מממ..

Stillwater

New member
מממ..

שלום אנשים! אני הייתי בפורום הזה פעם ומסיבה לא ידועה פתאום הפסקתי להיכנס טוב, אבל עכשיו חזרתי ואני מקווה שתקבלו אותי בחזרה בזרועות פתוחות, תופים, גיטרות וחמת חלילים, מצילתים, עוגב ותיבה סינית! שלכם, ענת

RogerW

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo19.gif

אחלה ניק!

אחלה סרט! פשוט סרט מושלם לפורום הזה... על אגדות רוק. יש כזו להקה סטילווטר באמת או שזה סתם המצאה?

godsdice

New member
המצאה

של קאמרון קראו. אבל, הסיפור הוא (פחות או יותר) אמיתי. ביוגרפיה של קראו. ב dvd - "Almost Famous Untitled - The Bootleg Cut (Director´s Edition)" אתה מקבל ep של 5 שירים של Stillwater. np- led zeppelin - Babe´ I´m Gonna Leave You

אמרו לי דווקא שיש כזו להקה

ושהיא לא טובה במיוחד. למי שראה את הדי וי די, יש חלק של סצינה מחוקה, שהוא משכנע את אמא שלו שהיא תרשה לו ליסוע לסיבוב הופעות עם סטיווטר, אז הוא משמיע לה את stairway to heaven, בחלק הזה לא שומעים את סטיירווי אבל רואים שהם כן שומעים, כל התגובות שלהם, הנגינה על ה "תופי אוויר" ו"גיטרת אוויר", מגניב.. בדקתי את זה, וזה מתאים בצורה מושלמת. טוב לדעת שאני לא היחיד שמתופף באוויר בסולו של הגיטרה...

godsdice

New member
אחלה dvd

יש לי אותו. וראיתי את הקטע שאתה מדבר עליו, אבל עוד לא ניסיתי
np - iron maiden - only the good die young

יש שם הוראות

שים את העותק של לד זפלין 4, ותתחיל את שיר מס´ 3 עוד 5..4...3..2..1... now!

godsdice

New member
LOL../images/Emo6.gif

תודה! לא הייתי יכול לעשות את זה בלעדיך. np - The Grateful Dead -the Other One

Stillwater

New member
תודה, תודה ובקשר לכמעט מפורסמים...

יש לי את הסרט בווידאו קניתי אותו ישר אך שהוא יצא לווידאו ואז עוד לא היה לי דוד. לא, לא נראה לי שיש להקה בשם סטילווטר נראה לי שזה דימיוני לחלוטין וזה מבוסס על סיפור אמיתי של הבמאי עם לד זפלין. ונכון שקייט הדסון פשוט מושלמת?

יש המון קטעים בסרט........

יש את הקטע שהבלונדה אוספת אותו מהבית בהתחלה ואז הוא עולה לאוטו ובכאילו השתקפות רואים את הסמל של הצד האפל.... עד שלא אמרו לי שזה שם לא שמתי לב...

אני שמתי לב!!!!

ואני גאה בעצמי על כך... ראיתי את זה פעם ראשונה שזה יצא, שאז לא הכרתי כלום, אהבתי חרא מוזיקה. ואז ראיתי את זה שוב לפני חודשיים, ושמתי לב שזה מ 73... אז חיפשתי. ומצאתי.. yey me

mpljp

New member
pl

אז הבחורה בתמונה היא מיס פני ליין שעליה מבוססת הדמות בסרט וקמרון היה מאוהב בה (קייט ממש דומה לה)

למעלה