מממ... שלום =]

Bassman

New member
הציפור הזאת זה אחד הדברים היותר

עלובים שראיתי בזמן האחרון... זה לא מצחיק, לא מייבש, לא משעשע וגם לא מצחיק אמרתי כבר? אז... לך תמות.

תשובות לשאלותייך...

מה רע בלהיות רוסיה? הכל אם לא היית רוסיה היית אדם טוב יותר? כן.

shirang

New member
אתם משתלטים לנו על המדינה!!!

אתם מתכננים לשעבד את כולנו לספק לכם מין אוראלי ללא הגבלה!!! אתם המצאתם את הזנות!!! אפילו שאתן כוסיות, זה לא אומר שאתן צריכות להיות פתוחות 24 7!!!! אממממ מה שהתכוונתי להגיד זה ברוכה הבאה מותק אףחד כאן לא גזען

Sashoosh

New member
לא...חכו רגע...

אם לא היו רוסים בארץ בכלל לא הייתה לכם ארץ!!! מי הביא לכם לפה חשמל?! רוסים! מי הייתה גולדה מאיר? רוסיה!! מי זה אריאל שרון?! רוסי!!! כן! ראש הממשלה שלכם רוסי!!! אז כדאי לכם לשבת יפה ובשקט כי בלי רוסים לא הייתה מדינה כזאת שקוראים לה ישראל...

Kps

New member
ויכוחים כאלה תעבירי לפורום אקטואליה

פה זה פורום הומור אין צורך במשהו רציני פה.

shirang

New member
את רק מוכיחה את טענתי...

אתם משתלטים לנו על המדינה!!! ואם ראש הממשלה הנוכחי הוא זה ש"עושה את המדינה" אז המצב שלנו באמת קשה... את ראית אותו פעם?!?!?!

Bassman

New member
ילדה טיפשה../images/Emo13.gif

מי הביא לנו לפה חשמל? הבריטים... גולדה מאיר? רוסיה. ותראי מה קרה במלחמת יום כיפור. אני באמת צריך לדבר על אריק שרון? נתת את שני ראשי הממשלה הכי גרועים (לדעתי, ולדעת העולם) כדוגמא למופת רוסית? דווקא את רוב מלחמות ישראל לא נלחמו העולים מרוסיה... ובלי רוסים אולי הכלכלה הייתה יותר טובה. הדבר היחיד טוב שהם עושים זה לשאול... "יש נשק?" רוסים. פתחי רגליים. אה את בת 14 זה נחשב פדופיליה?

Elain

New member
הם לא גזענים

הם שונאים את כל האנשים באותה מידה

Danihell1

New member
המ.. את בטוחה שהוא מוצא חן בעינייך?

טוב, לא לעוד להרבה זמן....

אם כבר בקטע של רוסים:

אתם יודעים מה ההבדל בין משולש (כולם יודעים על מה אני מדבר) של רוסייה ובין משולש של פיצה? משולש של פיצה אפשר להזמין בלי פיטריות...

Tyler DR

New member
אני מתנצל בשם כולם על מה שנאמר...

אני דווקא אוהב רוסיות ואני חושב שסטאלין היה איש טוב. רוסיות זה טוב. רוסיות זה הכי הכי, אחותי!
תקפצי שוב לביקור כשאת בת 18, ותזכרי מי היה לטובתך פה!

למעלה