ממעללי קורטני

../images/Emo5.gif

איכס. דברים כאלה רק גורמים לי לרחם על פרנסס... אני מניחה שהיא שונה בתור אמא , אבל עדיין ... לא רוצה לשפוט אותה או משהו אבל ככל שעובר הזמן כך האישה הזאת נראית לי יותר ויותר זוועתית . אבל הול לא רעים

Friends G i r l

New member
זונה טיפשה...

הלוואי שיכניסו אותה לכלא.... דרך אגב מתי היא כבר תמות ממנת יתר?! כל הזמן היא מסטולה יאללה שתמות כבר... טוב אבל אז פרנסיס תישאר בלי הורים.... בכל מצב פרנסיס מסכנה...

tomgavish

New member
לא אנחנו לא, אבל דרך אגב מה יקרה

לפרנסיס כשאמא שלה בכלא? היא תעבור לחלק מהמשפחה של קורט? אני יודע שיש חלק שנשאר שם בגלל שהם שמרו על הכתובת www.nirvana.com שפעם ביררתי למי היא שייכת, משפח' קוביין בסיאטל

FlamMAble

New member
הי הי להירגע עם המילים כאן!

היא סך הכל פוסטמה שלא יודעת איך להתנהג... יש גם כאלו.. ברור שהיא קצת (הרבה...) הגזימה הפעם...אבל אתם לא צריכים לדאוג- המשטרה כבר תדאג לזה.

המשטרה לא בהכרח תדאג לזה.....

המשטרה בכיס של קורטני. משטרת לונדון תחזיר אותה לאמריקה ושם לא יעשו לה כלום כרגיל. אם המשטרה היתה עושה משהו היו לקורטני לפחות שני מאסרי עולם מצטברים או כיסא חשמלי. וזה כולל שוחד,ניסיון התנקשות בחיי אדם,שימוש כבד בסמים,שימוש בסמים בזמן הריון,אלימות פיזית+מילולית נגד הרבה אנשים,הוצאת דיבה,רצח(?),שיבוש תהליכי חקירה,טיפול מפוקפק בילדה ועוד הרבה הרבה דברים. האישה מעורערת בנפשה לחלוטין....

the sofa city

New member
איזה חוצפנית!

נכון בכתובת האחרונה... מה היא חושבת את עצמה! אין לה שום בעלות על נירוונה היא ממש מפגרת! היא לא הייתה בכלל חלק מנרוונה אז שתסתום את הפה שלה!

made in china

New member
חחחחחחח

נקים את "הקרן להגנת פרנסס והצלתה מבלונדיניות צבועות שמנצלות את המוות של בעליהן המוכשרים כדי להרוויח עוד קצת כסף ולעשות בלאגן" או בראשי תיבות: הלפהבצמאמש"במכלעקכלב מי נרשם ראשון?

made in china

New member
גאששש, מה היא לובשת?!

או שאולי עדיף להגיד לא לובשת... טוב, עד כמה שאני משתדלת לא להיכנע לשנאה של רוב מעריצי נירוונה לקורטני ולהפוך לשונאת פנאטית, היא מפחידה....

ש ו ק ה

New member
המממ...

"היה לה ליפסטיק אדום בוהק מרוח על הפנים. נו, קורטני לאב זו קורטני לאב, ואני מניח שזה מה שנקרא רוקנרול" היא מוציאה שם רע לרוקנרול....

lifes sucks

New member
אהה אין שכל אין דאגות

קורטני פסיכית מפגרת צריך להשמיד אותה

Stillwater

New member
שמתם לב לדמיון האדיר בין...

פרנסיס לקורט? ואגב, אתם נשמעים נורא פתטים

למעלה