מממ... שאלה..

מממ... שאלה..

יש דבר כזה שניקא פרינט או משהו בסיגנון (אני יודעת שזה מתחיל באות פ´..
) זה כאילו קטע שמשכפלים אותו ומכל צד ישנה אפשרות להמשיכו... בקיצור עשיתי דבר כזה (אבל על המחשב...) ממ אם תירצו אני יכולה לשים כאן
אבל זה דיי מזולזל כי צבעתי את זה לראות איך ייצרו הצבעים...

חח איזה חמודים !!! ../images/Emo13.gif טוב נשים...

שוב.. זה מזולזל מאודדד... הקטע שמשוכפל מכל כיוון זה הקטע עם הצבעים ההפוכים, הפכתי את הצבעים כדי שתיראו מה הייתה הצורה העיקרית...

SC

New member
אני לא רואה בזה משהו שאפשר

לזלזל בו אלא כניסיון לקראת משהו חדש שאת מתכוונת לפתח, כך אני מניח. צר, לי אני לא מצליח להתחבר אל העבודה הזו אז לא אומר דבר אבל אם תוכלי לספר קצת מעבר לטכניקה, מה המטרה של כל זה, מה אפשר או רצית להביע
תודה

מממ.. לא ממש ניסיתי להעביר משהו...

זו עבודה לבית הספר... אני דיי תחברתי אליה כי היא יצאה מן מסובכת כזאת לא יודעת היא נחמדה.. ואמרתי שהיא מזולזלת כי עשיתי אותה ב-5 דק´ כדי לראות איך לצבוע על הדף (אנחנו לא אמורים לעשות את זה על המחשב.. אני פשוט הדפסתי לי את השירטוט כי זה קשה...
והטכניקה היא לשכפל את אותו קטע ושבמקום בו הוא ניקטע (בשוליי הדף) שתהיה אפשרות להמשיך אותו מהצד השני..( כמו בד ...)

תגובה תגובה תגובה תגובה ../images/Emo13.gif

זה מאוד מאוד מיוחד, מזכיר לי משהו מהפוביזם וקצת מהארט דקו ואולי טיפ טיפה מירו בפינות
עבודה מעניינת.

קליידסקופ !

אני זוכר מהגן, היינו מציירים בגואש (אני תמיד סתם הייתי עושה קישקושים) ולפי טריק שהגננת שלנו לימדה אותנו היינו מקפלים את הדף באמצע והיינו מקבלים שיכפול של צד אחד על הצד השני. אבל אצלי, כבר אז, החלו נובטים זירעי הגאונות (חחחחחח) אז קישקשתי משהו על רבע דף קיפלתי אותו ארבע פעמים ויצא לי דבר מגניב. הלכתי להראות לבן, חבר שלי, אבל הוא לא מבין כלום באומנות. וכאן מתחילים התיסכולים שלי בתור אמן חחחחחחחחחחח. יו אני הורס את עצמי מצחוק. והציור שלך הזכיר לי את זה פתאום. אני כרגע אמרתי שהציור שלך מזכיר ציור של ילד בגן. חביב מצידי. :) זה באמת מאוד מזולזל וחבל כי זו טכניקה מאוד מעניינת. את יכולה לקחת את זה כמה צעדים קדימה, לפי דעתי, אם תשכפלי כמה צורות שונות. או אם תשכפלי צורה אחת הרבה פעמים ככה שבמקום מסויים יווצר לך משהו פיגורטיבי. לדוגמא, אם תשכפלי הרבה חצאיי עיגול עם חצאיי עיגול קטנים יותר בתוכם אז במקום שבו את מניחה את "המראה" יווצרו לך הרבה עיניים.

Y A E LY

New member
קליידסקופ

זה כל מה שנראה בעזרת שיקוף. גם הגליל הזה עם שברי הזכוכיות הצבעוניות והמראות שמסובבים ויצרים צורות->קלידסקופ... (אבל זה נראה לי כברשייךלפורום נוסטלגיה..)

moti80

New member
דרך אגב>

ב PohotoImpact 7.0 יש לך מודול מיוחד בשביל ליצור כאלו יצירות. הן מתמונות והן מצורות וצבעים...

shookiti

New member
מאגגגגגניב

אהבתי מיוחד אם מסתכלים בזה הרבה זמן מקבלים סחרחורת ומתחילים ולראות דברים בציור.. או שבעצם זה קורה רק לי
לא חשוב!
בקיצור מיוחד.

למעלה