מממ....

Angi N Me

New member
מממ....

היי אני חדש כאן....אז שלחו הודעות שלום..חלופשי...ממ..אני בן 16 וחצי מקריית גת.. אם מישהו רוצה לדעת עוד פרטים עליי אז תשאלו חופשי.. ו...אם בא לכם..אז אני לא אתנגד להסבר קטן איך הכל עובד פה...כי...אני די חדש בפורום..

¥EleVatioN¥

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אני אורלע, בת 16 וחצי מאשדוד. הממ ואיך הכל הולך פה? אם יש לך משו לומר על הדברים הנאמרים פה אתה יכול להגיב ע"י לחיצה על הפתור "הוספת תגובה" בתחתית ההודעה אליה אתה רוצה להגיב. ואם יש לך מה לומר אתה יכול לעשות את זה ע"י נ"ש (ניצול שרשור, ונצל"ש זהגם ניצול שירשור, סביר להניח שתראה את זה פה הרבה
) ולהגיב להודעות ראשיות לא מוגבות או לא נחוצות
ע"י תגובה אליהן. יו הבאתי אותה בהרצאה
חחחחחחח

Ma E

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif נעים מאוד אני מאי..

Im The Sun

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif נעים מאוד אני ראם../images/Emo42.gif

חה חה חה כמו מאי

limors2

Well-known member
נשלוש: הפער גודל..

בימים האחרונים, כל פעם שאני פה אנג'לינה מובילה והפער רק גודל... אז תמשיכו להצביע!!

limors2

Well-known member
אופס נצלוש....

אוווףףף אני לא מוצאת תספר של אנג'לינה בשום חנות אונליין בארץ ובחנויות לא בארץ, הם לא מקבלים ישראכארט....

limors2

Well-known member
הספר.. notes from my travels..

שהיא כתבה על הביקורים ב.. נראה לי שזה היה מחנות פליטים או משהו.. מהמסעות שלה כשגריריה של האוווםםםם...

igonnakillu

New member
מה עכשיו היא גם סופרת???..

ולמה הוא משעמם??........מה היא כבר כותבת בו לא הבנתי? : "אתמול ראיתי ילד." "הלכתי לשירותים וראיתי משפחה שלמה ישנה על הרצפה" ?? כאילו מה היא כבר יכולה לרשום על מסעות??

לא...../images/Emo26.gif

אולי..... "המסע הזה הצליח לפתוח לי את הראש לכל כך הרבה דברים שלא ידעתי שקיימים אפילו.. דברים שאתה רואה בחדשות, קורא בעיתונים, פתאום נמצאים במרחק נגיעה ממך ורק אז אתה באמת מתחיל לקלוט.. את העומק של העניין.. הפער הזה בין החיים שניתנו לי, שהתרגלתי לחיות, לבין כל הילדים האלה שיצא לי לפגוש, אנשים שהיו נותנים את יד ימינם רק כדי לתאום אלפית הקמצוץ ממה שאני חווה ביומיום ורואה כמובן מאליו" יותר טוב? חחחחחח איך נסחפתי

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחח נומי../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

את יכולה לכתוב ת'ספר בלי להיות שם בכלל

חחחחחח

אמא שלי בדיוק אמרה לי איזה משו היום.. שאני אלופה בחירטוטים
כשכתבתי איזה כרטיס

¥EleVatioN¥

New member
נו בטח!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

יומן מסע כזה בואנה איזה אשת אשכולות יש לה וידיאו ודי וי די והיא משחקת עכשיו היא גם סופרת שמוציאה ספר מחר היא תוציא דיסק

למעלה