מממ שאלה...

anat113

New member
מיתולוגיה...

הכוונה לכל הסיפורים של התנך,, אתם יודעים, יונה, שמעון, נוח וכאלה לא רצינו לקרוא לזה תנך כי זה נשמע משעמם קצת ובקשר לשנאה של שבט הדר וצור,,, בואו כולנו נודה שזה מקנאה.. -ענת-

LIOR 5

New member
מממ שאלה...

סתם משעמם לי ואף פעם לא הייתי בפורום הזה אז רציתי לשאול... מה אתם חושבים על שבט צור יאני כוכב יאיר

המחסנאי

New member
כולם לשיר איתי (לפי חוש חש הבלש):

צור גונב להנהגה, הנהגה הנהגה, צור גונב להנהגה חבל סיירים... שיר אחר: מי שלא קופץ הוא צווור...... ועוד רבים. אין מה לעשות פולג וצור בתור שבטים הם היריבים הכי גדולים שקיימים אבל אני מוכרח להגיד לרק כשבט אתם גרועים. אחד אחד אתם אחלה של אנשים. היו איתי כמה מצור בסי"ס ובקורס חמישיות מסכם והסתדרנו ממש טוב. רק בתור שבטים שלמים אנחנו אויבים.

Nirvana Forever

New member
היייי זה המשפט שלנו...

גם אנחנו (שבט איתן) ממש לא סובלים את שבט צור וזה מה שאנחנו אומרים לכל צורניק שאנחנו פוגשים: " בתור אינדוידואלים אתם אחלה של אנשים אבל בתור שבט אתם פשוט חרא" (או משהו בסגנון הזה...

פרה גאה

New member
עשירים וגנביםלעשות מורל הם לא יודעי

חחח סתאאםם אני די שנאתי את צור כשבט שנה שעברה וגם בתחילת השנה אחרי שהם גנבו מאיתנו מגדליות קראו לנו כונפות והרביצו לי מכות ב10,9 אבל מהשנה התחלתי להכיר אנשים מהשבט והם ממש נחמדים גם המדריכי חוץ שלנו שהם מצור- למרות שעכשיו גיליתי משו ואני ממש עצבנית עליהם וראיתי את השירוצור וזה היה ממש ממש יפה (פאדיחות שהם ראו את השיר איתנו שלנו)

Nirvana Forever

New member
מורלים נגד שבט צור:

צור, כוכב יאיר, כוכב שלא מאיר! איתן הווווווווווווולך... אוח! הינה צור אז דרוך ומעוך (ואז רצים מהר מאוד, בתקווה להתחמק מהמכות...) אני מודה לאלוהים שהוא שנוא ת'צורניקים אני איתן בנשמה להיות צורניק זו בושה הם עשירים וגנבים לעשות מורל הם לא יודעים זה ידוע זה ברור מי שלא קופץ הוא צור הווו שבט צור גונב שבט צור גונב שבט צור גונב מההנהגה!!! יאללה חבל סיירים!

Meijen Shaggy

New member
לדעתי האובייקטיבית: ../images/Emo22.gif../images/Emo15.gif

השבט הכי טוב בארץ!..
Don't hate us because we're beautiful

anat113

New member
טוב, קודם אני רוצה לדעת

אם מי אני מתכתבת? אתה משבט צור בכלל... טוב אז בוא נתחיל בזה ששבט צור הוא אימפריה, ולא משנה איך מתייחסים לזה, קשה לי להודות אבל זו האמת... בוא נמשיך עם זה שכל השמאה נגדם זה בגלל קנאה אני אמשיך עם זה שאני באמת מעריצה את השבט הזה ומקנא בהם מכמה סיבות,ככוב יאיר הוא ישוב קהילתי לא גדול במיוחד ומחזיר את אחד השבים הגדולים בהנהגה, הם לומדים איתי בבית ספר (חלקם) הם עובדים קשה, זה לא שהם לא עושים כלום בשביל הבט.. אני גרה ביישוב אלפי מנשה שמבחינת אוכלוסיה יותר גדול מככוב יאיר ויש בו גם יותר נוער, ובכל זאת השבט שלהם יותר מצליח (בהרבה) אז על זה אני מעירצה אותם, גם על הירוצו הנפלא שהם הרימו השנה זה נכון שהם מפחידים בתור שבט, אבל מה לעשות ככה זה עם שבטים גדולים \ אקיצר צריך להודות באמת שאנחנו שונאים אותם מקנאה, האמת שלא הייתי רוצה להיות חלק משבט כזה (יותר מידי גדול לטעמי) אבל זה עדיין מקנאה ועכישיו לסיפור נחמד,, הצענו נושאים למחנה קיץ, ואחד מהם היה "שבט צור - הטרגדיה.." זה היה ממש מצחיק.... ועוד אחד מצחיק היה "מקטנטנות למורדים - השנים האבודות..." זה אל! בסוף נבחרה מיטולוגיה יהודית, אבל לא משנה...

orange day

New member
אז ככה...

כמו שכולם כבר כתבו כאן, וזה כנראה באמת נכון, צורניקים טובים כשהם בודדים (חלק מהם לומדים איתי בתיכון והם פשוט אחלהשל אנשים). כשהם שבט אחד ביחד הם פשוט נוראים, זה יכול ליהיות מקנאה, אבל אני לא בטוח כל כך. הם שבט שפשוט שם ז' על ההנהגה... אצלי הרגשות כלפי שבט צור זה בתקופות: פעם אני ממש ממש ממש אוהב אותם! (היה אחלה שירוצור!) ופעם אני ממש ממש ממש שונא אותם... בכל זאת, בחיים שלי לא הייתי רוצה ליהיות בשבט צור (ובכלל בכל שבט גדול אחר) אני פשוט מת על השבטשלי ואני אוהב שבטים קטנים עם שכב"ג של פחות מ-40 איש. לדעתי המצב האידיאלי זה שכב"ג של בסביבות ה-40 איש ו250 חניכים! ככה כולם מגובשים וכולם עובדים ומרוצים! מצטער שגלשתי קצת מהנושא... *יום כתום*

למעלה