מממ ^_^

Seto¥Girl®

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד ויותר...

פשוט לא היה לי כוח להגיב כבר OO; אני שמחה שיש אנשים שתומכים בדעותיי ^_^ *חיבוקי* וואו, רק עכשיו שמתי לב שהדברים האלה של שינג'י אלה לא כנפיים ^^;

star_female

New member
אוקיי, עד כאן >.< ../images/Emo58.gif

קאורו אהב את שינג'י. הוא אמר לו את זה. ואחרי ששינג'י הרג אותו, הוא אמר שגם הוא אהב את קאורו ובגלל זה הוא היה צריך למות, כי קאורו היה יותר טוב ממנו והיה מגיע לו לחיות. שום דבר כאן לא מראה על אהבת נפש או משהו כזה. זאת אהבה נטו. אני לא אומרת בזה ששינג'י הומוסקסואל או ביסקסואל, אבל הוא בהחלט היה מאוהב בקאורו, גם אם הוא לא נמשך אליו מינית (ואני מאמינה שכן, אחרת למה כל ההסמקות האלה כשהם היו במקלחת?). הבנו את זה? יפה. הלאה. האם שינג'י מאוהב באסקה? מאוד סביר להניח. הוא לפחות מחבב אותה, והוא בהחלט נמשך אליה מינית (הסצינה בתחילת הסרט...). זה עדיין לא אומר שהוא לא אהב גם את קאורו. שינג'י משוגע, זה חדשות ישנות. יש לו המון בעיות נפשיות. מותר לו להתאהב ביותר מאדם אחד (אפילו אם הם מאותו המין). האם שינג'י מאוהב בריי? אני לא יודעת. אבל לא צריך לדחות אותה רק בגלל שהיא לא אנושית. לשינג'י זה בכלל לא משנה. לריי יש רגשות חזקים כלפי שינג'י, שהלכו והתחזקו במיוחד אחרי שהיא סרבה לגנדו. היא מרגישה כלפיו *לפחות* רגשות אימהיים, ואולי יותר מזה. יש מצב שגם לו יש רגשות כלפיה. (הוא נמשך לכל כך הרבה אנשים שזה לא יפתיע אותי >.>). בקשר להבדל בין קאורו וריי, דבר ראשון, *יש* הבדל ביניהם, ואני כבר אסביר אותו. דבר ראשון, צריך להבין את ההבדל בין מלאכים לבני אדם: מלאכים נוצרו מאדם בעוד שבני אדם נוצרו מלילית (אירוני, כן). קאורו נוצר מאדם (כמו כל המלאכים). ריי נוצרה מלילית (עם די.אן.איי של יואי איקארי). קאורו אמר שריי והוא אותו דבר בגלל שגם לו וגם לריי יש את הנשמות של אדם ולילית (בהתאמה). לא בגלל ששניהם מלאכים. (בכלל, אם כבר אנחנו בנושא, אני לא חושבת שבני אדם הם מלאכים. אני חושבת שמיסאטו התכוונה לזה באופן ציורי). אה, וקאורו נוצר בדיוק כמו שאר המלאכים, רק שהצורה שלו אנושית. לגבי זה שאסקה לא משוגעת... טוב, אני אתן לעדי לענות על זה כבר. ^^; (ד"א, לדעתי היא כן, היא אחת מהדמויות היותר דפוקות-נפשית בסדרה). לגבי זה שאסקה חזרה לחיים בסוף... זה בגלל שינג'י. הוא החליט את גורל האנושות (... אני אסביר טיפה אבל אין לי כוח לפרט, גנדו הפרה את ריי עם אדם ע"י זה שהוא דחף את היד שלו לגוף שלה, ואז היה לה גם די אן איי של אדם וגם של לילית בגוף, והיא החליטה שהיא רוצה להתאחד עם שינג'י וככה לגרום ל-third impact, זה התאפשר בגלל ששינג'י היה בתוך האווה שלו, שהיא נוצרה מלילית [בזמן שחשבו שהיא אדם], כלומר, חווה, וכך שינג'י יכל להחליט אם הרצון שלו הוא להפוך לישות אחת עם כל האנושות או שהוא רוצה לחיות בנפרד מכולם וע"י כך להיות חשוף לפגיעות מצד אנשים אחרים, והוא בחר באפשרות השנייה, ובחר את אסקה להיות ה"חווה" שלו ולהתחיל מחדש את האנושות כמו בסיפור הבריאה). אררר. טוב. אז הסברתי הכל. בכל מקרה, באמת אין לי כוח להמשיך עם זה, אני כבר לא עוקבת אחרי מה שכתבתי בעצמי XD מקווה שהבנת לפחות חלק, ואם לא אז לא נורא, מה שיפה בסדרה הזאת זה שכל אחד יכול לפרש אותה כמו שהוא חושב, ואין פה נכון או לא נכון. אלו היו רק הדיעות שלי (ואממ, של מי שכתב את הספר הסברים שקראתי... לפחות חלק מהן).

אוףףףף

תראי מה עשינו לפורום סאקורה המיסכן!! בואי ניקח את הדיון הז למנגה ואנימה... (את חברה שם?)

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

א - אסוקה? קדושה? כמוני וכמוך, מותק >_>;;; והיא ניצלה אותו בדיוק באותה מידה שהוא ניצל אותה, קריא המון. היא ניטבה אליו מלא רגשות שליליים בדיוק כמו שהוא ניטב אליה מלא דברים... אחרים... *מקיאה* ב - את קאורו לא יצרו מבן אדם אחר, ואת ריי לא יצרו מאמא של שינג'י, יצרו אותה בדמותה. קאורו פשוט יצור ככל שאר האיינג'לז. והוא _מאוד_ אוהב את שינג'י, יותר מאשר הוא אהב את עצמו, לכן הוא _כן_ הקריב את עצמו בשבילו, כי אם קאורו היה חי שינג'י, שהחזיר את אמונו בבני האדם, היה הופך למיץ תפוזים. ואם זה לא היה בשביל שינג'י, תני לי סיבה אחרת למה קאורו לא המשיך. מה, הוא הגיע עד ללילית', ובדיוק כששינג'י בא הוא _במקרה_ שינה את דעתו? >_> וקאורו לא היה חלק ממנה ממש, זה פשוט הייתה דרך בשביל להרוס את האגו של שינג'י ולקדם את האינסטרומנטאליטי פרוג'קט. והוא ממש לא אמר אי פעם שהוא אוהב את אסוקה. הוא רוצה את אסוקה רק בגלל שהיא זאתי שהוא מנטב אליה את כל הסבל שלו ואת כל הצרות שלו, כי היא נתפסת בעיניו כמישהי יציבה, שיכולה לסבול גם את הצרות שלו, למרות שהיא ממש לא. עכשיו בקשר לזה שהחזירו אותה לחיים... לא יודעים אם זה רק אותה או את כל המין האנושי. ואת קאורו הוא לא _יכל_ להחיות כי כמו שאמרתי ו_אומרים בסדרה_ קאורו לא אנושי, זה כמו ששינג'י היה מחזיר לחיים כל איינג'ל אחר, בלתי אפשרי. ותסלחי לי אם אני אשאל מה בדיוק קלטת מאווה אם אמרת את כל הבולשיט הזה כי זה ממש זיבולי מוח של פאנסלאט מטומטמת שאומרת "חסר תועלת" על אחד הקטעים אני לא אגיד טובים יותר למרות שזה נכון, חשובים יותר עלילתית לסדרה. פאנסלאט פאנסלאט פאנסלאט

Seto¥Girl®

New member
שינג'י לא אמר שהוא עם אוסקה.

הוא אמר, ואני מצטטת ומתרגמת... "קאוורו אמר שהוא אוהב אותי.... ואני חושב... שגם אני... אהבתי אותו...." אוסקה סתם ניצלה אותו כל הזמן ונישקה אותו כי התחשק לה, ואז אמרה שהוא גרוע שהיא בעצם חנקה אותו.

למעלה