מממ שאלה-כנסו...

מממ שאלה-כנסו...

אני לא בטוחה אם זה המקום אך אני חייבת לנסות... היום הייתי בקניון וחיפשתי מטוטלת.... כשמצאתי המוכרת הראתה לי שני סוגים: קריסטל ואבן ירוקה... אני חושבת ששמה הוא אוונטורין.... אך אני לא בטוחה.... היא אמרה שהאבן ממשפחת הקוורץ... רציתי לשאול אם זה נכון! כי אני מחפשת מטוטלת של קוורץ ואני לא מוצאת בשום מקום! ואני רוצה לדעת אם מה שקניתי באמת שייך למשפחת הקוורץ.... זו אבן ירוקה....ממש ירוקה....לא באמצע....כולה..... מקווה שתוכלו לענות לי! רינת.

RainBird

New member
אוונטורין היא אכן סוג של קווארץ. להבא שאלות על אבנים אני ממליץ לשאול בפורום "קריסטלים ואבני חן" - 417 אלא אם כן את רוצה לשאול על התכונות המאגיות של אותו גביש. בנוסף, אם את רוצה מטוטלת מקווארץ, סטונאייג' ברמת גן מכינים מטוטלות במיוחד עבור החנות שלהם. אני ממליץ בחום. הנה האתר:http://stoneage.co.il/

PurpleFilth

New member
לי יש שאלה

על התכונות המאגיות של האבנים. נורא קל למצוא מדריך שמפרט בנוגע לתכונות הטובות של האבנים. איפה יש פירוט על התכונות הרעות? כלומר, אני בטוחה שלא סתם קוראים להן "אבנים טובות", אבל היסודות המינראלים היו כאן הרבה לפני שהיה צורך במושגים כמו "טוב" או רע". יש בכלל איזה שהוא מדריך על התכונות השליליות?

RainBird

New member
לא שנתקלתי. אבל אני מאמין שאם לאבן יש כוח על אהבה, היא יכולה לשמש ככוח על ההופכי של אהבה- דייהנו שינאה. או למשל ג'ט הורסת דיכאון כי היא שואבת אותו לתוכה, באותה מידה היא יכולה לשאוב את ההפך. יש אלפי יהלומים ששימשו להטלת קללות וכדומה. כיד הדמיון.

PurpleFilth

New member
אם כבר, להפך.

אבן שיש לה כח על אהבה, מונעת ממך לתקוף את מי שמזיק לך. אבן ששואבת דיכאון, תכניס אותך לאופוריה, שלא תאפשר לך לראות את המפלה הקרבה. "אלפי יהלומים ששימשו להטלת קללות"? פירוט, בבקשה. או לפחות מראה מקום. either way, השאלה עדיין בעינה. (אני בקטע של שאלות היום) (חוצמזה, אני קצת שיכורה. מתנצלת מראש על אי-הבהירות.)
(אין סמל של סמיילי שיכור)

RainBird

New member
זהו שזה תלוי בשימוש אבן שנותנת אהבה תיתן שינאה, או לפחות תספח אהבה. היא יכולה גם לגרום לאופוריה אבל לאו דווקא. אני יכול לתת כמה וכמה דוגמאות ליהלומים, קח למשל את יהלום hope שכל בעליו סבלו מגורל אכזרי במיוחד.

PurpleFilth

New member
כלומר....

כמו להשתמש ברונה הפוכה? אני יודעת איך הופכים רונה, אבל איך הופכים אבן? להטיל קללה *על* יהלום זה לא כמו להטיל קללה *בעזרת* יהלום. במקרה הראשון אתה לא ממש חייב להתייחס לתכונות של החפץ עצמו (אבל כמובן שהעובדה שהוא יקר נורא יכולה רק להועיל).

ToryMaster

New member
לא הבנתי את השאלה

אתה שואל אם אנחנו ממליצים לרכוש אבן? זה די תלוי אדם וסיטואציה, לא חושב? [אבדה לי הרוזקוורץ ההו כה מקסימה שלי]

EvilFlame

New member
--------

כן אני שואל עם אתם ממליצים ואיזו. אין לי סיטואציה. אני פשוט חושב עם לקנות אבן שתעשה השפעה טובה עליי ועל הסביבה שלי. (ואולי תעזור לי מבחינה מאגית או רוחנית)

RainBird

New member
הימור טוב- מושבת קווארץ. מכוון בצורה שווה ליסוד המים והאש. מאוד רב שימושי. וגם מטהר את הסביבה בצורה טובה.

EvilFlame

New member
מושבת קווארץ?

זה סוג של קווארץ? אני לא מתמחה באבנים קראתי בכלליות פעם מאמר על אבנים.. ואני לא ממש מתמחה בסוגים.

RainBird

New member
אלו מספר של גנרטורים המחוברים בבסיסים- משמש לטיהור, ולהשרייה של אנרגיה טובה במקום וגם עוזר להגביר כוח של לחשים.

ToryMaster

New member
למה רוצחת?

את הרוז קוורץ שהיא קנתה עוד לא איבדתי
ומה מי, נמאס לה ממני, הלכה לה לשנת חורף

RainBird

New member
שנת חורף? אגב, שבת שעברה היינו בשוק של עראבה. קנינו חומוס מכאן זאמן. הייתי קרוב.

למעלה