מממ...

Zed off

New member
מממ...

אחרי שכבר רכשתי(ודיי אהבתי) את Slaughter Of The Soul של At the gates איזה אלבום שלהם עכשיו כדאי לי? אולי את Terminal Spirit Disease? תודה מראש... Zed - בחיפושו אחרי האלבום הדת´ מלודי המושלם(יש הצעות?)

Nomaed Dominus

New member
melodic death metal

יש כל-כך הרבה להקות בתחום. הנה כמה: Sacrilege Dark Tranquility Amon Amarth In Flames The Haunted Night In Gales Gates Of Ishtar Ebony Tears Eternal Tears Of Sorrow Edge Of Sanity At The Gates יש עוד המון, אלו הגדולות, שהייתי ממליץ לשמוע. תוסיף לזה את DISSECTION, שהם דאת´-בלאק...

Zed off

New member
העניין הוא...

שאני מכיר כבר את כל(לפחות את רובם) הלהקות שרשמת...אני מחפש דברים חדשים...בכל מקרה תודה...

Wyld stallyn

New member
CYNIC - FUCOS

תבדוק את הדיסק הזה אני בטוח שתאהב בכל מקרה זה הדיסק היחיד שלהם, הם התפרקו כבר בדוק את השירים veil of maya, how could i חוצמזה תבדוק את the crown - deathrace king דת´\ט´ראש משהו, דיסק גדול האחרון שלהם הישנים פחות מלודים אבל לא פחות טובים תבדוק את השירים i won´t follow, back from the grave, blitzkrieg witchcraft

Zed off

New member
את cynic אני מכיר....

כבר דיי ממזמן...את הלהקה השנייה אני כמעט בטוח ששמעתי דברים שלהם,בכל מקרה אני אבדוק עוד פעם... תודה...

Metal_F

New member
לגבי At The Gates...

The Red In The Sky Is Ours. אלבום מומלץ בחום. ולגבי דת´... ניסית כבר את מורביד איינג´ל? מה הכיוון שלך? אתה מחפש משהו ספציפי? או סתם, אחר דבר טוב ומרענן? חבצלת, שטוענת שאין כמו אופת´.

Zed off

New member
מורביד איינג´ל...

אני מכיר כבר כמעט את כל החומר של מורביד, זה לא ממש דת´ מלודי אגב... לפי מה שהבנתי The Red In The Sky Is Ours הוא אלבום כבד, ובלי הרבה מלודיות...נבדוק...תודה...

ed555

New member
תבדוק גם את..

soilwork darkane gardenian Impaled Nazarene לא עולה לי עוד לראש עכשיו.. אגב בלי קשר.. בדקת את gordian knot?

Zed off

New member
כן אני מכיר את gordian knot

נחמד...אבל אני כבר לא ממש שומע מוזיקה כזאת כיום...

לטעמי

The Red In The Sky Is Ours הוא אלבום מזוויע. אבל Terminal Spirit Disease בהחלט שווה את הזמן והכסף שלך. אלבום הדת´ המלודי המושלם? The Gallery של דארק טראנקויליטי כמובן. אני אישית חושב שאין לך יותר מדי מה להתעמק בז´אנר, כי חוץ ממקבץ להקות מובילות הוא לא מתברך ביתר מקוריות.

למעלה