מממ...

EastGirl83

New member
מממ... ../images/Emo4.gif

קרה לכם פעם.... משהו... שלא נותן לכם מנוחה... ומטריד אותכם כל הזמן.... וגורם לכם להתנהג קצת אחרת... כאילו אין לכם חשק לשום דבר... ולמעשה, זה לא אתם אלא כתוצאה מכל הספור הזה... יודעים על מה אני מדברת? אם כן...מה עושים במצב כזה?

Dolphinea

New member
מכירה את ההרגשה הזו...

אני מציעה לך פשוט להיות עסוקה ... ללכת לחברים, ללכת לסרט, למצוא תחביב כלשהו שיעסיק אותך... למלא שאלונים נחמדים בפורומינו, פשוט להיות עסוקה ולהשתדל לא לשקוע במחשבות מטרידות... בהצלחה

העכביש2

New member
משנים גישה...

חושבים על דברים שאוהבים לעשות ועושים אותם... נרגעים....עושים מדיטציה...זה עוזר המון גם אם זאת הפעם הראשונה... משקיעים מחשבה בדברים טובים... עוזרים לאנשים אחרים-- אינטרקציה סביבתית יכולה לעזור הרבה במצבים של דאון עמוק... וכמובן: לא מתייאשים ונהנים מהדברים הקטנים שיש לחיים להציע ממש כמו פורום רווקים רווקות....או נס קפה בערב חורפי

EastGirl83

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

אך הבעיה שהעניין שמטריד לא סגור.. אז כמו במעגליות, הגלגל עולה ויורד לו.. ולמעשה הגלגל לא ממשיך קדימה אלא תקוע במקום ועולה ויורד.... והחורף הזה ממש לא עוזר! במיוחד בצפון!!!! אבל.... אין כמו על נס קפה טעים, או שוקו חם או אפילו מרק... יהיה בסדר...

מותר לי

New member
כן ../images/Emo4.gif

בימים כאלו אני מנתקת את הטלפון והולכת לישון... שום דבר לא יעזור לי להפיג את ההרגשה, אז הולכת לישון, ומתישהו היא תחלוף לה...

EastGirl83

New member
גם את זה אני עושה...

ואז לכי תסבירי לאנשים למה אי אפשר להשיג אותך בטלפון ובפלאפון.....

מותר לי

New member
לא מסבירה!

לא בא לי לענות לטלפון! למה, חתמתי חוזה עם מישהו שברגע שנותנים לי טלפון אני צריכה להיות זמינה?

ygeva

New member
אמנם שנה א'...

אבל אם תחליטי שאת רוצה להתפלפל בסוגיה ולנסות למצוא לה מוצא, את מוזמנת לתפוס אותי היום ב-715 לפני תחילת השיעור האחרון. אולי נמצא מה מעיק עלייך ואת מי צריך להרוג.

EastGirl83

New member
../images/Emo13.gif

אין לי בעיה... אבל בכל זאת יש בעיה אחת... כבר משעה 10 אני לא באונ'. המזג האוויר הזה דורש (!!!) לא להיות בלימודים....

ygeva

New member
יש גם את מחר...

אני בדיוק אהיה אחרי 4 שעות פסיכולוגיה. כולי אוזן...

EastGirl83

New member
שוב אני כבר לא באונ'

סתם יום מיותר.. קמתי לשמונה וחצי לחינם... בוטלו שני השעורים וזהו... אף אחד לא בא! בקיצר כל השבוע הזה מיותר!

למעלה