ממעמקים

גיגוב

New member
ממעמקים

הרבה זמן לא כתבתי אבל אני דואגת לקרוא כמעט כל יום. לפני זמן מה כתב אחד האנשים שהוא מחפש את הדרך לתהום, הושפעתי מדבריו וככל שחשבתי על זה הבנתי שאני בעצם שם וחוץ ממחשבות אובדניות אין לי כלום. לקחתי את עצמי בידיים, הלכתי ליעוץ רוחני שעזר לי להבין איפה אני עומדת. ועכשיו התחלתי ללמוד לנהוג וזה נפלא, הלכתי לפקידת שיקום ואני היום עושה מבחנים להתאמה מקצועית, הכיוון ברור נראה מה יומרו בביטוח.אגב מומלץ לכולם לנסות. אל תחשבו שהכל דבש ישלי עדיין עיניינים לא פתורים עם בנותיי אבל מצאתי עם מי להתייעץ. להתראות לכולם יעל

ומי הבטיח לנו חיי דבש?

לכל אחד החבילה שלו ... וילדים כמה שטוב שיש לנו אותם , הם גם כאב ראש לא קטן .. ופה בפורום זה המקום לשיתוף והתיעצות ,פה לא שופטים , וכולנו באותה הסירה ... שולחת לך חיבוק חם , וים חיזוקים
טלי

yamkachol

New member
אוההו !!! איזה בשורות משמחות. כל הכבוד לך !!!

אני מאוד גאה בך. כל הכבוד על ההתמודדות. איזה יופי. כל הכבוד שאת דואגת לקבל עזרה. אני משער,שאם אהובך שלמעלה היה יכול לראות - היה נהנה ומאוד וגאה בך. חגי

איך היו המבחנים

מקווה שהתוצאות יתנו לך הכוונה מוצלחת לבנות לך חיים הלאה זה מה שקורה בפורום כמו שלנו , שדברים של האחד משפיעים על השני כולםבאותה הסירה ומנסים להפליג לעתיד טוב יותר לכן מעודדת את כולם לכתוב ולהגיב, כי בעצם הכתיבה משתחררת המצוקה ומאחלת לכולם להצליח לראות את האור בקצה המנהרה ולקום להתחיל לחיות טוב יותר

למעלה