מממ...

ליזיגי

New member
מממ... ../images/Emo4.gif

נכנס בי חשק חזק לעלות על פוינט!! אני לומדת קלאסי מכיתה ז', ואני עכשיו בכיתה ט'... ואני כל כך רוצה לעלות על פוינט... איך אני יכולה לדעת אם אני יכולה לעלות?.. ממ הכי טוב לשאול את המורה, לא? יש שיעור אחד- זה שעה בשבוע... וזה שיעור מיוחד רק לפוינט, בלי קשר לקלאסי... אם אני אלך והמורה תראה שאני יכולה לעלות על פוינט, אז אני ממש רוצה להתחיל.. אבל נעלי פוינט <גאד זה הנעליים הכי מושלמות בעולם
הן כל כך יפות..> עולות בסביבות ה-400 ש"ח, נכון? חחח וכבר לא נעים לי לקחת כסף מההורים שלי כל הזמן.. וגם השיעורי פוינט יעלו כסף.. אולי אני אתחלק איתם.. נראה כבר.. קיצר רציתי לשאול אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג נעלי פוינט טובות, שלא יתפרקו כמו שמישהי הזכירה פה.. ופחות מ-400 ש"ח.. אם יש כאלו בכלל.. =/ אווווווווווף כמה שאני רוצה לעלות על פוינט!

קודם כל הולכים לדבר../images/Emo60.gif

עם המורה שתגיד לך אם את מתאימה להתחיל לעלות או לא מתאימה
. המחיר של נעליים מאוד תלוי באיזה סוג את הולכת לקנות, אם את הולכת לקנות את האלה הפשוטות יותר הן עולות בסביבות ה- 200 שקל (קצת יותר
), אם את רוצה לקנות את האלה שבאות עם הקשת הן עולות בסביבות ה- 500 שקל, זה מאוד תלוי מה מתאים לך ולרגל שלך ואם יש לך בעיות רפואיות או לא
.
.

ליזיגי

New member
וואי תודה רבה../images/Emo6.gif

כולם אומרים לי שאני מתאימה, כי הפוינט שלי ממש טוב.. אבל הם לא רקדני בלט מקצועיים, ומן הסתם הם אומרים את זה סתם כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי
אין עליהם!! אני אלך לשיעור ניסיון, לראות אם אני בכלל מתאימה לפני שאני מפנטזת שוב על הנעליים המושלמות האלה.. מישהו יכול לשים שוב פעם תמונה? אני מאוהבת

ליזיגי

New member
וואו מהממות

חחחח דוגרי התאהבתי... פשוט נעלי פוינט זה הדבר הכי יפה בעולם
כמה זמן את עולה על פוינט? זה כואב? כיף? חחח וכמה הן עלו? חחח סליחה על התחקיר..

פוינט זה אחלה!

זה קצת כואב, זה תלוי בכל אחת וסף הכאב שלה, אבל בכללי זה כיף! לי הם עלו 290, אם אני לא טועה וגם הכריות עלו די הרבה! תשאלי את המורה שלך! אם הגעת לרמה של הקבוצה שלך ואת משקיעה אז אני לא רואה סיבה שלא תצטרפי!

../images/Emo6.gifאממממ

תשאלי את המורה שלך וכדי לך אבל תלוי מה היא תגיד ואם כן לא יודעת אם כדי לך כבר 400 שקל יש עוד סוגים ונעלי פויינט יותר זולות ויפות

כן זה באתמ דבר מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אני עולה כמעט שנה, קצת פחות
. זה לא כואב לי בכלל
. וזה מאוד כיף, אני מאוד מחכה לזה
. והן עלו 437 שקל כולל כריות (מהסוג הפשוט, לא אלה שבתמונה) וכולל סרטים
.

F U N K Y GLOW

New member
וברוח תמונות הנעליים ../images/Emo60.gif

בעקרון אני לא לומדת בלט אבל אני לומדת גאז אז הנה הדנסניקרס שלי עם הנעלי בלט (בד!) שלי :

TheNimpa

New member
איי!

תני כבוד! גם לנעלי בלט בד יש רגשות.. והם עולים בדאנס שופ בסביבות ה-80-120 ש"ח.. חח חפיף. הנעלי ג'אז יפות :) גם אני צריכה לקנות.. כמה עלו לך?

מעין 123

New member
אמ....

פעם המורה שלי אמרה לנו שעדיף לקחת נעלי פוינט משומשות של מישהי... כי הן יותר רכות (סיפרה לנו סיפור ממש יפה יחד עם זה חח) אז חפשי מישהי עם נעלי פוינט ישנות!!

ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

נעלי פוינט חייבות להיות מתאימות בול לרגל שלך, כשלוקחים ממישהי שרקדה כבר כמה שנים עם נעלי פוינט,הנעל קיבלה את הצורה של הרגל שלה וזה לא טוב
.

bubi7

New member
אממממ...

מסכימה עם אלו שאמרו מעלי שלא לוקחים נעלי פוינט מאחרת..כל אחת והמבנה שלה.. וגם בקשר לנעלי פוינט עם הקשת, זה ממש גרוע..במיוחד אם את אומרת שיש לך פוינט טוב, כדאי שתקחי נעליים עם כוכביות כדי שלא ישברו לך מהר מדי, חוצמזה העבודה עם נעליים קשות ממש מחזקת ואחרי כמה שיעורים הן כבר יתרככו ויהיו נוחות לעבודה... בהצלחה:)

למה הנעלי פוינט עם הקשת../images/Emo60.gif

הן גרועות, לדעתך
, יש רקדניות שזה בדיוק מה שהן צריכות, זה חוסך להן המון דברים
. מה זה נעליים עם כוכביות
.

bubi7

New member
אממממ..

בעקרון כל אחת ומה שנוח לה..אני חושבת שהרגל צריכה ליצור את הקשת של הנעל ולא שהנעל תהיה מותאמת לרגל. בעצם אין כזה דבר.. כל אחת צריכה במשך הזמן לרכך את הנעל לפי מבנה הרגל שלה.בכל מקרה אני לא אהבתי את הרעיון של הנעל עם הקשת מה גם שהיא לא הייתה לי הכי נוחה. אממ יש רמות של הקושי של הגבס בתוך הנעליים. יש כאלה רכות יותר..וכאלה קשות יותר בנות עם פוינט חזק צריכות נעליים קשות יותר כדי שהן לא תישבר אחרי חודש של עבודה.. הכוכביות מייצגות את רמת הקשיות.. זה הכל:)

למעלה