ממני.

ממני.

שלום רב , לפני שאני כותב את המגילה שלי , אני רוצה לציין שאני גבר , ואפילו שאני יודע שהרבה גברים לא משתתפים בבעיה הכי כואבת שיש (לרובנו) אז גם לנו יש חלק מסויים , אפילו אם הוא לא פעיל. והנה הסיפור : לפני שנה וחצי , מצאנו לנכון אני ובת זוגתי לנסות להביא ילד לעולם , לאחר כמה חודשיים ללא הצלחה , התחלנו לקורא קצת חומר בנושא הפוריות , כל מיני תרופות סבתא , חום של האישה , ימי ביוץ , ממוצע של ימי הביוץ...ואין סוף לדברים. בבוקר אחד (הכי סגרירי בחיים שלי) אישתי אמרה לי "אנחנו צריכים ללכת לרופא , לטיפולי פוריות , יש לך או לי בעיה". לא משנה כמה חשבתי שאני מתקדם במחשבותי , כמה ליברלי , כמה מתחשב , לא היה לי קל בכלל לחשוב על זה. כמובן שאין ברירה , כמובן שרואים אותנו הגברים במסדרונות הבתי חולים כמו רוחות רפאים לא רוצים להראות ולא רוצים לראות ולא רוצים לדעת ולא רוצים לחיות , הרגשת ייאוש שקשה להסביר אותה מילאה לי את הבטן באותו יום בו ידענו שלה יש בעיה , וגם לי יש איזו בעיה . במשך שנה , חוויתי (חווינו) את הרגעים הכי קשים ביחסים בנינו , עמדנו במבחנים שלעולם לא חשבנו שנצתרך לעמוד בהם. בטח הרבה מכן מכירות , את ההחזרות , את הזריקות בישבן , את סוגי האמפולות , את הרופאים , את הפסד העבודה , את השאלות הלוחצות מכל הכיוונים , את האנשים החטטנים שלא מבינים שאנחנו רוצים אבל אנחנו לא יכולים !! את מבטי הרחמים של ההורים , את השקרים לחברים הכי טובים , פשוט לחיות ולא לרצות להיות חלק מאותם חיים. הסתובבתי שנה בין הטיפולים הכושלים , אכזבות על אכזבות , ראיתי זוגות מיואשיים כמונו , ראיתי שאין שום דבר חשוב אחר בחיים חוץ מאשר ההריון המיוחל. אני מנסה בכל כוחי להסביר לכן/ם את ההרגשה שכל אחת ואחד חיים היום , ואין מילים לתאר את המצב העגום הזה. כל כשלון , כאילו הוריד אותי לאיזו תהום כזו שהקצה שלה מתרחק , הפסימיות משתלטת על האופי , והאופי דופק את הזוגיות. אבל יום אחד חברים יקרים , יום אחד , אחד מיני רבים להרבה אנשים , חיכינו גם אנחנו לתשובה המיוחלת , חיכינו לשתובה שלרוב מגיעה כאן לפורום עם אייקון של עצב , אבל לא באותו יום , באותו יום בהודעה טלפונית , לפני 8 חודשים הודיעו לנו שאנחנו בהריון , לקח לי חודש להבין שיש מקום גם לתשובות חיוביות , לקח לי חודשיים להבין מה עברתי לפני , לקחו לי שלושה חודשים לראות כמה אנחנו מאושרים יחד , ואיזה חזקים היינו ועברנו יחד (ורק יחד) את התקופה הקשה. כל אחת שיושבת כאן מול המסך שלה וקוראת את הכתובים שלי , בטח פסימית כמו שאני הייתי , בטח כבר לא מאמינה שגם לך זה יכול לקרות , שגם את תהיי בהריון עם בטן ענקית , אבל זה קורה !! אני מבטיח , לרוב זה קורה , רק תהיו אמיצות , תבינו את הבעלים , ואתם הבעלים תבינו את הנשים !! זה פשוט קורה , ועוד חודש בלי עין הרע אני איהיה אבא ואישתי תיהיה אימא ואנחנו מאושרים , ואני לרגע לא שוכח אתכם , משום מה כל אלו שנשארו מאחור ועוד לא הצליחו , אני לא יכול לשכוח אף אחד , אתם לא יודעים כמה אני מאחל לכם את הטוב שיש לנו היום , ובאתי לכאן היום כדי להתעקש על כך שכן תצליחו , ואם לא עכשיו אז אחר כך , ואם גם אחר כך לא מצליח אז עוד פעם !! מאחל לכם המון הצלחה. שלכם. אוויר לנשימה.

eti22

New member
ההודעה שלך כל כך מרגשת../images/Emo140.gif

אני רוצה להגיד לך שהודעה שלך ממש העלתה לי דמעות בעינים
כמה יפה כתבת על תקופת הטיפולים ומה שהיא סוחבת איתה... מאחלת לכם המון אושר מהלידה המצופה, שהכל יעבור בשלום ושתיזכו לתינוק מקסים ובריא.
תודה ששיתפת, ממני שעדין נמצאת במירוץ המטורף הזה (לפני IVF רביעי )ומצפה ל HAPPY END כמו שלכם...
שוב תודה

מפלצת ההודעכות אכלה לי תהודעה

כל כך מרגש. הודעה לא שגרתית! היה מקסים לקרוא! תודה על התקוה ותהנו מהחודש האחרון לבד...

מחזיקה לכם אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

ללידה קלה ותינוק מהמם והכי כמו שרציתם.

סנונית 1

New member
כל הכבוד על העידוד ../images/Emo45.gif

אני יודעת שלגברים קשה לדבר על פוריות ואתה מתאר בדיוק מדהים את מה שאנחנו עוברים בצורה מנוסחת להפליא. ושוב אני מעלה את הרעיון של בעלי לערב צט של גברים בלבד לעודד, לחלוק ב"חוויות" להרגיע ולשתף. אתם/אתן מוזמנים ומוזמנות להביע את דעתכן/ם. הבעלים שלנו עוברים לא פחות מאיתנו שמדברות על זה בחופשיות ולהם קשה יותר אז בעלי העלה את הרעיון שאלו את הבעלים ואם תהייה הענות נקבע יום ושעה רק לבעלים.

נרי כ

New member
תודה רבה לך. זה מאוד מקסים מצדך.

ולא תצא מכאן בידיים ריקות: ברכות ללידה קלה ותינוק או תינוקת מקסימים ובריאים.

גיליה

New member
הודעה מרגשת ונעימה../images/Emo140.gif

ובכלל - נעים לשמוע לפעמים גם את הצד השני. מאחלת לכם לידה קלה והמון אושר. אולי תנדב לנו גם קצת פרטים... כמה טיפולים עברתם למשל? באיזה ביה"ח? האם הייתם מרוצים? אלו פיסות אינפורמציה חשובות עבורנו הגולשות כאן... רק אושר.

טאניוש

New member
בעלינו היקרים

המתרוצצים בין בית מקרחת,בדיקות שלנו,בדיקות שלהם,עבודה...מזריקים ומנגבים דמעות, מביאים קפה לחדר התאוששות,צופים בעוברינו המשותפים על מסך בהחזרות... מתקשרים אלף פעם ביום של בטא... כואבים ומתייאשים ועדיין מרגישים צורך לעודד ולתת כח-הרי הם גברים... כל כך ריגשת אותי! אתה תהיה אבא נהדר
. לידה קלה לכם! ורק אושר ואושר.

Blue velvet

New member
שיהיה לכם רק טוב../images/Emo141.gif

תודה ששיתפת אותנו. דברי העידוד חשובים מאוד. מאחלת לכם לידה קלה וילד/ה בריא/ה.

תשובה.

כל התשובות שלכן מראות כמה אתן חזקות. עכשיו אני עייף , אני מבטיח למצוא את הזמן ולכתבו לכם עוד. תמשיכו להיות מי שאתן , ולרגע על תפסיקו להיות חזקות. אני בטוח שמזמן לזמן נעלמות מכאן נשים , וזה סימן מעודד. לילה טוב. אוויר לנשימה.

ממש מרגש../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

מכתבך הגיע ממש בזמן הנכון,שכן בימים אלו אני כצת בדיכדוך. מהחלת לכם מכל
לידה קלה , והרבה שנים של אושר!

שירן55

New member
ריגשת עד דמעות../images/Emo66.gif../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

תודה לך על הסיפור המעודד הזה, אין ספק שאנו זקוקות לזה מידי פעם. מקווה שהלידה תהיה קלה ותחבקו גוזל או גוזלית ותעדכן אותנו בהמשך.

תודה רבה מכל הלב

1. על התקווה 2. על האוטימיות 3. על הרגישות 4. על ניסוח המדהים 5. על יצירת תחושת יחד 6. על ההבנה 7. על העובדה שאין חכם כבעל נסיון ולאור זאת הנסיון שלכם מוביל אותי להאמין שבאמת זה יקרה לכולנו. והכי חשוב על כך שהקדשת קצת מזמנך פשוט לבוא ולעודד אותנו שזו בפני עצמה מצווה אחת גדולה. אז שתהייה לכם לידה קלה ומאושרת וחיים נפלאים ומאושרים והכי חשוב המון המון המון בריאות. ובאמת תודה מכל הלב ריגשת אותי עד מאד.

בבוצי

New member
מאד ריגשת אותי

ונטעתה בי תקווה ,במיוחד בימים טרופים אילו שאני בעיצומו של תהליך לא פשוט כלל מבחינה פיזית ומבחינה נפשית.(IVF) תודה רבה ענקית

חגית6

New member
מאוד ריגשת אותי

וגם חיזקת ! המון תודה
ושתהיה לכם לידה קלה !

s h a a ron

New member
קראתי את הודעתך

וצמרמורת עברה בגופי מאוד מרגש ואתה אכן ככינויך - נותן אויר לנשימה אני בטוחה שזרעת פה בהמון בנות אופטימיות, אני מאחלת לכם שיהיה במזל-טוב ובזמן והמון המון אושר שרון

כל הכבוד לך.......

כל הכבוד לך על הזמן האיכפתיות וההשקעה , אני מאחלת לכולנו שבסופו של טיפול יוכלו גם הבעלולים שלנו להכנס לפורום ולכתוב כמה מילות סיכום (פרידה) לכל הבנות, רגע לפני הלידה של כל אחת ואחת מאיתנו........ בנות.........תכינו את הבעלולים שלכם כי אנחנו רוצות לצרוח בחדר לידה ושהבעלול יבוא הנה להשלמה ולסגירת המעגל. תודה לך על האוויר .....הכינוי שלך כל כך נכון. שיהיה לך במזל טוב בשעה טובה וב- ה צ ל ח ה

בולה101

New member
הגברים בוכים בלילה../images/Emo7.gif

לך אויר לנשימה ולכל הבעלולים שקצת קשה להם (במיוחד לבעלול שלי שאולי צופה בי כפסיבי ואני לא יודעת) כל הכבוד על העזרה, ההבנה והתמיכה בשעות הקשות כשאנו אוספות את השברים. ריגשת אותי מאד ובאמת הכנסת לי מעט אויר לנשימה. וללידה המיוחלת הלוואי והכל יעבור בשלום ותיזכו להיות הורים מאושרים שבעולם.

../images/Emo50.gif (...טפו טפו טפו../images/Emo70.gif)

מאחלת לכם מכל לבי המשך הריון תקין ולידה קלה ומוצלחת!!! הרשה לי רק להעיר כי לשמחתי הרבה, יותר ויותר גברים נמצאים ("באופן פעיל") בסירה הזאת יחד עם בנות זוגיהם...חותרים במרץ, כתף אל כתף בדרך אל המטרה הנכספת(!)...ילד! אין ספק שעדיין לרובם יש בעייה של פתיחות ללמוד את הנושא ולדוש בו כפי שאנו "בנות המין היפה" יודעות לעשות בטבעיות מעוררת הערצה לעיתים. אני גם מסכימה איתך שהתקופה היא בהחלט אבן בוחן לזוגיות...ואם זה לא "הורג" (ושמעתי גם על כאלה שהתקשו לשרוד את התקופה ביחד), זה בטח ובטח מחזק! גם אני אנצל את ה"במה" הזאת כדי להודות ל"עזר כנגדי" שעובר את הכל איתי בסמביוזה כמעט מוחלטת. אני תמיד מספרת שרק (ואולי דווקא) בזכות הטיפולים גיליתי את עוצמת מסירותו ואהבתו אליי. הכאב בעיניו בכל פעם שצריך להזריק (והתעקשותו לעשות זאת בעצמו!) ההבנה ונסיונות ההרגעה בכל מצב רוח קפריזי או בכי ללא סיבה... הליווי והתמיכה בי בכל החלטה שאני לוקחת (כן חוזרת לטיפולים, לא חוזרת וטיפולים) והתשוקה בעיניו שאיננה דועכת, למרות הבטן הנפוחה, הפצעים בפנים ושאר תופעות הלוואי המרגיזות. אז תודה יקירי לך ולשאר בני הזוג התומכים... קשה לי בכלל לדמיין מצב שבו היינו צריכות לעבור זאת בלעדיכם!

chompi1

New member
כל כך מרגש...

כתבת כל כך יפה על הרגשות והתחושות שכולנו עוברים. תודה רבה, והמון מזל טוב לך ולאישתך...

למעלה