מממ שללום

באבארבא

New member
מממ שללום

טוב, אז ככה, פעם ראשונה שאני מדבר על זה... לפני כמה שנים עוד חשבתי שזה יעבור לי איך שהוא, שאתגבר על זה, אבל לא. אני לא רואה את עצמי בקשר עם משיכה לבנות. נמאס כבר שרק אני עצמי אנוכי ואלוקים יודעים על זה, אבל בתוכי אני יודע שאי אפשר לספר או לדבר על זה עם אף אחד. ולא רק זה, אלא שאם זה יוודע לסביבה הקרובה אליי זה יצור סוג של חילול ה' מאוד גדול, כי אני נתפס על ידי אחרים שסביבי בתור אדם דתי כשהם יותר דתיים לייט למסורתיים עד חילונים. למרות שהרבה זמן אני כבר לא מרגיש דוס, יש לי אמונה בקב"ה. אבל המצב שאני נמצא בו מאוד פרדוקסי... מסביב כבר אני מרגיש את הלחץ שאתחיל לצאת כבר ואמצא איזה מישהי... אוף תסבוכת... אשמח לשמוע איך אחרים פה מתמודדים עם זה...

McBrownie

New member
היי

אני אישית סיפרתי להורים שלי. אבל, אני חושב, שזה מאוד תלוי בך ובאיך אתה מתמודד אישית עם המצב, עד כמה אתה בסדר איתו. וגם, בנוגע לחרדה על חילול ה', אז בהתחלה אפשר לצפות לשוק, ופה בא התפקיד שלך להסביר שהנטייה המינית לא קשורה לרמת דתיות. ושוב זה מגיע לאיך -אתה- מרגיש עם זה, לדעתי.

טיףטף2

New member
שלום רב.

אני חושב שרובנו פה חשים את אותה ההרגשה כמו שלך.. אף אחד לא מכריח אותך לצאת מהארון ולצאת בהצהרות.אינך חייב לעשת זאת אם אינך חפץ בכך. בקהילתך נהוג שבני גילך נשואים? אולי אם תיצא לשידוכים תוכל להכיר נשים העונות על מבוקשך,כי אין ספק שגורלנו הוא להקים בית ומשפחה על פי ההלכה בע"ה. כי גם אצלנו יצאה בת קול והכריזה מי תהיה האישה שלנו,ולא יצאה בת קול והכריזה מי יהיה בן הזוג שלנו.NO WAY בפורום פה ישנם הומאים דתים רבים שעברו את התהליך שאתה חש כעת ואולי הם יכולו להיות חבריך הוירטואלים התומכים?(כלומר,תנהלו קשר יומיומי במסרים) מה דעתך? (בקרוב מאוד יענה לך
בשם תל אביב10.אל תתיחס להודעתו-הוא יקלקל אותך)

ספר ריק

New member
יש לנו תחושות משותפות...

האמונה ש"זה יעבור" וש"אני יכול לשלוט בזה" (דיברתי על תחושות אלו כאן בפורום, בשרשור בו כתבתי מכתב יציאה מהארון. (איני יכול לצרף קישור, אבל תוכל להקיש ב"חיפוש" את המילים "לאמא ואבא היקרים"). הפחד שתהיה לי תדמית של חילוני אם אצא מהארון..אתה מוזמן לשתף עוד, ונשתדל לעזור כמה שנוכל.

גנימדס

New member
אתה לא אחראי למה שאחרים חושבים

הי...ברוך הבא לשלב הבא.... אולי זה לא הכי נעים, אבל הרבה יותר טוב מלשקר לעצמך. קבלת עיצה לעיל לצאת עם בנות, ותקבל עוד הרבה עצות, אני מציע שתלך על מה שמתאים לך, ולך בלבד!!! אתה לא רואה עצמך בקשר עם בנות? אז כנראה שאתה יודע מה הכי מתאים לך, וכשיתאים לך לחלוק עם מישה- תמצא מישהו כזה... הכל תלוי בך ובקצב ההתפתחות האישית שלך.... אני הכרתי אדם שבגיל 30 בחר לחלוק את הנטיה המינית שלו עם אחרים, ומאז רק התפתח. לכל אחד יש את הקצב שלו, ומה שמתאים לו. כפי שהבהרת בהודעתך, לסביבה יש חלק משמעותי בהשפעה עליך. וחבל שכך, כי כמו שכתבתי למעלה- יתנו לך הרבה עצות, אבל רק אתה יכול לדעת מה מתאים לך ומה לא!! חלול ה' לא יגרם מיציאה מהארון, אין קשר בין השניים, אינך יודע מה אחרים חושבים. חלק יזדעזעו , חלק יפתחו את הראש לדברים אחרים, חלק יראו לך עד כמה הם בני אדם צדיקים. חלק יהיו סתם מתחסדים. כל אדם יגיב בהתאם לאופי שלו!!!!אינך יכול לשלוט במה שאחרים חושבים וכדאי שלא תקח את זה כגורם. עשה מה שמתאים לך, לא מה שאחרים מצפים ממך.

Nחמן

New member
דברי חכמים בנחת נשמעים

אומנם לא נגעת במכלול הבעייה אבל דבריך ראוים בהחלט להתייחסות רצינית.

אם מסביבך כולם דתיים לייט עד חילוניים

מדוע אתה צריך לתחזק רושם בעיניהם כאילו אתה משהו שאינך? הבחירה היא בידך באם להלחץ מהעובדה שרוצים שתצא עם מישהי. במקרים רבים הלחץ הוא פנימי שלך. המצב בו אף אחד אינו יודע על הסוד שלך מתיש ואתה חייב למצוא דרך לפרוק את הסוד ולחלוק אותו עם אחרים. מה שאתה מתאר הוא מצב המצוקה הקלאסי של הומו בארון, מצב שגורם לנזקים נפשיים ופיזיים.

frankie246

New member
מחשבות כיצד לספר...

בזמן האחרון אני גם חושב לשתף את המשפחה על הנטיה שלי לגברים, אבל אצלי זה יותר קל כי יש לי גם משיכה לנשים. חשבתי על כל מיני דרכים יצירתיות: 1) לנסוע עם אמא (או מי שהכי קל לך לספר לו) באוטו על כביש מהיר, תדאג להיות אתה זה שנוהג, ואז תספר לה באמצע הנסיעה. יכול להיות שהיא תיקח את זה רגוע ויכול להיות שלא. אם תראה שהיא מתחילה להתחרפן פשוט תגיד לה שאתה רוצה שהיא תירגע כי היא סתם מלחיצה אותך ואתם יכולים לעשות תאונה. אחרי שהיא תירגע תסביר לה שעצבים לא יכולים לעזור פה, ושניסית להשתנות, אבל אין טעם - אתה לא מצליח, וזה שאתה הומו זה לא סוף העולם - אתה עדיין הבן שלה, היא האמא שלך ואסור לשניכם לשכוח את זה. 2) לפני כמה זמן ראיתי כתבה של אמא להומו, שמייעדת אותה לאימהות אחרות. בכתבה היא מספרת איך זה הרגיש שהבן סיפר לה שהוא הומו ואיך הוא עשה את היציאה מהארון. הכתבה אופטימית בנימה ורודה עם טיפים להורים אחרים שהבן שלהם יוצא מהארון. אני בטוח שתוכל למצוא כמה כתבות כאלה בגוגל. אתה יכול לשלוח מייל לאמא עם קישור מצורף לכתבה, כאשר במייל עצמו אתה כותב "אמא, יש לי משהו לספר...". 3) אתה יכול לקחת את הבנאדם-שהכי-קל-לך-לספר-לו לטיול ברחוב, בית קפה, סתם לשבת בגן ציבורי/איפשהוא בחוץ או לעשות איתו כל דבר אחר שמאפשר שיחה. תנסה לכוון את השיחה לנושא של ארונות. תדבר המון על ארונות. ככל שהביטוי "לצאת מהארון" פחות שגור בסביבה שלך ככה תצטרך לדבר יותר על הארונות האלה. בסוף גם תדבר קצת על משיכה לנשים ותחזור לארונות. אם הבנאדם בכל זאת לא יבין, תאזור אומץ ותשאל אותו "מכיר את הביטוי לצאת מהארון?"
אתה תראה שאחרי כל הדיבורים האלה על ארונות זה הרבה יותר קל לגלות. כמה דגשים לפני שאתה עושה את זה: - חשוב שתדע! ברגע שיצאת מהארון אין דרך חזרה. זהו. הבנאדם רואה אותך כהומו. וקח בחשבון שזה עלול לעבור הלאה בלי שתדע. - יש אנשים שלא משנה מה, לא מספרים להם. לפחות לא בהתחלה. רק אחרי שכולם יידעו. - אל תספר לכולם בבת אחת. קח לך מישהו מסויים שאיתו תתחיל את היציאה מהארון. הבנאדם שאתה הכי בוטח בו. אותו אחד שאתה יודע שלא יילחץ ברגע שישמע את זה ושתוכל לתת בו אמון שלא יעביר הלאה. אחרי שתספר לו תמשיך לאנשים אחרים, בהדרגה, מתי שנוח לך. אני מכיר מישהו שלקח לו 4 שנים עד שכל המשפחה שלו ידעה מהרגע שהתחיל את היציאה מהארון (וזה כלל בסה"כ אבא אמא ושתי אחיות). - תעשה בדיקה מקיפה מה יכולות להיות ההשלכות הכי גרועות כתוצאה מהיציאה מהארון ותוודא שיש לך איך להתמודד איתן. לא יודע מה תחליט, אבל אני מאחל לך המון בהצלחה ותחזיק מעמד.

אני חייבת לספר משהו על מישהו מהפורום:

הוא היה כותב בפורום ולאחר הרבה חיבוטים הוא יצא מהארון וסיפר להוריו הוא כתב פה בפורום על היציאה מהארון ואיך שהוא בכה והם לא הבינו למה הוא בוכה וכו'.... הוא סיפר לכל אחד מהוריו בנפרד במפגשים ממש מרגשים... הוא סיפר גם על זה בפייסבוק אני מכירה אותו אישית
והנה, תקופה קצרה מאוד לאחר היציאה מהארון, הבכי והדמעות, הקבלה וכו'... הוא הכיר מישהי והם כבר שנה גרים יחד בזוגיות חזקה ואיכותית... כן כן.. בחורה...
הזוי, הא?

frankie246

New member
באת לי משמיים

יש מצב לקבל את הניק שלו פה באתר או דרך שבה אני יוכל ליצור איתו קשר? אני ממש חייב לדבר עם מישהו כזה ולברר כמה דברים שנוגעים גם אליי. יש לי חששות ממש כבדים להתחתן עם מישהי כל עוד יש לי גם משיכה לגברים...

frankie246

New member
אני לא מאמין! :)

תגידי לו שאשמח לדבר איתו, אם הוא פוחד ליפול שוב לזרועות גבר אז שידע שאין צורך בפגישה, אולי אפילו עדיף לעשות את זה דרך האינטרנט או משהו. אין עלייך, תודה רבה!

זה ממש לא הזוי, יש הפתעות בחיים

/tapuzforum/images/Emo127.gifאני הכרתי כמה זוגות כאלה.‏ גם פה בפורום היו ויש שנשואים עם אישה וחיים חיי אושר וכבוד הדדי.‏ יש שחיי הנישואין לא כל כך צלחו והם נאלצו להיפרד.‏ יש לי חבר מגיל הנעורים שהתרועעתי איתו לפני שנים רבות והוא התחתן בגיל צעיר (‏22‏) והיום הוא סבא ויש לנו קשר מקדמת דנא,‏ קשר חברי בלבד,‏ כי לי חלילה אין כל עניין להפריע לחיי הנישואין האובים שישילו.‏ אני עצמי כידוע התנזרתי לחלוטין מגבברים,‏ לאחר שחלה תפנית בחיי,‏ ‏3‏ שנים לפני שהכרתי את מי שהייתה לימים רעייתי (האישה הראשונה והיחדיה ב@חיי שהייתה אליה משיכהוהתאהבתי ב ממבט ראשון) ויש עוד כאלה שהכרתי ברשת במסגרות אחרות,‏ נשואים ‏+‏ שנשותיהן יודעות עליהן ומקבלות אותם כפי שהם ויש כאלה שאצלם רב הנסתר מהגלוי.‏ בקיצור זה ממש לא הזוי ומתברר שבליים הכל יכול לקרות,‏ במיוחד כשמדובר בהומואים שהם למעשה דומיניים ומשיכתם היא גם לגסברים וגם לנשים.‏ (אגב,‏ אם יורשה לי ניחוש פרוע:‏ האם מדבור במרי לנ3ח? את כמובן לא חייבת לענות.‏ האמת שהתגעגעתי אליו בלי שום קשר מה קורה איתו ומב עובר עליו.‏ הוא היה אחד מעמודי התווך של הפורום. בעבר הלא רחוק ‏

לא, מישהו אחר.. אני אבקש ממנו רשות לפרסם אותו

שמעת על מישהו שייצא מהארון לפני הוריו ומשפחתו ובכה בכי תמרורים ואמר "אני הומו" ואחרי שבוע הכיר בחורה והתאהב בה? התאהב על אמת!

frankie246

New member
חבל, זה מאוד חשוב לי...

אני חייב לדעת איך מתמודדים במצב כזה עם נישואים, והאם זה אפשרי באמת להישאר נאמן. עד כמה קשה לו, כמה אישתו תומכת בו, האם הוא היה חייב לספר לה או שהוא היה יכול להסתדר גם אם היא לא הייתה יודעת ועוד המון המון שאלות שמנקרות את מוחי. חש קצת אכזבה, אבל לא נורא, העיקר שיהיה לו שמח. עפתי לעבודה. ~לילה טוב~

למעלה