ממעמקי ליבי

ממעמקי ליבי

ערב טוב לפורום הנפלא אני גרושה מזה 4 שנים ומגדלת שני בנים כאשר את הבן הקטן גידלתי לבד האב עזב את הבית מיד בסמוך הלידה לטובת אישה המבוגרת ממנו במספר שנים עברתי מספר גשרים עד שהגעתי לגשר הנוכחי וזה לא פשוט להתמודד לבד להיות גם מחנך וגם שם לצידי שהילד צריך אותך לדאוג לכלכלה ולכל צרכיהם ולפעמים אני חושבת שלא יקרה מצב בחיים שאי פעם אזדקק או שלא יהיה לי מה לתת להם כי זה נשמע לי נורא אני רוצה רק לתת ולא לקבל ובאמת אני משתדלת לתת להם את ה100 אחוז שלי מכל הבחינות ובמיוחד אוכל רגשי שעל בסיס זה הילדים יגדלו כדי להעלות אותם על דרך המלך תודה שהקשבתם חברים שבת שלום

סינייה

New member
מזדהה עם כל מילה..

הי בר, מכירה את זה היטב , מקרוב..אני גרושה+ 1 בן 9, כ-5 שנים(לאחר 3 שנים של הליכים מתישים). עובדת כ-6 שנים בחברה גדולה ומסודרת, ומקבלת מזונות(שהם קצת יותר מהמינימום..), ואני יכולה לספר לך שאני גמורה מהמצב הכלכלי שלי, פשוט בהתמוטטות. אין יום שלא אבכה , ובמיוחד ב- 1 לחודש..מאבק יום יומי, חודש אחרי חודש ...כל הזמן קומבינות והלוואות (מהעבודה/ משפחה/ חברת האשראי..). כל הזמן שיחות עם הבנק-יהיה בסדר...תכבדו לי את הצ'קים (שכ"ד / סופר וכו' ). ואני לבד במערכה המתישה הזו..ואני שואלת עד מתי ?????? לעיתים מרגישה כמו הליכה במשא מפרך, שכל רגע עומדת ליפול..אבל לא נותנת לעצמי..וממשיכה ללכת ...שהרי אני לא אדון לעצמי...יש לי ילד ...והוא צריך אותי מאוד..אני היחידה עבורו.. והיום, בשבת של מנוחה ושל ריקודי העם שלי...שאני כל כך אוהבת...צברתי כוחות..ויש לי אנרגיות חדשות להמשיך במשא...והפעם, החלטתי,( עקב שינוי ארגוני שבוצע ממש בשבוע האחרון במקום העבודה שלי, ואני הולכת לעבוד פחות שעות ממה שעבדתי -לא אעבוד יותר שעות נוספות -לצערי ..) , לחפש עבודה נוספת לאחה"צ (שמירה על ילדים / מוקדנית בערוץ מסוים וכו' ..). מקווה מאוד שאמצא ואולי סוף סוף ...אוכל קצת יותר לנשום (מבחינה כלכלית..)....... מקווה שגם לך יסתדר ......ותמשיכי לשרוד ולהלחם.... ממני... וכדרך אגב ...למרות הכל...היתה לי שבת נפלאה..(שמש ...ריקודי עם..)מזמן לא היתה לי כזו שבת, שנתנה לי במידה מסוימת "קורטוב של אופטימיות".....מעבירה גם אלייך....

m i c h a l i

New member
לעשות למענך

מבינה ללבך, ויודעת כמה זה לא קל לגדל ילד לבד. נסי לחשוב כיצד לעבור יום אחר יום. אל תחשבי על המצב בו את נמצאת כסיטואציה אחת גדולה וכואבת. נסי לבודד את הבעיות ולהתמודד איתן אחת אחת. אני חושבת שהגישה שלך מוטעית בכך שאת אומרת שאת רוצה רק לתת ולא לקבל. כמובן שאנחנו רוצים לתת לילדינו את הטוב ביותר ולדעת שלא יחסר להם דבר, אבל את לא יכולה למנוע מעצמך מלקבל ... אשמח לתגובה שלך על הדברים

למעלה