מממ... שאלה?

מממ... שאלה?

אני לא בטוחה שזה שייך לפורום הזה, אבל זה הכי קרוב שמצאתי. אז ככה - החלטתי לעשות בגרות בגיאוגרפיה כי אמרו לי שזה שיא הקל להשלים בזה חמש יחידות. הבגרות היא עוד חודש בערך. יש סיכוי שאני אוכל להשלים את זה? יש למישהו מושג מאיפה אני מגרדת חומר? מה צריך לדעת? ספרי לימוד? בקיצור - כל מידע בנושא בנושא יתקבל בברכה! הזמן מתקתק, אז דחוף תשובות!

בדיוק עוד חודש

עצתי לך היא : אם את עילוי בתחום הלמידה ואת מסוגלת לשבת מעכשיו עד המבחן וללמוד כול היום מבוקר ועד ערב, אז בסדר לכי תבחני אבל עם לא אז חבל על הזמן זה פשוט המון חומר ללמוד בחודש אחד בכול מקרה אם החלטת ללמוד למבחן אז המיקוד והשאלות של אנקורי מומלץ ואני לא כותב ממבט של אחד שנבחן בעבר (וניבחנתי) אלה ממבט של אחד שמלמד בימים אלו תלמידים לבגרות.

עניין תכני

נרשמת לבגרות? כי בלי להרשם לא ניתן להיבחן. כותבת ממבט של מי שמלמדת עם פווווו.....
בכל מקרה, אם תלכי על זה, נשתדל לעזור, אבל יש הרבה מאוד חומר ולא לחשוב שזה כל כך קל, כי זה לא. בהצלחה.

shagam11

New member
תכנסי ל"קישורים" של הפורום לקטגוריה

בשם "מיקוד בחינות הבגרות", בתוכה נמצא האתר של תום רון, בו תמצאי חומר רב לכל מקצועות הבגרות, ביניהם למבחן בגיאוגרפיה. בהצלחה!

לא כזה קל ולא כזה קשה

שלא תחשבי שזו הבגרות הכי קלה בעולם, אצלנו בבית ספר כל הדפוקים של שכבה הלכו לגאוגרפיה כי הם חשבו שיהייה להם קל...עד מהרה כשכל הכיתה נכשלה, הם גילו שזה לא כל כך פשוט והמון נשרו. מצד שני, אם את מאלה שמקצוע יישומי זה בשבילם, כזה שצריך להבין ולא לשנן בעל פה..אז לכי על זה. זה המון חומר שצריך להיות לך מובן וברור מאליו כשאת ניגשת למקצוע. בבית ספר לומדים אותו בהדרגה והוא הבסיס של הכל ואו, לא מצליחה להסביר את עצמי. זה לא יותר קל מהיסטוריה מורחב! בקיצור

למעלה