ממעמקים

ממעמקים

יומולדת לאילן, וגם לי... שינוי הסטטוס - האמצע שבין ה20 ל30, ושינויי מזג האוויר הביאו אותי לחשוב. על עצמי, אלא מה..? על שנותיי שמתחילות לחלוף מהר מדי. על איך שכך עוברים לי הימים והלילות בינתיים, וניצוצות של הבנה שוב חולפים כמו סרט נע. ובלילות (דלתות פנייך נעולות), בחלומות, אני עושה הכל - זוכה בפיס, צובע את השיער לירוק, נוסע לארצות רחוקות, אני איש שיודע לעוף, שהופך ליונה לכודה. ובימים (אף פעם לא תדעי), אני תקוע חזק ולא זז. וכאילו כל כיוון מאיים עליי בתורו את מגרעותיו... כן, החלומות באוויר והראש באדמה, אלא שבזמן האחרון גם החלומות עושים רושם של נחיתה. לא יהיה לי. אני לא אהיה צייר, לא אהיה זמר, לא אהיה שחקן, לא אהיה נגן, לא אהיה סופר, לא אהיה משורר, לא אהיה צלם, לא אהיה עיתונאי, לא יהיה לי גן חיות, ולא מסעדה, ולא אוטו גלידה. מרגיש כאילו רודפת גם אותי קללת שרה אמו של עשיו של מאיר שלו: "לא יהיה לך אשה לא יהיה לך ילד לא יהיה לך אדמה..." לא תהיה לי אהבה כמו בסרטים. אז זכיתי לאהוב ועכשיו איפה הם כולם... כולם נשאה הרוח, כולם סחף האור. נותרתי אני לבדי. היהדות קוראת לי. אני מאמין. את הדת עזבתי מזמן. מהמשפחה שמעליי די נגמר לי, ומוזר שבסופו של יום - מה שאני רוצה לעצמי זה משפחה מתחתיי... ניסיתי וגם זה לא הלך לי. לגברים שבחיי זה הלך. הלוך הלכו לי מזמן... כי היו ימים היינו יחד היו לילות שהתארכו לחוד לחוד ולהרבה שנים שעה נמתחת הרבה שניות הלכו לאיבוד הלוך הלכו. הלוך הלכו שנותי הרכות לבקש מתיקות ופגעו בשרשי הים. גם המסר שלי אבד בלב ים, "אל תחפש ת'עומק זה נורא רדוד". למקום אליו אני הולך הן גם אתה תגיע. כל הדרכים הרי עולות אל אותו הרקיע...

סבבב

New member
מזל טוב ליומהולדתך...

וכן, ריגשת אותנו עם הקטע המיוחד שכתבת... ואגב, ברוך הבא לפורום. מזמן לא כתבת פה...

מזל טוב

גם לך, סבבב (?). הנה גם אסף נולד בחודש שבט וגם... (לא תאמין) כותב שורות אלו... אז יש לנו הרבה דליים ולא נותר אלא להתפלל, שיתמלאו עד מהרה ממימי הגשמים, שיורדים בשעות אלו לברכה...

SmartToyBoy

New member
גם כותב שורות אלו

נולד בחודש שבט
ולידידנו "קצת מסובך": מאוד התרגשתי לקרוא את דבריך. השתדל להאמין בעצמך ולראות את כל הטוב דווקא שהעניק לך האל, ולא את החסרונות, גם אם הם נראים רבים. רק טוב ואושר

מזל טוב גם לך, סמרט-טוי

חודש שבט הוא כנראה חודש של מזל לחברי הפורום. רבים נולדו בו חוץ מ..."קצת מסובך" וחבל. לו היה נולד בחודש שבט, בוודאי היה שר זמירות אחרות... אבל גם כך אני מצטרף לדבריך ומציע למרות כל הקשיים לנסות להתגבש לקבוצה, שכל אחד יוכל למצוא בה משהו, השייך גם לו. איש לטא ימצא 100%. גם אני לא... (ראה פירוט ברשימת "קצת מסובך") ובכל זאת אני חש תוכן עשיר בחיים למרות שאני יודע היטב, שחסר לי לא מעט. טוב להכיר את החסרונות האישיים אבל לא להשלים עם קיומם אלא לנסות לשאוף למצוא יתרונות במעלות, הקיימות בכל אחד מאיתנו, ואם כך ננהג, יהיה טוב לרבים מאיתנו (ואולי גם לכולם?...)

סמארטי שלנו מזל טוב יקירי.

סמארטי מזל טוב יקירי. ועכשו: בקשה לי אליך ובעצם לכל אחד מהחברים שיום הולדתו חל החודש ובכל תאריך שהוא. אנא כתוב הודעה ביום הולדתך כך שנברך אותך כולנו בתאריך המדוייק. ונרבה שמחה בחברתנו וקהילתנו. תודה רבה. באהבה אסף.

BabyBoy1

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

מקווה שתזכה להקים משפחה עם בחיר ליבך

מנסון1

New member
נוגע ללב, וכתיבה מרשימה

ומזל טוב ליום ההולדת. דרך אגב , אם יש בעיה עם חלומות, אולי נתחלף? תתן לי את הגיל שלך ואני אתן לך את החלומות שלי

טוהרtoar

New member
מזדהה

אני בהחלט מבין את מה שכתבת על כל החלומות הגדולים שלא נשאר מהם הרבה... הדבר שנותר לי לאחל הוא שתזכה לראות את התרומה שנתת בחיים בכלל עד כה כי בשורה התחתונה אנחנו לא צריכים להיות מישהו או משהו מיוחד בשביל לשנות דברים... אבל אני בהחלט יכול להבין את ההרגשה שלך...גם לי היו כל מיני חלומות כאלו שנראים כהולכים ומתפוגגים להם... נ.ב. מזל-טוב!

גם טוהר וגם מנסון

ראוים להערכה. עם זאת כיוון שכבר קיבלתי "איום" ממנהל הפורום, שמתכוון להנחית עליי כרטיס "אדום", אנסה להצטמצם מעט, כדי לא לגרום למנסון להפוך לחום מרוב אדמימות. אז ככה: חלומות היו גם לי. פעם חלמתי להיות זמר אופרה (משהו כמו פברוטי...) אבל כיום, מי שישמע אותי שר, לבסוף יש(א)יר א(ו)תי לבד. אז אינני זמר ואינני טייס אבל ב"ה אני הולך על שתי רגליים ויש לי גם 2 זוגות עיניים (שתיים רזרבות...) וזוג אוזניים, שבהן אני שומע משהו (לפחות את פברוטי אני יכול לשמוע...) לפחות וכשאני אומר "מודה אני" אני חושב על כל מה שיש לי, והנה אני "עשיר"... (לא כדאי לחפש דולרים אצלי. הם נמצאים עמוק מתחת לבלטות...). אז זה המעט, שאני יכול לומר ל"קצת מסובך", ואלי כתוצאה מכך ישנה את כינוי ל"כמעט מאושר". עוד משהו: תסתכל על מנסון, עח טוהר, על תל אביבי, על הפליט משוק הדגים, על טרזן (תודה על האיחולים), ותראה, שלכל אחד בוודאי חסר משהו. עם זאת כמעט כולם מאושראים במה שיש להם וממשיכים לחלום. זה בסדר. גם אני חולם, שאולי בגלגול הבא אהיה זמר אופרה... אבל עד אז הרגליים על הקרקע המציאותית וב"ה יש מציאות ולא תמיד היא כל כך..... שיהיה לכולנו רק טוב! ו... מזל טוב לכל מי שחוגג החודש יום הולדת, טלתושבי הנגב: תרמו קצת גשם לגליל.

אפק בר

New member
המשמעויות הגלומות במילותיך

המשמעויות הגלומות בדבריך- הן האיום הגדול ביותר של חיינו . בימים אלו אני דן בסוגיה הזו אחת לכמה שבועות ומשליך אותה מעליי בתואנה שעודני ילד ואיך אדע? ותשובה לי אין! , כשגדל לא אהיה עוד ילד ודי לי כעת בשיר מתנגן מהבלי העולם הזה . בעזרת ה ' וישועתו כל שנותרה היא רק התקווה לטוב יותר. אם אוכל ולו בקצת לעזור לך בעצתי ,הפג את הבדידות בעזרת משפחתך, חברים ,ודברים שעושים לך טוב. טפח את עצמך ,פנה לך זמן לקביעת עיסוק מוגדר לנפש שלך שיעשה לך טוב. כאשר אני נשאל מדוע אני "מבזב" סכום כסף מסויים על בגדיי אני משיב כי "אם אין אני ,מי לי" מאחר ואני דוגל בטיפוח עצמך בעזרת דברים שעושים לך טוב. אל לך להמתין שמישהו אחר יעשה זאת בשבילך. ובאשר לאהבה וזוגיות -לעולם אל תפסיק לחלום. אני רואה את חלומותיך כדבר חיובי ביותר מאחר ואלו החולמים הם בעלי שאיפות בחיים. רק טוב אפק.

מזל טוב גם ממני רק אור וטוב

בן אדם יקר מזל טוב גם ממני שיהיה לך טוב בחיים, למרות כל הסיבוכים בחייך . הגעת למקום שיוכל לעזור ולתמוך ובינהם אני שאשתדל לעזור כמיטב יכולתי תמיד מוזמן להתקשר אשמח להאזין מספר הפאלפון שלי הוא: 7809585 = 050 השתדל להרגיש טוב ושמור על עצמך באהבה אסף.

"במבט לאחור לא אבחר בעבר"

אוקיי, אז יצאתי קצת דיכאוני בהודעה הזאת... אבל "זה לא אומר שאני לא אף פעם, זה רק עכשיו אז תחכו..". זו רק הדרך שלי להביע קצת מהמצוקה, וזה לא אומר ("זה לא אומר, אולי זה משהו אחר..") שאני בוחר לשקוע בזה. רק נתתי לעצמי לפרוק קצת. אל תיבהלו יותר מדי. תודה על הברכות, ובהחלט אמן... ותעשו טובה, אל תפחידו לי את המוזות. אל תשתיקו לי את המועקות, אל תפחדו מהפחדים שלי. רק תקשיבו להם, ואולי תוכלו לשיר איתם, גם אם אתם לא ממש יודעים את המילים. בשביל זה אני פה... כדי שתקבלו אותי על כל המורכבות שלי, ועם כל הצער שלפעמים אין לו מקום אחר שיגלוש בו. "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר"? אני אאמין בזה כשאני אראה את זה. ואולי, אני אראה את זה כשאני אאמין בזה...

למעלה