ממני אליך הלילה

joyjoy

New member
ממני אליך הלילה

אני מחפשת איים של שלווה קוראת אל האור כמו לפיד שכבה אני מלקטת ביער פלדה פרחים לבנים שגדלים כמו חידה אני מחכה לרוחות של השגרה לתקוות שיביאו ציפיות הרגעה אני מחזקת רשתות הסוואה להראות לכולם - אני כן יכולה אני מאמינה שתבוא רגיעה שהשקט יצעק בין קירות של עוצמה אני מתחזקת משעה לשעה ולוחשת תפילה ישנה אני מחפשת איים של שלווה יוצאת אל האור מתוך להבה אני מלקטת ביער פלדה פרחים לבנים, פרחים של תקווה.. שפיות זמנית / פרחים לבנים

joyjoy

New member
וזה...

האתמול מביט בך בגבך ואת מצדך לא שוכחת תמיד את משוחחת עם מה שהיה ארוכים שורשי הפחד את פוסעת בעולם לאט ובקוצים רבים את נדקרת האם זהו ורד או קוץ בבשרך שממנו את יוצרת שמרי נפשך מן התהום ומן הגובה האיום מייאושך שמרי נפשך את שומעת נשמה ואימה רקמה עדינה הילדה הקטנה שלא נרדמה האישה את ראשה משעינה ציפור זרה עבר בחלומה על שקיפות עורך מאי היום כמו נגיעה מיוחלת עכשיו את מסוגלת לראות את עצמך מקבלת אות של חסד שמרי נפשך מן התהום ומן הגובה האיום מייאושך שמרי נפשך את שומעת נשמה ואימה רקמה עדינה הילדה הקטנה שלא נרדמה האישה את ראשה משעינה ציפור זרה עבר בחלומה ציפור זרה /ריטה

joyjoy

New member
*

האיש שאולי אהב אותי ואולי מפחד לטבוע נצמד אל הסכר היחידי ומחזיק בו בכל הכוח אתה מבין הוא צלל שם מוגן ושקט לא שמע מה רוצים ממנו אבל אני תפסתי לו חזק בז´קט וכמעט שטבענו שנינו עכשיו הוא יושב על גבעת החצץ מתחמם בשמש שלו מכוון אלי ראי מפוצץ למה הפרעתי לו ואנחנו אחים אנחנו הולכים ופוגשים אנשים בלי בית הוא מחבק בכל כך מעט רוך תסתפקי ביש בינתיים איש עם צ´לו תן להישען עליך נגן שאתעטף בשעות כאלה שאין לאן ללכת אנחנו רואים חדשות הערב פוליטיקה אין עבודה מי הבטיח שיש אפשרות אחרת צוחק ותגידי תודה האיש שאולי אהב אותי ואולי מפחד לטבוע נצמד אל הסכר היחידי ומחזיק בו בכל הכוח איש עם צ´לו תן להישען עליך נגן שאתעטף בשעות כאלה שאין לי לאן ללכת איש עם צ´לו/ ריטה

joyjoy

New member
*

בוא נפזר את מסך הערפל בו נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בין הנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בנשמה בוא/ריטה (או עברי מי שאת מעדיפה
)

joyjoy

New member
*

כשאתה חיוור מצער מתחפר בשתיקתך תן לי לדבר אליך וללכת בין צלליך להיות איתך... לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר איתך... יש בי כוח, יש בי כוח אל תחוס עלי אל תפריע לקוצים שלך לשרוט את רגלי... כשאתה עייף עד מוות לא נרדם בחשיכה בשעה שסיוטיך מרדפים חלומותיך אשאר איתך... על ידך אני נודדת בין שנתך לקיצתך המילים שלי שבירות הן וכפות ידי קטנות הן אך הן לצידך... כשאראה, או כשתאמר לי, חרש חרישי כי מתיך מתקבצים גם אני ארכין את ראשי לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר איתך... אדבר איתך /רחל שפירא

joyjoy

New member
וזה לך ולו ../images/Emo23.gif

לילד וילדה ששומרים זה על זו כי אתם מיוחדים לי מקדישה לכם... משו שפעם כתבתי לחברים יקרים לי שלמרות מרחק שהפריד החזיקו אותי במהלך תקופה קשה מאד :) גב אל גב / 16/11/01 אנחנו קמים כל בוקר במקום אחר... לשגרה אחרת... לכל אחד מטלות אחרות לפניו.. לכל אחד אנשים אחרים בעולמו.. לכל אחד אתגרים אחרים שמציבים החיים.. לכל אחד עליות וירידות משלו... שהוא חייב לעבור .. לאט לאט .. אין קיצורי דרך כל מה שצריך לקרות יקרה.. מסלולים מקבילים שלא צריכים להיפגש ממש.. אבל בכל זאת אנחנו יושבים גב אל גב יוצאים לדרך בכיוונים מנוגדים.. וזה אומר שאתה יכול לעצום עיניים ולהישען..אני אהיה שם לתמוך בך בדיוק כמו שאתה שם איכשהו שומע ויודע בדיוק מתי מספיק שקט כדי להשמיע קול ..... גם אם אנחנו חיים בעולמות אחרים הידיעה הזאת שיש לנו אחד את השני בשבילי לפחות היא גלגל הצלה...

Memento2

New member
נדחפת לשרשור בשקט

ומוסיפה עוד שיר ואם אתכסה בפנים-צרויה להב ואם אתכסה בפנים תחת הר העננים תזכיר לי שלא אשכח ואם יום אחד ידעך גם הכוח להחזיק שלא אשכח איך אנשי החושך עם פנס ואור כוכב מחפשים יהלומים במנהרות אפלות את מראות השמש והמלח הנשטף ותפילות הנשארים ערים בלילות ואם אתכסה בפנים תחת הר העננים תזכיר לי שלא אשכח ואם יום אחד ידעך גם הכוח להחזיק שלא אשכח את כנפי הרוח המכה בסורגים איך נפקח חיוך של ילד ומגע של אהבה

SnoopyS*GirL

New member
תקפוץ, בבקשה תקפוץ! ../images/Emo9.gif

כל כך יפה.. מותר לי לחשוב שהקדשת לי וזהו
לקחתי, עכשיו זה שלי.

Efrat*

New member
ג´ויה ../images/Emo99.gif

"מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים.." " מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים.." אוהבת´ותך
[למרות שזה לא לי, הביצוע של רמי וריטה הכי הכי הכי בעולם!]

וזה

לך... חזקה מהרוח / גלי עטרי היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה לצמוח מכלום שהיה לה זה סוד הכוח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה ופתאום יום אחד הוא הגיע כמו אל שעלה מן הים את כל כוחותיה נתנה לו ליבה התעורר מאי שם אבל אהובה כמו המים נגע בחופים וחזר עכשיו אהבה היא יודעת כאב שאינו נגמר מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה

למעלה