מממ שלום

Galamis

New member
מממ שלום

אני לא יודע כל כך איך לנסח את זה, ואני לא יודע כל כך איך לקרוא לזה, אבל בעיקרון אני רוצה קצת מידע על אומנות הלחימה שמחקה חיות, אני חושב שקוראים לזה five forms .. משהו כזה, אם אפשר אז קצת חוויות אם מישהו למד\לומד את זה. מקווה שתבינו אותי.. תודה

orii

New member
אני מכיר

צ'י קונג - אומנות תנועה בריאותית שנקראת "משחק חמש החיות". היא מחכה חמש חיות עיקריות ועוד לא מעט חיות אחרות. זו לא אומנות לחימה מרכז חווא טו - משחק חמש החיות

ethanguy

New member
בעיקרון

זה FIVE ANIMAL KUNG FU אבל זה פשוט אלמנט שנמצא בהרבה שיטות סיניות , הנוכחות של חמשת החיות נמר , טיגריס , דרקון , נחש , עגור ( נדמה לי )

yonik

New member
דרקון ../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif איך החליטו איך דרקון

מתנהג ???

yonik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif מה שבטוח שאם תלמד טוב

ותצליח לעוף ולירוק אש אף אחד לא יוכל עליך

WaveGal

New member
../images/Emo32.gif גמל שלמה זו חיה?

לאוהד:
Biomechanics: Deadly strike mechanism of a mantis shrimp S. N. Patek, W. L. Korff, R. L. Caldwell SUMMARY: This shrimp packs a punch powerful enough to smash its prey's shell underwater. Stomatopods (mantis shrimp) are well known for the feeding appendages they use... Nature428, 819 - 820 (22 Apr 2004) Brief Communications http://www.nature.com/cgi-taf/DynaPage.taf?file=/nature/journal/v428/n6985/full/428819a_fs.html&content_filetype=PDF​

סרטנים ממחלקת קפזרגליים

phylum chelicerata, class stomatopoda יצורים מדהימים, פשוט סרטן שנראה כמו גמל שלמה. "ריקוד הקוף" שלהם הוא כשאחד מכה עם זרועות מקופלות על הtelson (תוספתן זנב) הרחב של הזכר השני ששכוב על הגב. תודה על הקישור!

למעלה