מממ תהייה.

תמיר1991

New member
אז 50 שעות, אם המגמות יחד זה 19 שעות,

זה הגיוני בהחלט
מאיפה את?

חחח לא ממש.

המון ערסים...
כאילו יש יותר גרועות... אבל יש המון מה לשפר. אני מניחה שאתה תסכים איתי שת"א יותר חביבה:)

כ"כ לא.

הציגו לנו את זה אחרת לגמרי ביום הפתוח, בתכלס זו מגמה לא מדהימה בהשקעה בה כמו שהיית חושבת... אני מניחה שמי שממש רוצה לעסוק בזה בעתיד זה אחלה, כל מי שלא - אז לא.

ליעתע

New member
36 שעות שבועיות:)

תלוי איזה ימים.. יש ימים של 4 שעות ויש ימים של 7.. ואין שעות 0, אבל לפעמים מתחילים ב11:)

Double U

New member
44 שעות../images/Emo10.gif

תוצאה של: 8 מתמטיקה 8 כימיה 7 פיזיקה 5 אנגלית 4 תנ"ך 4 אזרחות 3 ספרות 2 חינוך 2 ספורט 1 חינוך תעבורתי

tink 16

New member
../images/Emo203.gif 45 [הורידו שעתיים מתמטיקה ../images/Emo13.gif]

אין שעות אפס חלון אחד מתחילה פעמיים ברבע ל9

וככה בכללי כולל השיעורים

של חמש יחידות אנגלית ומתמטיקה שאני לא לומד זה 38

shiratel

New member
טוב ככה

שעות לימוד את מתכוונת? ביום רגיל אצלנו לומדים 8 שעות, אבל יש יוצאים מן הכלל: ראשון עד אחרי החגים לומדים 6 שעות, אחרי החגים 8 שני 9 שעות כי יש ערבית על ארוחת צהריים אז עוד שעה שלישי 7 שעות כי גם אז יש ערבית על ארוחת צהריים אבל חלון שעתיים אחרונות רביעי 8 שעות כל חמישי חלון XD שישי שעתיים ערבית בינתיים בטוטאל זה 30 שעות, אחרי החגים זה יהיה 32... חזקקקק לא ידעתי שאני לומדת כ"כ מעט שעות! שעות 0 בינתיים אין... חלונות יש בשפע
פאקינג יום שלם חלון!!! ועוד שעתיים ביום שלישי... (אבל תכל'ס זה כי הם עשו חרא מערכת, 4 שעות ראשונות מחשבים/מידענות ו-4 שעות אחרונות כימיה, וגם לנוכח העובדה שאני לומדת בשישי ועל הפסקת צהריים שלי
)

43../images/Emo110.gif

עם פאקינג 5 חלונות. מתחילה פעמיים ב10 [שאת זה לא כללתי בחלונות..].

Snow fairy

New member
41 שעות

בערך 7 שעות ביום [יש יום אחד של 9 שעות]. אין חלונות, אבל יום ראשון אני מתחילה ב9 ועשרים. אין שעות אפס:]

../images/Emo126.gif וואו אני במצב ממש טוב :|

33 שעות שבועיות. אבל אין לי השנה הרבה בגרויות חוץ מהמקצועות חובה אז.... שנה הבאה הולכות להיות לי המון שעות אני מניחה. ו.. קראתי את הודעתך. 50 שעות זה באמת המון אבל אדריכלות נשמע ממש מעניין. אני למדתי על אדריכלות מהצד השני, בתולדות האומנות. על הכנסת ועוד כמה מבנים. שיהיה בהצלחה.

תודה:)

כן גם אנחנו למדנו על זה בתולדות....האמת שדווקא על הכנסת כמעט ולא זכרתי כלוםP:.

למעלה