מממ hello

shira245

New member
בסדר ורדינון זה לא אומר שצריך ללעוג

לו.הוא השיג את עדן אחרי הכל.כנראה שמשתלם להיות בעל פאק בגב.

shira245

New member
אהמ

את לא אמורה להחליט.היום חיילות לא מציג את כל התפקידים שיש בצה"ל ובכל מקרה,אל תשפטי שום תפקיד לטוב או לרע על בסיס היום חילות. כל חיל טוען שבו תוכלי להגשים את עצמך והתפקיד יאתגר אותך וכו' וכו'(חיל לוגיסטיקה כי רק אצלנו האתגר קיים!כי רק אצלנו תוכל לממש את מלוא הפטונציאל הטמון בך!חיל לוגיסטיקה-אחרי לאפסנאים!). ברגע שתקבלי מנילה תדעי בדיוק איזה תפקידים מוצעים לך ויהיה לך יותר קל להחליט..את לא יודעת אם תמצאי תפקיד שתפור עלייך בדיוק והכל אבל זה צבא לא קייטנה.אומרים תודה על מה שיש
בהצלחה

keren007

New member
יום חיילות זה סתם חרא

היום הזה שם דגש גדול על התפקידים של הבנים בצבא ומקפח את כל האפשרויות שיש לבנות. אז באמת חכי עד המנילה..

Dawson girl

New member
../images/Emo45.gif

ביום חילות יש דגש על תפקידים קרביים וכאלה.. בכלל לא מראים את התפקידים העורפיים (ויש מלא מלא כאלה). בכלל, את רק בתחילת יב'.. יש לך ים זמן להלחץ מהצבא, זה פסדר.

shira245

New member
מה פתאום!

חיל הקשר מחכה לך!שם תמצאי תפקידים מאתגדים בסביבה מגוונת. ואז זה לא מוצא חן בעיניך אז חיל תקשוב מחכה לך! שם באמת תוכלי לממש את הפוטנציאל ואצלנות באמה שהתפקידים מגוונים ומעניינים. אז זהו שלא!!! זה מזכיר לי שהיינו בביתן של הצנחנים והצנחן התחיל לדבר אז מישהי שאלה אותו "אבל צנחנים זה במילא רק לבנים אז הבנות יכולות לצאת בינתיים לא?" אז הוא ענה לה "למה?אתן יכולות להיות מקפלות מצנחים ואם תרצו אני אסביר על זה בסוף ההרצאה".אה נכון,כי חלום חיי הוא לקפל מצנחים!

SuGaRBabe1

New member
חחחח הצנחנים האלה...

אצלנו מהתחלה הם הכניסו רק את הבנים לביתן, ואנחנו נשארנו בחוץ בשמש עם המקפלת מצנחים וישבנו על הרצפה לשמוע את ההרצאה שלה... והיא עוד מספרת לנו "אנחנו משרתות בתל נוף, כל יום מ-8 עד 1, ב-2 אני כבר בבית... והכי כיף זה לבוא לכל הצנחנים ולהגיד להם שאתמול חבר שלי נפרד ממני ואני לא רואה בעיניים ולהפחיד אותם שהם יכולים למות אם אני לא אקפל את המצנח כמו שצריך בגלל זה..."

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חברה שלי שמתנדבת ורק בתחילת התהליך כתבה תפקידים בבקשת התנדבות.. אז אחד מהם זה מקפלת מצנחים XD יש לציין שהיא לא חכמה במיוחד XD

keren007

New member
חחחחחחח

גם לנו זה קרה! הסביר לנו איזה אחד על המסעות שהם עוברים והכל ואיזה מישהי שאלה על תפקידים לבנות, ואז הוא אמר מקפלת מצנחים והיה לו מן חיוך כזה שהוא ניסה הסתיר... אוחח הוא כ"כ עיצבן אותי בכל הביתנים ששאלנו על זה זכינו לאותה תשובה: "את יכולה להיות מדריכה" והקטע המצחיק הוא שהם כ"כ רציניים כשהם מדברים על התפקידים האלו :-\

mirushi16

New member
נכון.../images/Emo108.gif

זה היה דיי מעפן... עשו לנו שיחה בבית הלהקות[?],וזה הדבר היחיד שבו נתנו לבנות את מלא "תשומת הלב".. בכל שאר הביתנים הם יותר פנו לבנים..ובכלל המדריך של הצנחנים היה שובניסט משהו

10GaZ

New member
במה את מתעניינת?

רוצה להיות קרבי או עורפית? רוצה לעבוד מול מחשב או מול דפים (לא מזכירה, אלא ניתוח ומחקר) רוצה לעבוד בתפקיד של מחקר ופיתוח או תפקיד מבצעי (אקשן תמידי) לפני שתחשבי איזה תפקיד מתאים לך, תחשבי לאיזה תפקיד היית מתאימה וכדאי שתעשי את זה בזריזות כי עכשיו מתחילים המיונים ה"כבדים". בהצלחה!

whynot5

New member
או, זה גם התאריך גיוס שלי :]

את. אני אוהבת ת'קומונה שלך!

The Peanut

New member
כנ"ל ../images/Emo45.gif

אבל בסופו של דבר את תיפלי על משהו מגניב.

למעלה