מממ, שלום, חדשה כאן..

shellydeez

New member
מממ, שלום, חדשה כאן..

נעים מאוד, אני שלי אני בת 20 וחיילת בחיל הים. אני עומדת 3 חודשים לפני שחרור ו239 גימלים מאחוריי על פציעה צבאית ברגל ימין... לאט לאט אני מבטיחה לשתף אותכם בסיפור המלא. אני פשוט כל כך מתוסכלת ומדוכאת מזה שזה די בא בשלבים. בכל מקרה שמחה להצטרף וזהו...

עָנת

New member
שלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifשמחה שהצטרפת אלינו

לאט לאט,את תדעי בדיוק מה מגיע לך,ובדיוק מה את צריכה לעשות,ע"מ לקבל מה שאני זכאית לקבל
טיפ קטן
אנא שימרי כל חומר רפואי שברשותך

אופטמיות של החיים

היי קראים לי שיר ואני בת 17 ולבי הוא רחב מאוד ואני רוצה להגיד לך משהו ואני מקווה שאת לא תיפגעי: ה נותן בעיות כאלה לאנשים שרק יכולים לעבור דברים כאלה בחיים ואני לא מכירה אותך אבל אני בטוחה שיש בך כוחות לעבור דברים חלפעמיים דברים כאלה קורים לטובה אני חושבת שאולי עכשיו קשה לך להבחן זאת ליח אישית לקח הרבה זמן להבין זאת אבל שמבינים זאת המחשבות משתנות היה לי נסיון בזה ואני מקווה שעזרתי לך אני אישית שמחה לעזור לך ובכלל לאנשים ולמרות שוב שאני לא מכירה אותך אני יקשיב לך בכיף וילמד ממך דברים אני שמחה להכיר אנשים חדשים ותמיד תדעי " להסתכל על חצי הכוס המלאה" באהבה ובערכה רבה שיר.

AVI359

New member
שלי

שלי שלום רב אם הינך משרתת בצפון מצאי זמן והגיעי למשרד ארגון נכי צה"ל חיפה המשרד נמצא קרוב לבסיס ח"י..רח העליה השניה 23 (סמתת סילסון) התיעצי עמנו לפני שתעשי שטויות כמו חברה אחרים. בברכה אבי

rozgil

New member
שלי : ברוכה הבאה לפורום

ו.........-יום הולדת שמח !!! (גם לך-טובת לב היחידה .......-ברוכה הבאה !!!)

למעלה