מממ..שאלה חישובית
היי, יש לי את המתודה הבאה: תפקידה הוא לשנות את הגובה והרוחב של הפקדים שהם מסוג SUB FORM בתוך הFORM בהתאמה לשינוי גודל הטופס. המתודה עובדת! מה שאני מנסה להבין הוא מה אומר הערך 6615? אם אני לא מפחיתה אותו בשורה :
היי, יש לי את המתודה הבאה: תפקידה הוא לשנות את הגובה והרוחב של הפקדים שהם מסוג SUB FORM בתוך הFORM בהתאמה לשינוי גודל הטופס. המתודה עובדת! מה שאני מנסה להבין הוא מה אומר הערך 6615? אם אני לא מפחיתה אותו בשורה :
ctrl.height = fHight - 6615 + DEF_H
אני מקבלת לפעמים את המסך קטוע..אולי זה קשור לפרמטר של רזולוציה של המסך??Sub sub_forms_hieght(frm As Form) Dim FLeft As Long Dim FTop As Long Dim fHight As Long Dim FWidth As Long Dim ctrl As Control Const DEF_H = 3850 Const DEF_W = 7335 Call GetFormDimensions(frm, FLeft, FTop, FWidth, fHight) If (FWidth < 3000) Or (fHight < 3000) Then For Each ctrl In frm.Controls If ctrl.ControlType = acSubform Then DoCmd.Beep DoCmd.MoveSize 1060, 1510, 7890, 6615 ctrl.Width= DEF_W ctrl.height = DEF_H End If Next frm.Refresh Exit Sub End If For Each ctrl In frm.Controls If ctrl.ControlType = acSubform Then ctrl.height = fHight - 6615 + DEF_H ctrl.Width = FWidth - 7890 + DEF_W ctrl.Width= DEF_W End If Next End Sub
הקוד נכתב עם VBA באקסס. המון תודה מראש וסופ"ש מקסים, יעל.