי שציינת, הבעיה העיקרית שלהם היא בעמדת המאמן שלפחות לדעתי, אין ספק שעם מאמן אחר הם היו מצליחים טוב יותר.

יחד עם זאת, יש כל כך מעט מאמנים טובים בליגה הזאת שאני לא בטוח שגם אם הם יבעטו בברוקס, הם ימצאו מישהו טוב יותר.

Puskas

New member
איזו חשיבות?

לתת סדרה חרא ולתת לממפיס לקחת אותך למשחק 7??
לתת עונה סדירה פח ולהפיל קבוצה שלמה על דוראנט?
רק אתה, יחיד בעולם, רואה את ווסט' כאיזה שחקן גדול וחשוב.. חבל שאתה לא מבין שהוא תוקע אתכם יופי.

יחיד בעולם זה כבר לא.

ווסטברוק לא מושלם, אבל הביקורת שהוא חוטף מוגזמת. יותר מידי פעמים במשחק, אין אף תרגיל ושום כלום, רק דוראנט רץ בסיבובים ומנסה להשיג את הכדור אבל מונעים ממנו. כל שאר השחקנים עומדים במקום ומחכים שיקרה משהו. אחרי 10-15 שניות, ווסטברוק חייב לנסות לעשות משהו וחודר עם הראש בקיר או לוקח שלשה קשה. הרבה פעמים זה נגמר בטוב ומה לעשות הרבה פעמים זה מתחרבן.

אף אחד לא טוען שהוא מושלם אבל יש קבוצה של אנשים שאוהבת להדגיש כל טעות שהוא עושה מבלי להתחשב בשאר האשמים בהם ולהתעלם מכל הדברים החיוביים שהוא עושה.

למעלה