מממ hello

mirushi16

New member
מממ hello../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

היום לקחנו אותנו ליום חיילות.. ות'אמת? חזרתי יותר מבולבלת ממה שהייתי קודם
שום חיל שהראו לנו,לא נראה לי מתאים עבורי :| או שהפרופיל שלי לא מתאים או שהיח"ל שלי במתמטיקה מונעים ממני את מסלול העתודה {בכל חיל :|} ואני יודעת שיש לי זמן לגיוס {התאריך היבש שיש לי הוא 12.12.06...ואפילו לא קיבלתי זימונים לראיונות} אבל איך,איך לעזאזל,אני אמורה להחליט מה אני רוצה לעשות בצבא כשהכל נראה פשוט לא מתאים? **מצטערת שנחתתי משום מקום
אבל הנושא הזה מתסכל אותי כבר מעכשיו
**

miracle16

New member
אוואה את חייבת להרגע..

יש לך עוד מלא זמן.. אל תלכי לפי חיילות.. זה ממש לא ככה קודם כל חכי שתקבלי את המנילה ותראי מה האופציות שלך.. שם תקבלי הסברים בדיוק על מה שמתאים לנתונים שלך.. ועוד משהו את כל הזמן אומרת שאין משהו שמתאים לך.. אבל בצבא זה לא לפי בקשתך ואת תביני את זה מהר מאוד.. לגבי ראיונות.. הראיונות היחידים שיש עכשיו הם למודיעין.. אם את רוצה להתמיין למשהו במודיעין שלחי להם פקס.. כי הם כבר היו אמורים לאתר אותך

ShukyD

New member
חחחחחחחחחח אהבתי

את אומרת למישהי שהיא חייבת להרגע זה משהו שלא רואים כל יום

mirushi16

New member
אמממ../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

הצו הראשון שלי לא היה מזמן {27.6} את הזימונים אני אמורה לקבל בקרוב? ואני כ"כ מקווה שהם לא יקבעו לי אופציות במנילה לפי המגמה שלי בבית הספר
ותודה שענית

אמ

יש לך המון זמן
אין לך מה להילחץ, תחכי למנילה שתקבלי. את לא ממש יכולה לדעת אחרי יום חיילות מה מתאים לך ומה לא. תאמיני לי שאני יותר גדולה ממך ועדין לא יודעת כלום
.

Drorrrrrr

New member
מירייייייייייייייייייייייי ../images/Emo99.gif

אמרתי לכם שמירי בוהדנה בסוף תבוא לכאן!!!!!1 אמרתי או לא?????

ShukyD

New member
תגידי עדן

למה את בוגדת בגולן עם הגיבן הזה? זה ממש לא יפה גולן הוא איש סקסי עם זיפים וזה מדהים בעיניי יש לך גבר כזה מקסים למה לבגוד בו?! למה?!?! אלוהים!!!!!!! למההההההההה?!?!?!?

mirushi16

New member
מה עדן? o_O../images/Emo108.gif

וסמי הורי לא סקסי...
ואני רחוקה אלפי שנות אור ממירי בוהדנה :| איזה אנשים הזויים בחיי

mirushi16

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

שטנית+עיינים כחולות+אשכנזייה 3938539%+לא כוסית VS שיער חום+עיינים חומות+עדות המזרח+כוסית על לא.. אני לא בוהדנה(וממש לא מתיימרת להיות..)

למעלה