ממסר

אלקטרו

New member
ממסר

מישהו יודעאיפה משיגים מסר כזה שמחוברים אליו טרמינלים על הלוח (כמו בתמונה המצורפת)

רשר

Well-known member
מנהל
ממסר נשלף עם שקע

בלוח מתקינים את השקע (סוקט) וניתן להחליף ממסרים ללא התעסקות עם חיבור חוטים, ברגים,,,

אלקטרו

New member
אתה מדבר על מתח גבוה או נמוך?

לא מכיר את מה שהתכוונת. אם תוכל לפרט

רשר

Well-known member
מנהל
לחץ על המלה "שקע" בהודעה הקודמת

היא מסומנת בכחול, קבל תשובות לשאלות. הממסרים קיימים בכל המתחים הסטנדרטיים ויש גם מיוחדים, בזרם עד 16A

אצ3

New member
אני לא כל כך ממליץ

על סוקט וריליי. זכיתי במכרז לבניית 48 לוחות פיקוד קטנים עם הסוקטים והריליי הללו והם מותקנים בכל רחבי הארץ. וכל יום אני רץ להחליף את הסוקטים עם הריליי הללו. הם לא מציאה.

רשר

Well-known member
מנהל
ממש תירוץ טוב! ראיתי לוחות עם מאות

ממסרים, ואכן יש מדי פעם בעיות והן נפתרות ברמת פועל יצור שבא ושולף ממסר ומכניס אחר, החשמלאי למחרת נגש ובודק למה ומתקן אם צריך, לפני כן בממסרים פתוחים בעיות כאלה היו משביתות את היצור ומחיבות הזמנת חשמלאי דחופה עם כל המשמעות הכספית. ולגבי 48 הלוחות שהותקנו בהם ממסרים - האם הבעיה היא בממסר או בשקע/תקע? אם בממסר חפש ממסר חליפי בעל נתונים יותר טובים, אם בשקע - החלף אותו לאיכותי יותר, אםהזרם גבוה מדי הוסף ממסר מקביל לחלוקת העומס, תכנון לקוי של מוצר לא אומר שהרכיבים לא טובים

אצ3

New member
|המלרשר לפני שאתה קובע שהתכנון לקוי

אולי תשאל, תבדוק, תתעניין. לא מתאים לך לזרוק מילים ללא בדיקה. לתשומת ליבך

רשר

Well-known member
מנהל
אין צורך לבדוק מספיק שאני מאמין לך

אתה כתבת שב 48 לוחות יש בעיות עם ממסרים, בשבילי זה מספיק להסיק שהתכנון לא מתאי לצרכים. אולי לך יש תובנה אחרת על הענין, אבל לנו רק הודעת שממסרים נשלפים זה דבר לא טוב!

למעלה