מממ שללום

הוא לא נשוי

הוא נעשה חילוני והוא גר איתה מבחירה ואהבה. כנראה הוא דו שלא יידע זאת חח והיא גם חשבה שהיא לסבית אז הסתדר הם יודעים הכל אחד על השני ומאוהבים על אמת.

frankie246

New member
אוף, אולי אני גם צריך אישה דו מינית

ככה שהיא תבין את מה שאני עובר, ואם תגלה שנדלקתי על איזה גבר שלא תתחרפן מהפדיחות, ושלא תחשוב שאני ישר הולך לזרוק אותה בשבילו. חבל שאין בציבור הדתי יציאה מהארון כמו בציבור החילוני. אני עלול לשנות את דעתי ולהגיד שצריך לתת לגיטימיות להומואים...

הוא דתל"ש

וזה לא קשור, הוא לא יצא מהארון בכיף חח זה היה לו קשה ופתאם הוא הכיר אותה במקרה ולא היה לו נעים להגיד להם "אבא אמא אני יוצא עם בחורה" חחחח תרחיש מצחיק, שסטרייטים יהיו אלו שיצאו מהארון, הא?

frankie246

New member
הבחור מסקרן...

הוא בהחלט לא מסוג האנשים שמוצאים כל יום.

frankie246

New member
מעניין לפגוש מישהו שמצהיר שהוא הומו..

ואז מסתבר שבעצם הוא דו. אם הוא דו מיני זה אפילו יותר טוב, כי גם אני כזה. אני רוצה לדעת איך זה כשדו-מיני מתמסר למישהי - האם הוא בכל זאת נמשך לגברים כשהוא מאוהב בה? במידה וכן, האם הוא מצליח לעצור את עצמו? את אומרת שהם מאוהבים על אמת, זאת הזדמנות לבדוק את התיאוריה הבאה: האם זה הגיוני שהיא תופסת את ליבו כל כך חזק עד כדי כך שהוא לא חש בצורך לתור אחרי גברים? ואני מניח שהתשובה הזאת צריכה להיות מבוססת על השאלה היסודית יותר: אמנם הוא דו מיני, אבל לאיזה מין הוא נמשך יותר?

ברור שהוא לא חש צורך באחרים

לכן אני לא מבינה מה מעניין הוא כרגע כמו סטרייט לכל דבר שדו בוחר מישהי או מישהו והם יחד לנצח הוא לא פוזל לצדדים כמו סטרייט בדיוק! יכול להיות שהוא נמשך יותר לגברים והכיר מישהי שניפצה הכל בדיוק כמו שאני נמשכת יותר לגברים והנה הכרתי מישהי והיא היחידה בעולם שהתאהבתי בה והיחידה בעולם שאני איתה ואין עוד בנות אחרות מלבדה וזה טוב זה גורם לי לפזול לגברים אחרים? לא.

frankie246

New member
את לא יכולה להשוות סטרייט לדו-מיני

אני יכול להגיד על עצמי, וגם אני רואה זאת מאחרים בפורום של ביסקסואל שיחסים עם גברים לא מספק אותם צרכים שמספקים יחסים עם נשים. או לפחות זה מרגיש ככה.

אני השוואתי אותו אליי כי גמאני דו מינית

למה איאפשר להשוואת? זה כאילו אתה טוען שגבר לא יכול להסתדר עם אישה אחת בלי לפזול או הומו לא יכול להסתדר עם בחור אחד בלי לפזול.. זה חארטא כי הוא דו, והוא נדלק על בחורה וכעת הוא איתה, למה שהוא יפזול? טוב לו איתה!

frankie246

New member
אמרתי לך כבר...

מינים שונים מספקים צרכים שונים. ככה זה מרגיש אצל המון ביסקסואלים.

frankie246

New member
חשבתי שכבר החלטת לצאת מהארון

ולכן כתבתי את כל הטיפים. קבל התנצלותי. בכל אופן, אומר לך רק שאני לומד במכללה עם חילונים, ויצא לי לדבר אתמול עם חבר חילוני על מיניות ודת. כשסיפרתי לו שאני עדיין בתול הרגשתי שהוא מסתכל עליי בבוז. איך ייתכן שאדם בן 24 עדיין לא חווה סקס? זה די הזכיר לי את התחושת בוז שיש לי כלפי הרווקים הדתיים המבוגרים - יצורים אומללים, בני 30+ ועדיין לא חוו אישה. בדיוק כמו ילד בן 12. איזה ביזיון. ת'אמת שעכשיו אני מרגיש שאני אוטוטו נכנס לקטגוריה של הרווקים האלה (אני עוד מעט בן 25). רוב החברים שלי כבר נשואים, ואני כבר לא ילד שאמור לחשוש מבעיות פרנסה, שכן אני באמצע תואר וגם עובד תוך כדי הלימודים. כשחברים מציעים לי שידוך אני אומר שאני תפוס ע"י מישהי מהלימודים (יש באמת מישהי כזאת, אבל אני לא דלוק עליה). היא חילוניה ובאמת אין בינינו סיכוי לחתונה, הרי שכולם יודעים שאני שומר נגיעה ולא מתכוון להתחתן עם חילוניה. אז יש כאלה שמתחילים לשאול - מה אתה עושה איתה? אתה לא שם לב שאתה מבזבז זמן יקר? אם אתה מאוהב בה - אז איך זה שאתם לא כל היום בטלפון? ועוד ועוד שאלות. לפי דעתי לא ייקח הרבה זמן עד שיתחילו לחשוד בי. אז תעשה את השיקולים שלך - האם אתה רוצה למתוח את זה עד קצה היכולת ורק אז לצאת מהארון או לצאת כבר עכשיו ולהיפטר מהלחץ וממשחק המחבואים שאתה משחק עם העולם, ועל הדרך גם להתחיל לחפש חברים חדשים שיענו לך על הצרכים. ולגבי הדת - אין מה לעשות. אנשים יראו אותך כאדם שמזייף, לפחות בהתחלה. אתה לא חייב להסביר על מה שאתה עושה בחדר המיטות, אבל אני חושב שכל עוד אין חדירה אתה עושה עבירה בדיוק כמו כולם - הוצאת זרע לבטלה, ותוכל להסביר להם את זה.חוץ מזה שלא כולם חייבים לדעת. רק המשפחה צריכה ואולי גם חברים קרובים. לא יותר מזה. שתהיה לך המון הצלחה, עושה רושם שאתה זקוק לזה בהמשך הדרך.

באבארבא

New member
אני מנסה להבין

אתה מדבר מניסיון אישי שנחשפת בפניי אנשים קרובים אליך? מה שמצחיק שגם אני מאוד שקלתי להתחיל בקשר עם מישהיא מהלימודים כדי להוריד אנשים מהגב ואולי שבאמת אולי ארגיש משהוא כלפיה אבל זה ניראה לי חסר טעם אם מלכתחילה אין את העיניין.

Nחמן

New member
שלום לך, באבארבא

וברוך הבא בצל פורומנו. מנסיוני רב השנים בפורום אני יכול להעיד אישית, שיש כאן אנשים נפלאים. את חלקם זכיתי להכיר אישית פנים אל פנים. לכולנו יש בעייה משותפת (כך לפחות בראייה דתית). השאעלה היא, כיצד מתמודדים איתה. היטיב לבטא זאת גמינדס, שבראש וראשונה עליך לשקול כל עצה ועצה ולבדוק, אם היא מתאימה לך. קל מאוד לתת עצות אך קשה הרבה יותר להתמודד עם תקלות, שעלולות לבוא בעקבות עצות אלו. ברוח דברי גמינדס השאלה היא, אם אתה בנוי לקשר זוגי עם אשה. אולי הנטייה אצלך היא משהו שולי, שניתן להתגבר עליו, או אולי משהו משמעותי מאוד, שעלול להפריע לך בחיי הנישואין. אם אינך בנוי לקשר עם אשה, אל תיכנס לזה. זה נשמע אכזרי ליהודי מאמין אולם הנזק, שעלול להיגרם לך מקשר זה איננו שווה את הסיכון. לא נראה לי, שיש כאן מישהו בפורום, שיכול לבדוק זאת. לעניות דעתי 2 - 3 פגישות עם פסיכולוג יוכלו לתת לך מידע קרוב לאמת בדבר מצבך וסיכוייך להקים בית כשר בישראל. רק אל תצפה מהפסיכולוג לשינוי הנטייה. מי שיגיד לך דבר כזה, איננו אמין וחבל על כל שקל הוצאה. מאחל לך המון הצלחה! נח

באבארבא

New member
אז ככה..

אני לא בא בקטע של הצהרות, אלא יותר הרעיון של התחושות. אני לא חושב שצריך להודיע ולדווח שאני נמשך לגברים (למרות שלפעמים בא לצעוק את זה), השאלה שאני שואל את עצמי אם אקבל החלטה בעתיד שאנשים מסויימים כן ידעו בסופו של דבר איך זה ישפיע עליי ועל הסובבים אותי. למה שטיטף2 שאל - אני מה שנקרא לאומי , אז כרגע זה לא בבחינת מוזר שעדיין אני לא נשוי או יוצא, אני אחרי צבא והתחלתי ללמוד (שכרגע הם לוקחים לי המון זמן מהחיים), ורוב החברים שלי לא נשואים. אבל אתם יודעים איך מסתכלים על דתיים: "נו אצלכם מתחתנים מוקדם! יש לי מישהיא להכיר לך ממש חסודה ונאה" ואת זה שומעים לפחות שלוש פעמים בשבוע. בכל אופן, כמו שאמרתי עד עכשיו דיי העברתי את התחושות האלו לגבי לקבוע מה אני ומה לעשות ואם בכלל להוציא את זה החוצה בצורה כלשהיא, הבעיה שבישלתי מתכון של צרות, אם עד עכשיו בעיקר רק נמשכתי, בחודשים האחרונים ממש התאהבתי במישהוא לא דתי סטרייט שאני לומד איתו ויוצא לנו להיות המון זמן ביחד. שהרגשה כזו בחיים לא הייתה לי לאף בת ואף בן. וזה הפך אותי לחלוטין. כאילו אם זה היה אפשרי לזרוק הכל ולחיות עם הבנאדם. כניראה שמשמיים מתערבים לי, כי ירד לי רוב החשק ממנו אחרי שהוא עשה קטע דיי מסריח. אבל הבילבול נשאר, כלומר אם עד עכשיו חשבתי לעצמי שאוכל להתאהב במישהיא ולהתחתן דיי איבדתי את האמונה בזה.

למעלה